-
PROHARDVER!
Amit a Skylake&Kaby Lake-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz subaruwrc #14247 üzenetére
Tulhúzva a hűtés? Ez hogy értsem?
Ha úgy érted, hogy a hűtőborda szorosan felerősítve, akkor nem. Lazán van feltéve és az alaplap is vizszintesen van ebben a gépben.
Megnézve az enkodolt videókat, azokban is van hiba
Kezdhetem majd elölről.Amúgy windows eseménynapló szépen jelezte is, hogy a második maggal van gond. Csak 1 maggal indítva nem jön elő a hiba. Másodikkal viszont már 1 percen belül.
Próbáltam linux-ot bootolni, az belefagy.
Win alatt a hang is meg-megakad amikor előjön a hiba.[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
-
-FLY->
őstag
válasz #68216320 #14251 üzenetére
Ezt ilyenkor kritikus hibának jelzi az eseménynapló?
Hang megakadás, nem ilyesmi amit az userek írnak? -
törölt tag
válasz -FLY-> #14254 üzenetére
A hang dadogni kezd. Nehezen tudom leírni, mert sok-sok éve találkoztam utoljára vele és akkor még ilyenkor az XP fejre is állt legtöbbször. De sok-sok apró anomáliát okoz. Gondolom attól függ éppen mi használja azt a magot a hiba pillanatában.
Linux teljesen lefagyott például backup közben.
-
RazoR
veterán
Mitől lehet, hogy se a cpu-z se semmi nem mutatja a cpu feszt???
-
Laraxior
titán
Szerinted mennyire igaz az a 2.56V?
Amúgy, ha ennyire bizonytalan a dolog, kapcsold ki a loadline calibrationt. Inkább kapjon idle 1.4V-ot, terhelés alatt meg 1.3-at ( vagy amennyi kell)[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
...és miért a VID-et nézzük, amikor az teljesen dinamikus?
Mondjuk, ahogy elnézem, a VCore-ra is amit ír... szerintem kuka ez a program...
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #14264 üzenetére
Elvileg most belőtte úgy a cuccát, ahogy Nálam van, az Én bios-om alapján, és úgy sincs változás.
Szal, de, lehetne, és elvileg úgy is van.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
RazoR
veterán
válasz #Morcosmedve #14264 üzenetére
Manual van használva... 1,265V
-
RazoR
veterán
Bios képek, hátha kiszúrja valaki hol a hiba...
-
Laraxior
titán
A dinamikus órajelszabályozás gondolom ki van kapcsolva, a feszültséggel együtt? (C1E, Eist,Speedstep, CState)
Nem ismerem az ASUS biost, utoljára egy Striker II Extreme-em volt
Aztán, én ami auton van a ramon kívül azt mind normalra tenném."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
jones965
Modder
Extrem tweaking: disabled
Cpu current capability: auto
cpu vrm switching:auto
cpu power duty control: optimal
cpu power phase control: optimal
dram phase control: autoEzeket a beállításokat változtatnám első körben. Olyan értékekhez nyúltál, ami extrem tuningnál szoktam alkalmazni. Nem csoda ha ennyire túlfeszel a lap.
-
RazoR
veterán
válasz #Morcosmedve #14271 üzenetére
Ha azt kikapcsolom akkor se a cpu-z, se semmi nem mutatja a feszt...
-
RazoR
veterán
Videó formában a probléma
-
RazoR
veterán
Mióta megvan így megy szerintem, úgyhogy baja csak nem lesz...
Hétvégén kap egy új biost és nekifutok újra! Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
#Morcosmedve
veterán
Ejj.. 2202-nek kéne fent lennie
Habár nekem is a 1902 van a lapon és hibátlan a tuningom azóta is...de ha gond lenne, lefrissíteném én is a legújabb, de nem béta BIOS-ra!HWinfo64-et használjad, ott látszik a min/max/avg, ami fontos lenne... CPU-Z alkalmatlan mérésre.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
RazoR
veterán
válasz #Morcosmedve #14281 üzenetére
Használnám én a HWinfo-t ha működne, de inditás után 10mp-el csonttá fagy tőle a gép!
Mindennel szívok![ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
edari
őstag
Nem K-s procit Z-s lapban lehet maxolni turbo órajelre?
-
Simi37
őstag
Hmm nálam a rangeren még a 1402 van. Amúgy tudnak vmit az újak vagy ami nem romlott el azt ne javítsam meg...?
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
edari
őstag
válasz #Morcosmedve #14296 üzenetére
Akkor azt majd hétvégén. Köszi a segítséget.
-
sirszevenap
addikt
Mennyivel fogyaszt egyébként többet egy 6500 pl 4,3-ra húzva?
Bankkártyával? Hát persze!
-
Szinyák
őstag
-
Hunork
veterán
Üdv Urak!
Bár nem vagyok zöldfülű a bájtok világában, de szeretnék tanácsot kérni.
Egy másik topikban betettem az alábbi képet, egy RX480 nyúzásával kapcsolatban. Ott az egyik hozzászóló ezt írta: "Nekem az i3 4,6ghz-en 7900 felett kap kicsivel" (itt gondolom a Physics -re gondolt...
Kérdésem, hogy ez mitől lehet? Vagy a 3Dmark csak két magot használ ki intenzíven, és ekkor a pusztán a nyers sebesség számít? Vagy ha nem, akkor mitől lehet, hogy az i5-6600 alatta teljesített?
Adatlapom kitöltve, BIOS és chipset driver frissítve.Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD A8-7600 - 4 Magos - 3.8 GHz órajel - FM2+
- Intel Core i5 13500 - 14mag/20szál - Hibátlan, tesztelt Eladó! 67.000.-
- Intel I7 13700K 16mag/24szál - Új, Tesztelt - Eladó! 108.000.-
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, tesztelt - Gari 2029.01.04. -ig - Eladó!
- AMD A8-7600 Quad Core FM2+ processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest