- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Threadripper X3D-vel?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chaser
legenda
Nincs érvem. Próbáld ki, utána nem lesz több kérdésed. Vannak olyan SSD-k amikben van saját TRIM úgymond. Akár XP alatt is lehet használni. De sztem ne ragaszkodj a vistához mert azzal jött ki. SSD egyáltalán nem csak bootkor mutatja meg magát, indíthatsz bármit kb, még ha sok sw-t is indítasz egyszerre akkor incs homokóra. Ami hdd-n 10 sec alatt indul itt 2-3. A mostaniak meg egyre megbízhatóbbak és gyorsabbak. SATA2 miatt teljes egészében nem tudod kihasználni, de már az írás is egyre gyorsabb. Ha pl videot vágsz néha vagy PS-elsz megérzed mennyit számít.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
metal01
őstag
"az SSD előnye csak töltéskor jelentkezne." Na ez nem igaz... Nekem már egy éve SSD (Samsung 830/128 GB) van a T400-ban. Ég és föld a különbség egy 5400-as vinyóhoz képest. Már lassan bosszant, ha egy olyan gép előtt vagyok, ahol nem SDD-ről fut a rendszer.
Az én gépem is gyárilag Vistával jött, de gyalu volt. Igaz, hogy vannak még hébe-hóba Vista driverek is, de már leginkább csak 7. Pláne, hogy most már nyomják a 8-at ezerrel. Szerintem hanyagold a Vistát, és nyomass 7-et. Csak az én tapasztalatomat tudom mondani SSD+T400+W7-el kapcsolatban. Röviden: működik hibátlanul!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háztartási gépek
- Subaru topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP ProBook 650 G5 15 notebook - i7 8565U 32GB RAM 512GB SSD AMD Radeon 540X 2GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteBook 840 G6 notebook - i7 8665U 32GB RAM 512GB SSD AMD Radeon 550X 2GB GDDR5 WIN
- Keresek: hibás, sérült, hiányos laptopot, laptop alkatrészeket
- Gyári új és használt magyar laptop billentyűzetek 1. : Acer, Lenovo
- Retro I-Buddie 907 működő lapotop töltővel
- 959 Eladó Dell Latitude 5510 laptop i5 10 gen FHD 256SSD 8GB RAM Új Akkuval a képek szerinti állapot
- HIBÁS Acer ES 13 ES1-331-P946 és Navon laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest