-
PROHARDVER!
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
válasz mistvan68 #3300 üzenetére
Ezerszer ki lett tárgyalva, használni kellene a keresőt...
https://support.amazfit.com/hc/en-us/articles/360001979353-Can-I-swim-or-shower-with-Amazfit-Bip-
Amazfit Bip is resistant to dust, rain, splashing, and accidental submersion. It shouldn’t be used when you are taking a shower/bath, having a spa, swimming or in the sauna or steam room.
When you move your arm to begin swimming, water pressure can change quickly. It would be much higher than the static pressure at the depth of 1.5 meters and it’s possible water could force its way into the device.
When you are taking a shower/bath, rapid changes in temperature may cause expansion and contraction damaging the watch and its water-resistance rating. Shampoo, soaps and other liquids are highly corrosive to the wristband and the casing of the watch.Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
válasz merqree #3302 üzenetére
Vagy ha ismerik is, nem tudják értelmezni és/vagy összekeverik az ISO 22810:2010 (water resistance) követelményekkel.
Elfogadom a sütiket.
-
veterán
Az összefoglalókban lévő Cseh-üzlet az nem 3-4 nap alatt szállít hanem 2 hét alatt.
Javítani kéne.
Én most levelezek vélük,a rossz infó miatt. -
veterán
Eladás esetén kell csinálni factory resetet az órán vagy csak elég kilépni a Mi Fit-ből?
-
ChoSimba
tag
válasz mistvan68 #3300 üzenetére
IP68-as védettség egyáltalán nem jelenti azt hogy lehet benne úszni.
Azt jelenti, hogy a gyártó által specifikált ideig és mélységig (ami több mint 1m) statikusan (merítés) vízálló.
A gyártó 1,5m-t és 30 percet specifikál, ezáltal tényleg IP68-as az óra, de ez kevés az úszáshoz.
Az úszáshoz kb. 50m-es mélységet kell tudnia, nem azért mert az átlagember ilyen mélyre úszik vagy ilyen hosszú a karja, hanem mert kb. 50m mélyen van olyan nyomás (5atm), ami a normális úszás közben előfordulHAT. Ugyanis úszás közben dinamikusan változik az órát érő víznyomás, a felszínen is lehet ekkorát előidézni, mondjuk egy gyorsúszás folyamán, ahogy a karod a vízben mozog. -
GuruZone
őstag
sziasztok, van valakinek Geabest-es kuponja? köszönöm előre is.
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
blackfly
tag
Sziasztok! Lehet buta kérdés, de focihoz milyen aktivitás mérést használjak? Vagy sima futást indítsak?
-
Lili32
csendes újonc
Sziasztok.
Engem a kalória számolása érdekel.valahogy nagyon nem jól mér 1 óra futással 75 kcal-t számol. Ez ilyen? Vagy vhol tudom állítani a pulzus határ intervallumot? Egy huawei band 2 pro ugyanennyi futasnál 450 kcal-t ír. -
veterán
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy megrendeltem az órát, nem sokára meg is jön. Mi az a legjobb megoldás telefonra, melyik a legjobb app, amiért még nem kell fizetni, de a leginkább használható az órához, pl esetleg megjeleníti az sms-ek szövegét. Azért kérdezem, mert a google play-en jelenleg meg vagyok lőve, olyan szempontból, hogy amióta nem rég sim kártyát cseréltettem a telekomnál, nem tudok vásárolni a számlámra. Hibával elszáll. Nem tud a telekom sem segíteni, a googlenál van gond. De nem tudok vele semmit csinálni. Megvenném az appokat amik kellenek, de nem tudom. A bankkártyám meg nem olyan, amivel lehet vásárolni a playen. Szóval valaki tudna segíteni, hogy melyik appot használjam? -
Dr.NX
addikt
Magasság, testsúly be van jól állítva?
Pulzushatárok beállításáról nem tudok.@rothfb: SMS-eket, értesítéseket az alap Mi Fit is tudja. Az, hogy melyik a legjobb 3rd party app, az mindenkinél egyéni preferencia. Mindegyikből ingyenes az alap verzió, próbáld ki majd őket.
Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
Igen, ilyen 400 körüli rémlik.
Mivel ezt nem méri, hanem kalkulálja, inkább valami másra gyanakodnék.
Óra reset, app újratelepítéssel próbálkozz meg.Elfogadom a sütiket.
-
Lili32
csendes újonc
Oké, ezt megpróbálom. Igen, elvileg a pulzusbol kéne hogy kalkulálják... ezért nem is értem....
Valaki még aki esetleg megnézné hogy egy edzés alkalmával mit mér? -
Upo
addikt
Nem mér ez semmit, szerintem simán egy táblázatból kinézi a pulzus határokat. Most van Mi Smart Body Fit Scale 2 is, és mérjük is magunkat néha, de ugyanazokat a pulzushatárokat adja mint amit a mérleg előtt beírt fix súlyra is adott, pedig oda vagy 5 kilóval több volt beírva.
Párom polar órája beméri az aktuális állapotot, ez semmi ilyet nem tud, én a helyedben elengedném a dolgot, nem szabad komolyan venni, jobban jársz ha a helyén kezeled az órát egy divatos játékként.Nekem amúgy most egy háromnegyed órás óvatos döcögésre 295 Cal-t ír (az endomondo ugyanerre 584-et), a sérülésem előtti szűk 2 órás félmaratonomra adott 1235 Cal-t (endomondo 2043-at)
De majd a következőnél kipróbálom, az utolsó frissítéssel az endomondo már kezeli az órát smart hr szenzornak, egyszerre mehet az órás rögzítés és az endomondo is, majd összehasonlítom. Előtte amiket írtam az importálva lett endomondoba a mi fit-ből.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
thotib
csendes újonc
Sziasztok,
Egy picit színezett fekete-fehér magyarítás; az időjárás ikonok színesek. Innen letölthető
Az eredeti terv is át lett dolgozva, az eredetitől az ikonok eltérnek, és van hét napja is, a szélétől beljebb lettek húzva a feliratok, nagyjából ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
merqree
őstag
-
szabi__memo
nagyúr
Időjárás nálam nem működik? Sem manuális címmel, sem helymeghatározással.
Van aki tudja a megoldást? -
bexinho23
őstag
Sziasztok! Van egy kedvelt WF-em, ami majdnem gyari, de tobb adatot tartalmaz. Viszont a perc pirossal van szinezve. Szerintem sokkal jobb lenne, ha u.ugy feher lenne, igy lathatobb lenne szamomra. Esetleg valaki tud ebben segiteni nekem, hogy megszerkeszti feherre a piros percet? Nagyon halas lennek erte.
-
DaDa
senior tag
válasz merqree #3321 üzenetére
Lehet minden órásnál külön venni 20mm-es "tengelyt" amin nincs pöcök. Kb 800huf 2 darab.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Upo
addikt
válasz bexinho23 #3326 üzenetére
Pont jó alkalom, hogy magadnak megcsináld, ez egy egyszerű művelet. Azután lehet hogy nem tudsz megállni... [link]
Szerk: Ránéztem, itt elég ha a minutes szekcióban a tens és ones alatt az imageindex-eket 11-ről átírod 1-re.
A leírás alapján tudni fogod mit jelent.[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
mouzrr
őstag
Sziasztok. Huawei mate 10 pro mellé vennék egy ilyen órát, de olvastam néhány helyen hogy a Huawei agresszív memóriakezelése miatt állandóan bezárja az appot és így nincs szinkronizálás (vagy ha bezárja az appot az még milyen negatívumokkal jár?)
Aki Huawei készülék mellett használja leírná a tapasztalatait? -
DaDa
senior tag
Nekem honor 9 van. Szintén emui. Nincs gond az appal de jól be kell állítani. Akku optimalizáló, app zárás, kézi vezérlés. Ennyi. Párom Mate 9 el egy mi Band 2-t használ. Azzal sincs gond.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
zozyk
addikt
Cserélt már valaki óra házat ?
Sikerült egy elég nagy karcolást összeszednem rá.
A fólia/házvédő meg még hajókázik. -
Sipka81
tag
-
thotib
csendes újonc
Sziasztok,
Apró módosításokat csináltam a státusz ikonokon; a kikapcsolt állapotot szürkén jelzi, illetve a "Nincs csatlakozva" felirat jelenik meg, ha elvesztette a kapcsolatot. Innen tölthető le.
-
yogee
tag
Sziasztok!
Egyre többet veszti el az BIP-em, úgy hogy a bal kezemen van az óra, és a jobb farsebemben a teló.
Másnak is előfordul ilyen?
Melyik bluetooth adhatja meg magát az óra vagy a teló? -
izmike
tag
Üdv. Mi Bandage-t használok. Nem jöttem rá, hogy lehet azt megoldani hogy bizonyos értesítéseket az óra ne jelezzen...pl. Whatsapp. Benne vagyok egy csoportban és nagyon sok üzenet jön...
Audio PC-Core Audio Spdif transport-Core Audio Dac-Stax
-
Boresz
tag
Sziasztok!
Használ valaki Mi Bandage app-ot olyan Bip-el amire még nem volt egyedi firmware és ékezetes betűtípus telepítve?
Próbálj ki legyen szíves:
- 2.12.1 béta verzió telepítése
- beállítások/nyelv/Amazfit Bip nyelv: Espanol
- szöveg megjelenítés: transzliteráció kikapcsolásaIlyenkor az ékezetes karakterek hogy jelennek meg?
Köszi! -
CHIPman
nagyúr
Mármint? Ha kompletten a WhatsApp értesítéseket szeretnéd letiltani, akkor töröld ki a whatsappot minden olyan programból, ami értesítéseket küld a Bipre. Ha csak a WhatsApp üzenetek közül azokat, amik a csoportból jönnek, akkor vedd meg a Bandage fizetős verzióját (nyilván ha már megvan, akkor ne), és állíts be kizáró szűrőt a WhatsApp-ra, ami szűri a csoportot mondjuk a neve alapján. Ha nem akarod megvenni a fizetőst, akkor az Amazafit Master korlátozottan tudja ezt ingyenesben is. És a lényeg, hogy egy alkalmazásról mindig csak egy program küldjön értesítést (pl. WhatsApp egyszerre vagy a Mi Fitben vagy a Mi Bandage-ben, vagy az Amazafit masterben legyen beállítva).
hardverapro.hu/tag/chipman
-
thotib
csendes újonc
válasz hodostamas #3182 üzenetére
Én is leszedtem a fehér keretet, nem igazán jött be... Keret nélküli változat letöltés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest