Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz axioma #7645 üzenetére

    Hat, nem semmi sztori lett!
    Odaertek pentek 8:15 korul. Az egy dolog, hogy a varakozasra kirakott kanaperol nem latni az egyik munkahelyet, es kozpontilag meg nem irjak a sorszamokat, igy egy plusz valaki elem kerult, de vegulis odaulok ugyintezohoz, kerem a pin kodot. Elment, kereste, adatokat nezett, kozolte hogy nincs, de hat nekem nem is kell pin-kod az aktivalashoz, mert a telebank beaktivalja. Es miert hallgattam a fioki ugyintezore(???), miert nem kerdeztem meg a telebankot...
    Na jo, mondom akkor kimegyek, de addig innen el nem megyek, amig nincs beaktivalva, es kerek egy A4 papirt a reklamaciohoz. Kimentem, erste netbank most felvette mar a zeneig, kihangositva, volt egy kis tennivalom, mondom addig siman varok. Hat 25 perc mulva me'g mindig zene. Bementem a fiokba ujra (elotte kint ultem a lepcson, epuleten belul), termeszetesen a kihangositott telefont nem tettem le, zenelt tovabb, es kertem egy lapot. Megirtam a reklamaciot, es be akartam adni. Ahhoz sorszamot kell huzni es kivarni a sorom! Na itt durrant el az agyam vegleg ettol a tarsasagtol. Ezt is rairtam a panaszra. A zene 50 perce ment, mikor a sorszamomat hivtak, adom a csajnak, mondom irjon ra az ora-percet ugy irja ala. Aszongya atolvassa, hogy mit ir ala. MIVAN?? Irja ra, hogy x napon y perckor atvette, nem a tartalmat irja ala! Hat, csak nekiallt beleolvasni, meg hogy mi a problema, majd o megprobalja elerni a kartyasokat. O csak kevesebb mint 5 percig birta, addig nem vettek fel neki sem... elkezdte ujra, amit mar a kollegaja, hogy hova es kinel kertem pin-kodot. Mint kiderult, a rendszerben nem is latszott hogy kertem, pedig pont nalam volt a papir rola, ami mazli volt mert egyebkent nem is hittek volna el. Es - egeszen a vegen - az is kiderult, hogy volt par nap januarban, amikor nem mukodott a pin-ujragyartas igenylese, es pont akkor sikerult bankfiokba tevednem, igy semmit nem jelent hogy pecsetes papirom van arrol, hogy nekem azt irta az ugyintezo, hogy a megbizast atvette. Hat allitolag tudhatta volna, hogy nem megy, de akkor mi a francert nem hivott fel, hogy ne szamitsak ra? Raadasul tenyleg nem szolnak ha megjott a pin-kod, tenyleg nem lehet oket felhivni, egyszeruen "probalkozni kell", hogy ott van-e mar, de persze csak miutan kivartad a sorszamod... kozrohej.
    Slusszpoen: az ugyintezes vegefele felvette a netbank, es beaktivalta. Osszesen 1 ora 8,5 perc volt mire elintezodott. Ezek utan ugy ereztem, hogy at se akarjak venni a reklamaciot. Meg elmondtak n+1 alkalommal, hogy arrol nem tehetnek, hogy a masik fiok mit mondott es csinalt... most mi van??? Komolyan gondoljak?
    10:01-kor hagytam el a fiokot.

Új hozzászólás Aktív témák