Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mitisz

    tag

    Sziasztok!

    Összeraktam egy új PC-t, majd hozzá csatlakoztattam egy SSD-t és feltelepítettem rá egy friss windowst. A régi gépembe volt egy HDD, amit utána hozzá csatlakoztattam az új géphez, hogy adattárolásra tudjam azt is használni. Ma vissza kellett állítanom a biosban a gyári beállításokat, és ezután meglepetésemre tapasztaltam, hogy a régi windows a régi HDD-ről bebootolt. Az SSD el is tűnt a biosban, csak úgy tudtam megoldani, hogy kihúztam a PC-ből a régi HDD-t és csak az SSD-t hagytam csatalkoztatva, így már bootolt az új windows.

    Szeretném formázni a régi HDD-t. Jelenleg 3 partíció van rajta, én csak 1 partíciót szeretnék belőle csinálni és a régi HDD-t teljes egészében formázni szeretném. Nem fog gondot okozni az új windowsnak, ha a régi HDD-t formázom? Azért kérdezem, mert attól tartok, hogy valamit bekavarhat, hogy egyszer bebootolt rajta a régi windows.

    Hogyan tudom ezt megtenni, hogy probléma mentesen formázzam az új Windows-ban a régi HDD-t és csak 1 partíció legyen belőle a régi 3 helyett?

    Köszönöm szépen előre is a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák