- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok.
Mi a teendő olyankor ha rendeltem egy csomagot több tétellel és:
-Az igért időben nem kaptam meg mert valamit összekevertek kiszállitaskor de a fele cucc a pikpak ponton van
-Majd rájönnek hogy valamit a rendelesek közül nem tudnak annyiért adni mint ahogy az szerepel a weboldalukon (7.000vs25.000 ugyanis nincs utangyártott cucc)
Törlik és ujraküldik az egészet.
-Mikor átveszem a csomagot nem tűnik fel semmi. Itthon pedig az egyik kisebb külön dobozos tételt 2x látom a csomagok között.
Ilsenkor mi van?¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
Végeredményben amit rendeltem abból egy tételt nem kaptam meg mondván hogy rossz volt a nagykerüknél a cikkszám és emiatt ők is tevesen 7000ft-éet tették fel a 25ezres tételt.
Ezt a megrendelésemből törölték tehát nem fizettem érte.Ellenben amikor megkaptam a csomagot akkor látom egy masik tételből kettőt kaptam. Ez ugymond extra, tehát se nem rendeltem kettőt se nem kellett fizetnem erte.
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Épp kp-t vennék ki a számlámról az elmúlt években jól megszokott formán. Budapest bank automata jgye kiadott 40db bankjegyet 20asokban. Most 600ra lenne szükségem, de szomorúan tapasztalom, hogy a korábbi bp bank automata (most mbh) nem ad csak jóval kevesebb összeget. Én meg csak egyszer szeretném megfizetni a kp felvétel díját.
Melyik bankban tudnám megoldani egy felvétellel a helyzetet?¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
válasz kopeter1982 #34812 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, korábbi bp bankautomatábol siker, kártyaki be után
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
Na hát végül úgy néz ki mégis csak butaságot csináltam...
Levettem a CIB számlámról kp-t kb. 1300ft-ért a BP bankautomatánál és most vadászhatok holnap reggel egy OTP-t, hogy váltsák át nekem valuta eladási 402,8ft-on.
Míg ha csak felültem volna a repülöre és kint leszállás után két büfögés közt eszembe jut, odaballagok egy akármilyen automatához és 1220ft-ért deviza eladási 398,7ft árfolyamon megkaptam volna ugyanúgy a pénzem. Majdnem.
Mert 1500€-nál már 6 darab ezressel beljebb lettem volna¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest