-
PROHARDVER!
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyemipapa
senior tag
A "teljesen felesleges" meglehetősen szubjektív megitélés.
Persze, hogy milyen hónapot írunk pl. az ugye nem felesleges, mert amúgy nem tudnánk.
Sok számlapon még az évszám is rajta van.
Számomra pl. a pulzus kijelzése "teljesen felesleges", mert egyrészt pontatlan, másrészt nem sportolok.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
snooze
veterán
válasz gyemipapa #7354 üzenetére
Irtam,hogy részemröl felesleges,mivel nem azt a helyet mutatja,ahol vagy,mivel területre van osztva,csak megközelitö az adat..most is az itthoni hömérön -1fok van,és az órához rendelt idöjárásnál meg -5-őt mutat..ennyire a pontosságrol..na de off..ki mire használja az órát..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Dr.NX
addikt
válasz gyuri2008 #7357 üzenetére
Kicsit erőltesd meg magad...
https://amazfitwatchfaces.com/bip/view/?id=17450Elfogadom a sütiket.
-
veterán
-
veterán
45 napig jött abból a Magyar postán 15 napot pihent.
Vicc ez az ország. -
snooze
veterán
-
Bazsi84
aktív tag
Sziasztok! Lehet volt mar,akkor elore is bocsi..Mennyire lehet szinkronizalni mellkasi pulzusmero ovvel? Esetleg Stryd? Valaki probalta mar?
-
Picur882
csendes tag
Sziasztok! Vajon ez a wf fenn lehet valahol angol verzióban? Esetleg valaki látta - e már. Bocsi, mobilról vagyok. https://amazfitwatchfaces.com/bip/resource/img/5c0ff3dc535a2_11122018.gif
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip 6, Garmin Vivomove Trend
-
-
Tiger.
nagyúr
Ha ezt rá frissitem elvileg lesz emoi, törölheti az ékezeteket amit nagyon régen ráraktam?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Flashback
addikt
Melyik softwar-rel érdemes most az órát üzemeltetni?
Olvastam a bevezetőt de az alapján nem tudtam eldönteni.profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
gyemipapa
senior tag
-
Tiger.
nagyúr
válasz mgTerminator #7387 üzenetére
Mi?
Nem, most a notifyn keresztül lehet telepíteni emojikat, a kerdesem az, hogy torolne az ékezeteket amit régebben rá raktam?
A képet mellékeltem már.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Flashback
addikt
Konkrétabb leszek Valahogy rá lehet venni az órát hogy a spotifyon tudjak számot váltani?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
szebe
addikt
-
-
bounty123
őstag
válasz Flashback #7390 üzenetére
A Notify & Fitness for Amazfit Tasker plugin-jével sok minden megoldható, én pl. gombnyomásra felhívatok egy számot (garázs nyitáshoz). Szépséghiba, hogy ehhez 2 fizetős program is kell (Notify és Tasker). Szerencsésebb esetben maga a Notify is meg tudja oldani a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest