Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    Topikgazda

    válasz kezo0 #9318 üzenetére

    Én ezt nem csak azért nem tartanám szerencsésnek, mert nem terhelném a box processzorát ilyesmivel (hiszen nem erre van optimalizálva)-> Mármint melyik verziót nem tartod szerencsésnek? Ha közvetlen a Box-on fut a kliens, vagy azt amit én írtam? Utóbbi esetben szerintem max csak annyira lenne terhelve a processzor, amennyire másolás közben, de nálam még annyira se, mert 100Mbit-es nettel jelenleg max ennyivel is tudok letölteni.
    Filmezés előtt pedig nyilván kilőném a torrent-et a PC-n.

    A többit amit írtál nem nagyon szokott érinteni, általában azért jók a file nevek a scraper-nek, aminek nem, az annyira nem zavar, főleg ha 1x nézős cuccról van szó, az a pár ritka eset ami meg hosszabb távon kell, azt vagy megoldom nfo szerkesztéssel, vagy ha lejárt a vissza seed idő, akkor nyugodtan átnevezem.

    De akkor a lényeg egyszerűbben: úgy tekintenék a Box-ra és úgy is használnám, mint egy külső házas winyót, csak nem közvetlen USB-n, hanem a hálózaton csatlakozva a PC-re. Ezért érdekelne, hogy az a torrent-ezős megoldás mennyire működne így. Persze az utólagos átmásolós dolog sem teljesen hülyeség, de ha már nagyon helyszűkében vagyok a PC-s lokál winyókkal (ami manapság már sokszor van) és valami, vagy több nagy méretű cucc kellene egyszerre, akkor az egyszerűbb lenne, ha egyből a Box-ra menne a letöltés.

Új hozzászólás Aktív témák