- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecogame
veterán
ERSTE esetében be lehet valahogy állítani, hogy adott összeg alatt ne kérje ezt a kettős authentikációs dolgot? Bosszantó, hogy egy párszáz forintos jegyvásárlásnál is kéri, egyszerűen macera.
Van erre megoldás?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Oliverda
félisten
válasz Fecogame #33052 üzenetére
Sehol nem lehet, illetve ez olyan tákolmányok sara, mint pl. a Simple, amiben az ellenőrzött kártyáknál baromira nem kéne, hogy kérje, csak épp magasról tesznek erre (is).
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
cocka
veterán
Ha már itt tartunk. A CIB-nél ki lehet valahogy kapcsolni, hogy az átutalási partnerek törlésekor ne kérjen állandóan PIN kódot?
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Külföldön élek, van otthon tartozkodási cim, viszont semmi otthoni jövedelem. Szeretnék legalább ha lehet online magyar bank kártyát időnkénti használatra? Köszönöm
-
-
addikt
Sziasztok!
Megjelent egy ideje a Raiffeisen mobil alkalmazásában, hogy jön push üzenet azonnali átutalás esetén. Én kezdeményezem az utalást. A bajom ezzel az, hogy az ugyan ehhez a számlához hozzáférő feleségem (önálló azonosítóval) szintén megkapja ezeket…
Nem találtam az alkalmazásban, hogy lehet ezt kikapcsolni. Felhívtam őket, kapcsoltak privát bankárt és kértem, hogy kapcsolják ezt ki. Ekkor derült ki, hogy ilyen értesítés van fizetési kérelem esetén is és külön szabályozható. Nem lehet applikáció szinten állítani, számla leíró. Tehát kikapcsolták a feleségemnél is
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Oliverda
félisten
válasz kleinguru #33058 üzenetére
Mondjuk az ciki, hogy a bejövő utalásokról és a kártyás tranzakciókról továbbra sem tudnak pusht küldeni. A kézzel indított kimenő utálásokról szvsz nem sok értelme van pusht küldeni.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz sifarr #33065 üzenetére
Ha már megkaptad róla a pusht, a pénzednek annyi, már amennyiben egy illetéktelen fél kezdeményezte az utalást. Persze legalább tudomást szerzel róla, hogy kiraboltak.
[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz Oliverda #33064 üzenetére
Pontosan, nagyjából semmi értelme, mert nem a kimenő utalásról szeretnék értesülni, amit jóvá kell hagyni valamilyen formában (tehát más aligha tudja jóváhagyni helyettem) másrészt még ez is "hibás" mivel ők sem ismerik a sortörést, mert a Push üzenet fele nem olvasható el pl. Androidon, ha nem elég nagy a kijelző.
Ez szerintem csak előjele a többi Push bevezetésének, vagy a nesze neked fogd meg jól, ha már mindenre, a fontos dolgokra kiterjedő Push (egyelőre) nincs.
Ha akkora biztonsági oka lenne, akkor már rég bevezették volna, de szvsz. csak tesztelik, hogy milyen is ez...Más:
Az Android verzióban "bekapcsolt" képernyőmentés tiltását, 1 hét alatt több felhasználó is szóvá tette, mely "jelzéseket" még többen hasznosnak találtak a Play áruházban.
És sajnos mindenkinek kb. csak egy semmitmondó, nem is választ küldtek, írtak rá, mintha direkt nem akarnák észlelni, hogy milyen sok felhasználót zavar ez elég magas szinten, tehát nem csak megemlítés szintjén.[ Szerkesztve ]
-
Benhill
senior tag
Nem igazán találtam neki megfelelő topikot. Itt tudja esetleg valaki?
2023-as sorszámkövető UNC 10 ezresnek van többlet értéke jelenleg?
nem 1-2db
-
Met
nagyúr
Új telefon, CIB app.
A régi Java-s programból lehetett kódot küldeni és azzal az új készüléken aktiválni az appot, most hogy tudom beüzemelni?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
PuffyDog
tag
-
őstag
Üdv!
Ez a topic hazai banki deviza számláról kérdezni? Hangsúlyosan nem revolut és társai mert nagyobb összeg lenne mint amennyi a bizalmam (van revolutom és használom). Európai átutalások, váltás usd-ről eur-ra, tizezres nagyságrendű usd és eur parkoltatása ami ki tudja milyen ütemben megy ki (gyerekek külföldi egyetem, plusz külföldi egészségügy, hangsúlyosan bármilyen befektetési rész nélkül). Az MBH ahol vagyok devizaszámlában nagyon rossz kondicíókat ad szerintem. Van e valami jobb itthon mint ez az 1% per utalás (illetve borzalmas árfolyamú váltás)? Bármely bank jó lenne aminek van normális mobil/internet bankja (és inkább fix havidíj mint nagy % sápok).
Köszönöm a segítséget. -
TrollBalint
addikt
válasz Tom1939 #33085 üzenetére
Amiket ajánlani szoktak az a Raiffeisen deviza számlacsomagja, de azt inkább parkoltatásra, és elhasználásra, a kártyával Revolutra töltést szokták ajánlani.
Másik opció az OTP csomagja, ahol viszont a váltás nagyon jó, konkrétan középárfolyamon vált, de csak havi X összegig és vannak bizonyos korlátai, plusz csak meglévő számlacsomag mellé kérheted.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
blg
senior tag
válasz TrollBalint #33086 üzenetére
szerintem csak HUF->deviza váltás megy középárfolyamon az OTP-nél, már ha az Árfolyam+ számlacsomag elemről beszélünk
-
Agyrák666
aktív tag
A granit banknal mennyi ido, mire kikuldik a kartyat? Appon belul csak annyit latok, hogy ,,igenyles folyamatban", de mar 2-3 hete semmi hir.
-
őstag
válasz TrollBalint #33086 üzenetére
Köszönöm a válaszokat (+ blg), meglátogatom raiffeisenéket.
-
törölt tag
válasz Tom1939 #33085 üzenetére
Ha váltások is lesznek a Gránittal jobban jársz és most jövő év végéig jelenleg biztos ingyenes és a kártya is 2 évre (most van, volt ilyen akció). 9-17 között pedig hétköznapokon középárfolyamon vált (havonta 550 ezerig). És magyar bank. Egy hátrány van, ha készpénzt szeretnél befizetni, azt csak Bpi fiókban lehet, ha lehet devizánál. utalásnál ez nem akadályoz semmiben.
-
őstag
Köszönöm a válaszokat. Gyakorlatilag a számla megnyitása után mindent internet bankon keresztül intéznék ha lehet, készpénz felvétel meg nem lenne (ezért nem hátrány hogy a Gránit Bank mennyi ATM és fiókkal rendelkezik ha különben minden ok). Dollárban állna először a pénz (valahogy dollárnak mindig szebb jövőt láttam mint eurónak, nyilván ez sem mindig igaz), aztán szükség szerint váltanék euróra. A váltása a banknak azért számít mert nem egy nagy tételben menne ki (maximum díj miatt akkor nem strapálnám magam) hanem kb 1500 eurónként (havi egyetemi lét pl).
-
Met
nagyúr
válasz PuffyDog #33084 üzenetére
Én is így tettem, csak én azt hittem hogy meglévő reghez kell kódot kérni.
Próbáltam új reghez a QR kód miatt azt hittem hogy új ügyfelekre vonatkozik.
Beszéltem ügyintézővel hogy új reghez kell kódot kérnem és így már sikerült.Magamnak írtam le emlékeztetőnek
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest