Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz HSM #104477 üzenetére

    Kösz, hogy megírtad a tapasztalataidat. Kifejezetten 8. vagy 9. genes TP-re mennék rá, mivel az újabb. Meg csakis 15,6 col, a 12-14 mindig túl kompromisszumos, meg prémium feláras. A fogyasztás meg akkuidő nem is érdekel, csak ne az legyen, hogy olyan kazán benne a proci, hogy pár másodperc alatt már elkezd throttlingolni egyre jobban.

    Színtér lefedettségben biztosan jobbak az új kijelzők a 2-3. gennél. Nem is nehéz nekik, mert a régi modelleknek olyan, hogy színtérlefedettség, nem volt. Max. a CGA színteret fedték le, azt is nehezen, rossz betekintési szögekkel. Azokhoz képest egy kínai IPS-ses FullHD teló is irtó nagy előrelépés.

    (#104479) fattyu: teljesen igaz, felhasználásfüggő. Nagyon átlagos felhasználásra jobb lenne most az 2 erős mag 4 szállal, mint a 4 gyengébb mag. Még mindig sok az optimalizálatlan szoftver, aminél csak a magonkénti IPC és órajel számít. De a 2 magot mégis azért kéne elfelejteni, mert nem 2006-2009-et írunk már, hanem lényegében 2020-at, és gondolni kell a jövőtállóságra is.

Új hozzászólás Aktív témák