Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    Köszi :D

    Rozsdát szerencsére tényleg megúsztuk, aláfeküdtünk tükrökkel fejlámpákkal. Csak kicsit néztünk ki faterral full debilül. :DDD :DDD (Egyedül a bal ajtón van az élén egy kb 20Ft-os méretű felületi folt de az látszik, hogy mintha valaminek neki lett volna csapva -> lakk le -> megkezdte. Azt még most tavasszal az oszloppal együtt viszem lakatos fényezős ismihez.)

    Olajra nem tudok mit mondani de nincsenek illúzióim szinte biztosan fogja csipegetni, de hangra karakterisztikára úgy érzésre nem ette meg még szerencsére a kenyere javát.

    Néztünk eddig 4db 1.4-est 2db 1.6-ost, 2db 147-est és 3db 206CC-t. Végül ez a még meg sem hirdetett darab lett a befutó.

    Láttam apum arcán ha nem én hozom el akkor Ő fogja a Jazzt cserélni. :DDD
    --

    FL tükrük plug n play? Kábelt honnan érdemes az indexeknek elhúzni?
    Preferált vezérlés van?

    tboy A 35/35 akkor pont jó lesz. :D Kérdés a peres gumikkal együtt bemerjem-e vállalni. Reggel nézek méretet de igen csak virsli vastagok ellenben nincsenek két évesek se.

    Már gyűlik a lista... először motortérben vezérlés + szivárgás aztán az oszlopon a lakkot majd felniket gyöngyfeketére színtereztetni, következő jó 4-6 évben szeretném ha kiszolgálni. :K

    Legzavaróbb 50Ft-os hiba az az, hogy eltört a pálca bepattintós tartója mikor visszanyomtam a telepen és hazafele hallottam minden huplin ahogy mozog. :D

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák