-
PROHARDVER!
Amit a Skylake&Kaby Lake-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Majd mindjárt kiderül, hogy azzal volt-e a baj, vagy a ramokkal
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Atmil
aktív tag
-
törölt tag
válasz sirszevenap #15250 üzenetére
-
Laraxior
titán
A topikban itt
De majd ha osszeszereltem ugyis lesz különbség, majd kiderul."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
Sose vallj be semmit a PCX-nek.
Múltkor vissza vittem egy elpukkant alaplapot. Gyors szemle, a kis kamerával körbe vette a srác, majd mondta, hogy látszólag nincs semmi baja és valószínűleg visszakaphatom a pénzt. Mondom mi szükség a várakozásra? Látod, hogy nem vettem ki semmit és sérülésmentes. Azt mondta, hogy akkor is ez a folyamata. Erre bedühöttem, indulatba jöttem és a végén nagy nehezen kitudtam harcolni, most most azonnal adják vissza a pénzt. Kifizetett, leléptem. 10 percre rá jött egy hívás, hogy tudom-e hogy az egyik oldalt sérült az alaplap.. Na mondom menjetek a kurv# @nyátokba
-
palfitom
félisten
válasz #34576640 #15309 üzenetére
Pont ilyeneket használok én is, ugyanezekkel a beállításokkal.
[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
tknof1871
őstag
válasz sirszevenap #15250 üzenetére
Szerintem gameplayhez sem elég erős.Az sajnos nem hogy streamhez, még játékok normális minőséggel való futtatásához sem elég. Integrált vga nem való játékra, vagy mazoistáknak nagyon gyenge minőségben.
Értem, ez így gameplayre se elég, tehát a játék stream-re is alkalmatlan. Maga az i3-6100 a szűk "keresztmetszet"?
Olyan scenariot írtam le, hogy nincs VGA kártya, az Intel® HD Graphics 530 felel a megjelenítésért. De angol fórumokat olvasva olyanokat találtam, hogy az i3-6100-hoz ajánlanak pl. GTX 1060-t. Meg hogy napjaink játékainál inkább a grafikus kártya a maghatározó és nem a CPU.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Atmil
aktív tag
válasz #Morcosmedve #15312 üzenetére
Semmiképp a katonai jellege miatt. A tudása a külleme és tesztekben is elég jól szerepelt. Tesztek szerint i7 7700k 24/7 70-80 fok között. Persze ez egy új lap, és nem nagyon vannak vele tapasztalatok. Az ár se egy utolsó szempont. Le van árazva 13k- val.
Üdv! Atmil.
-
sirszevenap
addikt
válasz tknof1871 #15315 üzenetére
Tömören! Lehet elmentünk egymás mellett... Tehát. Az i3 6100 egy GTX 1060 társaságban elég lesz játékra, bár gyanítom vissza fogja fogni az 1060-at erősen. Én úgy értettem, hogy az integráltal akarsz játszani, meg streamelni. Na az totál felejtős. 1060-al ideiglenesen el leszel mellette, de erősen ajánlom az ilyen célokra az i5-öt, ha teheted.
Bankkártyával? Hát persze!
-
Laraxior
titán
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz subaruwrc #15323 üzenetére
Megvan minden, az elején nagyon kínlódott szerencsétlen
-
senior tag
válasz Laraxior #15322 üzenetére
Szépen világít
Nálam valószínűleg ugyan ez lesz, bár kitudja lehet a W10 túléli.
Z68-as lapról fogok szintén TUF Z270 Mark 1-re váltani.Konfig röviden :
Asus TUF Z270 Mark 1,
7700K,
G.Skill Ripjaws V KIT (F4-3200C16D-32GVK)
DeepCool Genome II BK-GN ,
Samsung 500GB EVO 960 NVMe
Kingston HyperX Savage 480GB
Asus ROG STRIX GTX1080-A8G-GAMINGNagyon kiváncsi leszek a proci hőfokokra, delid nem lesz,
majd gariban cseréli az Intel,ha már ilyen balfék pasztát kennek rá.[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
Laraxior
titán
válasz customer114 #15325 üzenetére
A szivattyú kábele, van az alaplapon az AIOnak csatija, de így elsőre, csak a megszokott CPUhoz kötöttem be. Meg úgy látom, hogy az alaplapi 8 pines csatihoz is kellene egy fehér harisnyázott kábel, eléggé kilóg
Majd lesznek képek a vízhűtés topikba, csak még nem vagyok készen... még vannak félmegoldások, ideiglenes dolgok.[ Szerkesztve ]
-
Trexmark
csendes újonc
Sziasztok!
Intel i5-7500 fog-e működni Asus Z-170 Pro Gaming alappal? (vagy kell majd BIOS frissítés, netán tudnátok-e ajánlani másik alaplapot vagy inkább a procit kellene 6500-ra cserélni?
Köszönöm!
-
Laraxior
titán
válasz Trexmark #15328 üzenetére
Működik, de BIOSt kell frissíteni.
-
zolee1984
senior tag
válasz tooolz #15332 üzenetére
A bclk az ingadozik kicsit nem gond
Majdnem mindenkinek csinálja
4400-on ilyen hőfokok mellett minek mennél le 4200-ra?
Dehát csak a szorzót kell csökkenteni 42-re
Bios képet rakj esetleg be, hogy lássák a hozzáértők mit állíts hová
Milyen lapod van? Az is fontos infóüdv Zoli
-
Fred23
nagyúr
válasz Trexmark #15333 üzenetére
Nem nagy ügy a frissítés, 5 perc kábé, viszont kell hozzá egy megfelelő proci! Ha nem netről rendelnéd az alaplapot, kérheted akár a boltost is, hogy frissítsen Neked; ennyit igazán megtehet, és szerintem meg is tenne! Persze nem árt, ha vettél már mást is náluk korábban.
-
Laraxior
titán
Körbenéztem a biosban... hát van ott mindenféle dolog
VCCSA 1,38V, ez mintha kicsit magas lenne nem? A többit úgy rendben látom."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz daveoff #15338 üzenetére
Még csak ismerkedünk
-
NFree
addikt
-
daveoff
veterán
válasz jones965 #15346 üzenetére
Elég ritka az a gskill tridentz, ami viszi a CR1-et, legalábbis itt ph-n ez a tapasztalat. Az én ugyanilyenem se ment, most egy másik tridentz kit van nálam, ezt se sikerül beröffenteni 1T-vel, bármit állítok.
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest