Hirdetés

  • AI-t kap a Toughbook is

    ph A Panasonic híres strapanotebook-szériája a Meteor Lake processzoroknak köszönhetően szolgált rá a megnevezésre.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz SSJPeter #9818 üzenetére

    LLC-t quad alatt használni szinte kötelező! Szarni a feszugrásokra (100 évben 1 ) mert ilyen biosban beállított vcore feszek melett elenyészó. A legkirívóbb értéket ha kimérnénk, én zárt házban, meg amit akarsz:) hajtanám Neked azzal, hogy ha baja lesz kifizetem. Amelyik q 1,4V-on beszarik, az 1,1-en is beszarna mert szar alapból.
    Nálad nem hiszem, hogy a proci a ludas, lehet a mem szarakodik, de inkább vga.

    (#9822) paprika: Mire? Teszteredmények beküldéséhez 30 perc is ok, amúgy meg..Használd minden nap, s ha baja van majd mindennapi használat során "jelez". Fura, de nálam ami 30-40 percet kibír(t) az a hétköznapokban se adta még meg 1x se magát (proci).pedig nálam nincs kikapcsolva SOHA a gép. (Most is azért jöttem korán ide, mert most szétkapom a hűtés miatt, s gondoltam, előtte beköszönök)

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák