Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PindurAnna

    Közösségépítő

    A művészi káosz asztal

    Sajátos módon van tele ezzel-azzal: könyvek, papírok, dossziék, rajzok, fotók, kivágott ezmegaz, általában néhány kupacban.

    Az illető egy életvidám, kíváncsi személyiség, akinek erős a képzelőereje, rengeteg kreatív energia lakozik benne, és jó megérzései vannak. Egy másodperc gondolkodás után mindent megtalál a mások számára kaotikusnak tűnő munkatérben.

    Az önkifejező asztal

    Rengeteg személyes dolgot találunk itt, fotókat, képeslapokat, posztereket, vicces feliratokat, egyedi egérpadot és így tovább.

    Ő egy társaságkedvelő, beszédes kolléga, remek humorérzékkel megáldva. Vele mindig van miről beszélni, meg lehet benne bízni, és általában nagyon jól informált a cég ügyeit illetően.

    A kontrollmániás asztal

    Ezen az asztalon nem sok mindent találunk munka közben sem, vagy ha igen, az úgy van elrendezve, hogy mindig szigorú rendben legyen.

    Minden helyzetet képes kézben tartani, jól szervezett, és jól irányítja a dolgokat. Talán nehezen lendül bele a munkába, de amint végre elkezdte, képes teljes mértékben az adott feladatra koncentrálni.

    A megalomán asztal

    Szinte mindig egy nagyméretű asztalról van szó, lehetőleg drága anyagokból készült, tömörfából, bőrbetéttel. Semmi más célt nem szolgál az arannyal futtatott írószerek, a bőrkeretes családi fotó, a Fabergé-tojás, vagy a drága asztali lámpa, mint hogy tovább növelje a luxus érzetét.

    Nagyon nagyra tör, borzasztóan vágyik mások figyelmére, és szüksége van rá, hogy különbnek érezze magát másoknál. Hajlamosak az arroganciára, és néha lenéznek másokat, de ezt elbűvölő sármjukkal és érdekes beszélgetésekkel tudják kompenzálni.

    A győztes asztal

    Tele mindenféle összegyűjtögetett dologgal. Ezek lehetnek a tulajdonos kedvenc kis dolgai, de inkább az a jellemző rájuk, hogy büszkélkedni lehet velük. Utazási fotók, képeslapok, amik megmutatják, milyen világjárt emberrel is van dolgunk.

    Ezek az emberek barátságosak, energikusak, ambiciózusak, gyakran elég hangosak. Jól kijönnek másokkal, és élvezik a munkájukat. Eközben nagyon vágynak a figyelemre és az elismerésre, és igyekeznek mindent beleadni a munkájukba.

    Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

Új hozzászólás Aktív témák