Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Portermacc #14320 üzenetére

    Szerintem még az sem érdekelné az embereket ha egy kicsivel drágább lenne az amúgy "olcsóbban" előállított kupaktalan proci

    Nagy valószínűséggel ez is így lett kitalálva. Ülhet ott egy erre szakosodott "agytröszt banda", akiknek az a dolguk, hogy kitalálják, egy adott termékből, hogy lehet a legtöbb pénzt kisajtolni. Pl ezt most kenjük meg gagyi pasztával, ha szétszedik, egyrészt ugrott a garancia, erre már nincs gondunk és talán 100 kupaktalanított cpu-ból 20-30-at el is csesznek majd, ergo a user kénytelen venni másikat. Persze nem akarok én itt összeesküvés elméleteket gyártani, de ha egy pl 2600K 4.5-ön még olyan hűvös nem is olyan extrém hűtéssel, hogy még a 65 fokba sem nyal bele linx félórás teszt után, akkor erre miért kellett ilyen gagyi sz@rt kenni?

    Nyilván a fent leírtak miatt. (egy kis off) Hasonló pl az LG g2 telefon kicseszettül csúszós készülékháza. Világ viszonylatban már több millió kijelzőcsere volt, mert kiejtették a kezükből a felhasználók. Én 5-ször, de ebből kétszer elkaptam, a többinél meg puhára esett. Ez is a "véletlen" műve lenne. Kötve hiszem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák