- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Sziasztok!
2 hete vasaroltam egy HP Probook 4530S tipusu gepezetet, konkretan errol lenne szo: [link]
Namost, a 320-as vinyon van egy 290-es particio (tc szerint, sajat gepben masok a meretek de ez most nem is erdekes) a rendszerrel, ezen kivul egy hp recovery nevu 17 gigas, amin alig van 3 giga szabad hely es meg egy hp tools nevu 5 gigas cucc, aminek a fele ures. A gepen elore telepitett 64 bites home premium volt, csak a felhnevet kellett beirnom es az elso indulaskor telepitette sajat maga a szukseges drivereket. Ez a ket masik particio milyen celt szolgal? Arra gondoltam, hogy az egyik a windows helyreallito particio lehet, a masikon pedig a progik vannak fent, de majd ugyis elmondjatok. Amugy semmilyen dvd nem jart a gephez.
Koszi elore is!
Baromi jo kis cucc, jatekot en nem probaltam rajt es valszeg nem is fogok, szoval errol nem tudok nyilatkozni, de ezt leszamitva azt mondom, nagyon rendben van. Gyors is, szep is, csendes, alig melegszik, a bill nagyon kenyelmes, szerintem jo vetel.
[ Szerkesztve ]
-
szeruuu
csendes tag
Hali!
Van egy hibás HP-550-s gépezetem és azt szeretném megtudni,h hogyan tudom orvosolni a problémámat...?
A hibajelenség az,h nem ismerte fel a winchestert vmiért...vettünk bele újat(mert már régebben volt vele probléma,és úgy gondoltuk,h akk csere),de nem ismeri fel a lapi.
Biosban HDD Self Testet lefuttattam de ott mindent sikeresen megcsinált...elkezdem telepíteni az xp-t mikor eljutok odáig,h ha az xp-t akarom telepíteni,akk nyomjak entert, akk kiírja nekem,h nem található merevlemez stb...vki tudna erre vmi megoldást?
Pü-ben gyorsabb lenne!
Köszönöm!Üdv.
-
veterán
-
veterán
-
spyduck
nagyúr
A HP Probook 5330m-nek háttérvilágításos billentyűzete van, szép a formavilága és ugyan olyan masszív mint a 4530s/4330s. 13.3"-os, könnyű, azt hiszem ideális lesz nekem. Vagy 5330m-et vagy 8460p-t fogok venni. Ha netán mégsem akkor Macbook Pro 13 lesz a vége
-
spyduck
nagyúr
válasz Magnum_ #20662 üzenetére
A 4530s-en is ugyan ilyen van, semmi gond nincs vele, persze nem egy Elitebook de sztem jó lesz. A Macbook Pro-nak is hasonló mint a Probook-nak szóval tök8.
Most Próbálgattam a Probook 6560b-t. Hát..... Érdekes, bár nem rossz. Hűtés, hang, melegedés jó, minőségével sincs gond de, hogy a 4530s sokkal masszívabb az is biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Matt-OPT
aktív tag
Zsanérfetisizmus-e?
-
rizso
addikt
válasz SeniorTilla #20659 üzenetére
Nemrég kaptam vissza a 8530p-t a szervizből. Se számla, se garanciakönyv, se blokk, viszont a serial/product number alapján 2013-ig garanciás. Az elején kicsit húzták a szájukat a szervizesek, hogy hát nincs papír, és mondták, hogy hát rákérdeznek a központnál (amiből ha jól tudom végül a német HP lett). Nemes egyszerűséggel azt mondta HP bácsi, hogy mivel a rendszerben szerepel a gép, és még van rá garancia, így az alaplapcserét garancia keretein belül kell megcsinálni. Szóval elfogadják papírok nélkül, csak nem szabad hagyni, hogy lerázzanak, hogy hát csak papíros géppel foglalkoznak
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
PeL
addikt
Hello mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy igaz-e az, amit a HP630 -as notebookokról mondanak?
Egyik ismerősöm azt mondta, hogy szériahibás és folyton túlmelegszik és ugyancsak ezt mondja az alábbi linken található cikk.
Ez azt jelentené, hogyha ilyet veszek akkor nagyon jó eséllyel én is fogom tapasztalni ezt a hibát, szóval inkább ne is gondolkodjak a vételén?
Ha valakinek van ezzel kapcsolatban konkrét tapasztalata és megosztaná, azt megköszönném!Üdv
-
rizso
addikt
Őőő, igazából nem vagyok benne biztos, hogy egészen a német HP-ig ment az "ügyem", de mintha telefonon ezt mondták volna.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Tbor
tag
Sziasztok !
Vettem egy HP Probook 4330s-t de elég "user unfriendly" az illesztőprogramok telepítése... Az Atheros Wifi drivert-t valahogy meg nem tudom sehogy letölteni, tudtok valamit javasolni ?
Előre is köszönöm:
Tbor[ Szerkesztve ]
-
dolezsal
tag
Sziasztok!
Most vettem új akksit a gépbe, szerintetek benne hagyhatom? miközben hálózatra van dugva? Nem teszi tönkre az állandó csepptöltögetés?
Üdv
-
Rokko77
tag
Hi, van egy Pavilion DV9000-es notebookom. Tegnap még no problem, ma reggel bekapcs, a ventillátor, vinyó felpörög aztán egy hosszú meg két rövid csipogás és kész... Vajon memória vagy még rosszabb ?
Üdv,
Korán keltem, hol az arany?
-
veterán
-
veterán
válasz Peter Kiss #20680 üzenetére
Így van. Ha idővel az akksi töltöttsége leesik egy szint alá, akkor viszont rátölt a gép. Ettől függetlenül, a hő, ami a gépben éri az akksit, is sokat öregít rajta
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Rokko77
tag
válasz SeniorTilla #20682 üzenetére
Nagyon hasznos doksi, köszi. Sajnos nincs benne magyarázat a csipogáshoz...bár valóban lehet VGA hiba is.
Korán keltem, hol az arany?
-
Cyrin
addikt
Nálam 46-os lcd tv-re van kötve a nappaliban a laptop, állandó töltés mellett, mégsem veszem ki az akksit, havonta kétszer lemerítem, kvázi szünetmentesként funkcionál.
-
veterán
-
veterán
válasz shuttle #20685 üzenetére
Hát, ennyiből szerintem nem jön ki a felvált VGA chip forrasztásának korrekt javítása (újraforrasztás), csak a gányolás (hőlégfúvóval, stb.), amit 1-2 hét múlva újra elromlik...
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Cyrin
addikt
válasz SeniorTilla #20687 üzenetére
Viszonylag új gép, másfél hónapos, hogy pontosan mennyit bír azt nem tudom, kb 3 órát.
-
veterán
-
Cyrin
addikt
válasz SeniorTilla #20690 üzenetére
szünetmentesnek akkor is jó lesz, egyébként meg nem veszem le, mert nincs más helyem a számára, a tv fölötti polcon van kényelmes magasságban, előtte állva is lehet használni, tehát nem feltétlen kell bekapcsolni a tv-t se.
amúgy ez a 3 óra nem sok, ha levenném akkor is töltőre kéne tenni, de jelenleg nincs ilyen igényem, ha meg tönkremegy, és hurcolásznom kéne, veszek bele újat. én igazából asztali gép helyett vettem, tv-n keresztül megy a videoszerkesztés, meg a CAD, net, filmnézés, tv- nélkül a zenehallgatás hangfalakon keresztül NAS-ró akár telefonról irányítva, apróbb dolgok.
hurcolászni meg ott van a telefonom. sokszor még kényelmesebb is
én igazából minden oldalról körbejártam a lehetőségeket több több mint 2 éve kezdtem foglalkozni azzal, hogy mi legyen, akartam mac minit, kiképeztem magam HTPC-ből, media playerek, különféle zenelejátszók (squeezbox touch, sonos termékek) valahol mindegyik megbukott végül, és egyedül a laptop volt a megoldás mindenre.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ennek örülök, én is ezért foglalkozok laptopokkal.
Szünetmentesnek tényleg jó az akksi, bár ha az anyagi oldalát nézzük, akkor egy 250w-os szünetmentes táp már pár ezer forintért megvehető, a noti akksija viszont jóval drágább (ne az ebayes utángyártott sz*rokat nézzük, hanem a rendes gyári akksit). Ennek ellenére én is gyakorlatilag szünetmentesnek használom a gépemben az akksit, néhány alkalom kivételével, amikor hordozható gépként funkcionál (7,5 kilós Sárkányom van).
-
Cyrin
addikt
válasz SeniorTilla #20692 üzenetére
nálam a NAS-hoz használt APC szünetmentes pont a hp akku árában van, ennél lejjebb úgysem adnám
-
BBéci
legenda
Több hónapos akkumulátor kálváriámnak még mindig nincs vége.
Az első, amit vettem, cellazárlatosnak bizonyult, visszaküldtem. A másik tegnap érkezett meg, azzal ugyanaz a helyzet.
egy órácskát működött vele a Pavilion, aztán - 60 % töltöttségnél, közben a tápkábel nem volt bedugva - hirtelen kikapcsolt.
A Battery Check cellazárlatot és cserét jelez.
Nem tudom, mitévő legyek!? A laptop teszi tönkre az akkumulátorokat?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Prof
addikt
Nemrég vettem használtam egy 2530p-s elitebookot.
Netezés közben is 50fokos az alaplap illetve cpu. Ez normális?
Eddig 8530p-t használtam az hideg volt ehhez képest, igaz több levegőzőnyilás is van rajta és nagyobb.Hogy lehetne mondjuk a ventijét kicsit komolyabb működésre bírni? Inkább legyen hangja mint hogy 50 fokos.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest