Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz fokukac #36349 üzenetére

    Mi a Cityben is most cseréltük, és már 9. évét kezdte. Gyárilag ebben (de ez török) FB (Furukawa Battery) volt. Azonban lehet, hogy átcímkézett, amit abból gondolok, hogy a Civicben is (szintén török) FB volt, ám annak az oldalán kivételkor ott virított az Exide címke... A doboz maga áttetsző fehér, és FB gyári feliratos volt mindkettőnél.

    Namost idén lecseréltük mindkettőt gyári (Endre, Csepel) akksira, most már a kisebbik (a Cityé) Yuasa feliratos áttetsző műanyagos, míg a Civicé Honda Battery genuine part címkés, és egyébként gyártó jelölés nélküli, fekete átlátszatlan dobozos.

    Namost ez annyiban válasz a kérdésedre, hogy körbekérdezve akksis cégeket, kb 18-20 körül kaptam Bosch silver árat, ami részben sok, részben nem annyira tetszett, és szerintem a Silverben nincs is ilyen vékonysarus fordított pólusú. Yuasa-ra kaptam 24-25 körüli árakat, ott már sanszos az egyezőség, de végül az Endre féle gyári megoldást választottam, ott 20 volt mindkettő, és mint ugye kiderült, a kisebbik így is Yuasa lett. Csak nem 24-ért, hanem 20-ért...

    Japán autókba a Yuasa általában beválik, de olvastam olyat is, hogy szar a garanciális ügyintézése.
    Szóval bármit választasz, próbálj utánajárni, hogy adott modell amit ajánlanak, olyan-e ami neked kell, méret, saruméret, pólusirány szempontjából. (Az egyik webshop pl. a Civic méretet ajánlotta Citybe is, pedig az utóbbié egyértelműen kisebb) Joker megoldásként pedig ott a gyári.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák