- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Az mitől lehet néha a TFT monitor kicsit pixelesedik, aztán ha frekit váltok helyreáll?
-
csoty
aktív tag
Igen infóra, Neumann J. Szki. De olyan értelmetlen vackok vannak progból, hogy géppel együtt dobnám ki az ablakon a tanárt. (A gép is néhol lassú fagyos sz@r) Azonkívül a vezetőség hihetetlenül hülye. Na mind1 nincs már sok hátra, meg egy kevés hasznom van a progból. De lehetne több is.
#csotykocsithajt
-
-
Gorneck
legenda
Csak nálam kurva lassú a PH?
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
A PH lassan kinyír...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz darál0w #41880 üzenetére
Nálunk pl hw miatt van gond egy IBM-es oldallal, valszeg vmi hdd vagy vezérlő lesz, mert folyamat adatbázis hibákat dob...
Remélem hamarosan oké lesz itt is az adatbázis (ha jól olvastam kinőttük), mert idén volt gond gazdagon az oldallal. Nem irigylem a fejlesztőt.
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Lesz VGAm, kettő is...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
SLI nem lesz...
Hybrid se lesz...
Vbe és sorba se lesz... (ezen még mindig röhögök )2db GTX460 1GB. Kaptam kölibe...
Létezik elfogadható áron és tényleg halk 400 körüli táp ami rendelkezik 2db pci-e csatival? Később ugyan, de valszeg venni fogok. Nem szeretem a toldozott megoldásokat.
CM GX450--et ajánlotta ismerős...Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz shteer #41895 üzenetére
Én is, ha nekem vennéd...az ára borzalom...néztem Be Quiet Pure Power L8-at ami szimpi, de azt meg a bele miatt nem ajánlják...
A sok buzi tápgyártó meg baszik 380-430 közt, de még néha 450 is belefér...szal basznak 2 csatit rakni a szarjukra...hogy szarnának sünt...
Gorneck#1239
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest