Hirdetés

  • OnePlus Pad Pro lett a Pad 2

    ma Az Ace 3 Pro mellett a OnePlus csúcstabletje is bemutatkozott, az új készülékeket eSIM-es OnePlus Watch2 és Buds3 kíséri új színárnyalatban.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz tboldi #71114 üzenetére

    "Mert ezek szerint maguktól még nem jöttek rá, hogy használhatatlan, amit csinálnak. "
    Nem mondtam olyat, hogy használhatatlan. Olyat mondtam, hogy bizonyos helyzetekben alig/nagyon nehezen olvasható a display, mert bizonyos információkat talán észre sem veszel erős súrlófényben. Ez azért nem = azzal, hogy használhatatlan. Szerintem.

    Digitális napóra jobb-e vajon, mint a földbe szúrt bot? :D

    És igen, néha eszement baromságokat művelnek, csak hogy "különlegesebbé" tegyék az autóikat. Futófények, mert csillagszóró, meg 20 színű műszerfal, meg 20 féle stílusú műszerfal (imitáció), meg 60 centis központi kijelző (Tesla), stb stb. Gyakorlati haszna nem sok van, ellenben zavaró "hülyegyerek" fogó. Némelyek, pl. a Mercedes is a jó ízlés határát súrolják az én preferenciám szerint. Némelyik pedig kifejezetten taszít engem.
    Pl minták:


    Kifejezetten "gusztustalanok" ezek műszerfalak, de lehet, csak én vagyok ízlésficamos. :D

    Wagon R elhiszem hogy megbízható, de túl sok extra ficsör nincs benne, ami elromolhatna. Egy motor és egy váltó az egész autó. Ezzel nem degradálni akarom, de egy mai (mordern) autóban ezernyi olyan funkció van, ami elromolhat és el is romlik időnként.
    Alfa Mito-t nem ismerem, de az eddigi Alfás tapasztalataim szerint még most sem tartozik a felsőházba, már ami a megbízhatóságot illeti.

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák