Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pumukli23

    senior tag

    Került a családba egy 6910p, most még pár napig nálam lesz, addig összehasonlíthatom a sajátommal :)
    6910p vs 6930p:
    Hangszórói elég érdekesek, sztereó, de valószínű jobb oldalt van mindkettő (lehet balance-t állítani, ott egyértelműen hallatszik a 2db), A 6930p-nek azért szebb hangja van.
    A kijelzője viszont nagyon bejön, a felbontása nagyon jó (1440 vs 1280).
    Nagyon tetszik még a dvd író megoldása (1 csavar ki, utána megnyomom, és kivehetem, 6930p esetén ugyenez, csak ott egy fület kell megnyomni).
    Van rajta infra is :DDD
    Bill megvilágítás sajnos nincs, a ventije talán kicsit hangosabb, S-video-nak is örülök, enyémen sajnos nincs.
    Videokártyát nem teszteltem, szerintem nem is fogom, ilyen felbontás mellett.. úgyse játszásra lett véve, nem is arra való.
    Vista tele van hp-s programokkal, egyelőre ezekből írtok ki párat. A napokban felhívom a hp-t, hogy küldjenek pár korongot, a dokkolóhoz egy lemezt sem kaptam. Ja dokkoló: az eladó nem hitte el, hogy van benne vinyó, szóval ott szétszedtük az üzletben, meglepődött na :DDD Még nem próbáltam ki, talán majd este.
    Egyelőre nagyon tetszik a gép, főleg, hogy még "új szaga" van és még jobban baltával vágott formája van mint az enyémnek :)
    A zárszerkezet kicsit érdekes, meg kell nyomni rendesen, hogy becsukódjon, nem pattan be, mint egy új elitebook esetén (sajnos az enyémen sem az igazi, de gyárilag ilyen, ezt kell szeretni).
    A nagy akku most a 6930p-n van, egyelőre merítem, a napokban kipróbálom, hogy mennyit bír :) (win7 sp1 óta nem megy a battery check..)
    Bocs a sok rizsáért.

Új hozzászólás Aktív témák