Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz Jazz #33109 üzenetére

    Nem azt mondtam hogy buta vagy, hanem hogy amiket állítasz az butaság. Ez egy fórum, te is azt írsz amit alkarsz, én is. Legfeljebb nem válaszolsz ha sértőnek érzed, vagy felhívsz és találkozunk egy személyes megbeszélésre.

    A TN panelt állítani kell, ha változik a függőleges betekintési szög, az ips-t nem kell. Ha változó pozícióban ülsz a gép előtt pl. egy autóban, akkor állíttani kell, hogy rendesen lásd. Ezt írtam, és ez így is van.

    Sajnálom hogy megsértődtél, de nem tudtam ellenvetés nélkül hagyni azokat az állításaidat, amikben a valósággal ellentétes dolgokat állítottál. A gyakorlat engem igazol, mert sokkal többen használnak fényes kijelzős gépet, mint mattot. Ez tény, és az emberek többsége nem hülye, hogy a rosszabbat válassza.

    Volt már ilyen vita párszor itt a fóumon, és biztos lesz is. Egyiknek sem lett lezárása, nem lettek a vélemények közelítve. Félremagyarázásokkal, a gyakorlattal ellentétes állításokkal lehet dobálózni persze, de nem kell azt mondani, hogy csak az jó, amit te szeretesz. Ez egyébként jellemző az elitebook és business vonal fanjaira, szerintetek minden más szar. Na ez az, ami fel tud bosszantani, mert a tények pont a fordítottját mutatják.

    Most is a reggeli nap besüt az ablakon a kijelzőmre, és - mivel kép van rajta - semmi tükröződés nem látható, se fényerő csökkenés, se szem-erőltetés. Aki nem hiszi, járjon utána :)

    Lewzke:
    Nagy fényerejű helyen (pl. napsütésben) használva MINDEN monitor fényerejét növelni kell, hogy rendesen lásd. Ezért van a matt kijelzőkön is automata fényerőszabályzás (a normálisabb gépekben). Ott is meg kell növelni a háttérvilágítás fényerejét, nem csak a fényeseken.

    [ Szerkesztve ]

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák