- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
robi-k
őstag
válasz bajnokpityu #41699 üzenetére
bajnokpityu,
Pont emiatt jó a Heco a discora és az instrumentális zenére, de filmeknél sem szégyenkezik.
xtremetuning, néha még soknak is érzem a basszust (remeg az ágy).
De mivel pocsék a jelenlegi szobaelrendezés (a frontok gyakorlatilag egy-egy sarokba vannak beszorítva), így észre lehet venni az alacsony frekvenciánál az interferenciát (pufogás).
Ezen (talán ) valamit javítana a sub, hisz 80-100 Hz frekvenciánál megvágnám a frontokat.
Bár a sub elhelyezése nem kis fejtörést okozna (az asszonnyal lefolytatandó harcról nem is beszélve ). -
xtremetuning
addikt
A PH! teamből mindenki hazaért egyben ?
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
wertigo1984
őstag
sziasztok! Szeretnék venni egy másik házimozit, mert ami van (Dimarson), az sajna már kicsit régi, és már nem képes lejátszani a filmeket végig. Nem kell nekem hogy hiperszuper legyen, a lényeg, hogy 5.1+divx legyen. Kb 50 a keret. Mit ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Mejulie
csendes tag
Sziasztok!
Az elmúlt 1-2 hétben rendszeresen olvasgattam a topicot, a létező összes hangfalmárkát és azok szériáit végigböngésztem, mérlegeltem, számba vettem az anyagiakat és úgy néz ki h a Proson event szett lesz az, amit szeretnék megvásárolni. Miharabb szeretném meghallgatni a bemutatóteremben, és nyilván csak akkor váilik véglegessé. Mivel max 70-90e Ftom van a hangdobozokra ez tűnik a legjobb megoldásnak.
Annyi kérdésem még lenne, hogy tudtok esetleg olyan hangdobozt ahol ebből az összegből esetleg csak a két front és esetleg a center is kijönne. Mert ha ebből az árból egy picivel még jobbat is találok, akkor a hátsók várhatnak. A mélyláda pedig főleg a jövő zenéje.szerk.: ja az erősítő az egy Pioneer VSX-520...
[ Szerkesztve ]
-
Maxell014
senior tag
Üdv
nem tudom hogy jó hellyen járok-e csak a véleményeteket szeretném kérni hogy ez a füles milyen? megéri vagy van ebben az árkategóriában jobb? -
beci
őstag
Talán erre már kapok valami választ.
Ezt az erősítőt néztem ki,55ezer ft.
[Pioneer vsx-421]
Vagy ezt,árban ugyanannyi.Mi a különbség?
[vsx-520]
Amire kellene.:
Pc-ről 3D filmek küldése az erősitőbe,onnan szintén hdmi kábellel a 3D-s tv-be.
Későbbiekben egy média box is bekerül a rendszerbe.
Valamint a tv-ről optikai kábellel hang az erősitőbe,ha a tv adást szeretném kihangosítani.
Látom ezen az erősitőn van antenna bemenet is,innen a tv adások is tovább mennek a tv-re,vagy csak a rádió adásoknak szolgál?[ Szerkesztve ]
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
ginola
addikt
Wharfedale erről a cuccárok vélemények?[link]
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz xtremetuning #41702 üzenetére
én haza, de csak ismételni tudom magam, ez a kiállitás elég gyengére sikeredett. De jó volt veletek talizni!
-
Leo66
csendes tag
Helló!
Véleményetek szerint hangzásilag melyik jobb erősítő Denon 3808 vagy Marantz SR7005?Gondolok itt a sztereó és többcsatornás zenére valamint mozira. 3D és egyebek nem lényeges.... -
xtremetuning
addikt
válasz muzsikpeti #41708 üzenetére
A tali mindenképpen jó volt.
A kiállítást nem kommentelem, mindenki levonta a konzekveciákat.
Nálam egyedül a L'auditeur mentette a becsületet....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Biomokus
tag
válasz xtremetuning #41702 üzenetére
Haza. Közepesen lógó orral. Valahogy nagyobb ívű rendezvényre számítottam. Pl. Stream szobája is egy vicc volt. A tök sötétben még a hangsugárzók típusát sem lehetett látni.
Azért jó, hogy már tudok pár nick-hez arcot kötni. -
Warter
addikt
-
Patice
nagyúr
Én is hazatértem már pár órája a Show-ról, de még csak most jutottam gép elé.
xtremetuning:
Az ajánlatod nagyon bejött, a L'Auditeur installációja volt a csúcs nekem idén. (Tavaly a JBL Synthesis. ) Hihetetlen tér, dinamika, részletek, színpadkép, minőség. Újabb referencia emlékem született. Köszönöm az ajánlatot!
biomokus:
Nekem is csalódás volt a két demószoba. Nem szólt rosszul, de nem is hagyott bennem maradandó élményt. Stream Audio-nál pedig érdekes voltszámomra a McIntosh-ok alatt az IKEÁ-s "LACK" sorozatú asztalok, mint HiFi állványok. A Fazon-t meg nem is tudtam meghallgatni, pedig arra kíváncsi lettem volna. Talán nem sikerült jól belőni? Hiányzott valami hozzá?
Nem tetszett ezekben a szobákban a tök sötét, nem látom a hangfalakat! Tudom a hang a fontos, de szeretem látni is mi szól. Legalább tudom kötni a hangzást a hangfal képéhez, mert a képmemóriám jobb.
Ami még emlékezetes és említésre méltó volt számomra:
A Neumann első konstrukciós kis aktív hangfalai meglepően jól szóltak.
A Genelec 8260W szintén nagyon tetszett. Eddig még nem hallottam ilyen hangfalakat, sokat olvastam már róluk, nagyon szépen szólt halkan (nem nagyon tekerték fel a hangerőt), precíz teret mutatott, kiegyenlített hangzás jellemezte. Ez persze betudható volt a beépített DSP processzornak is, amivel az adott szobához tudták hangolni őket. Nekem nagyon bejött. Az ára is ennek megfelelő.
A Dóczy.hu kínálatában és tálalásában meglepően jól szólt az XTZ alsó kategóriás monitor doboza, a kisebbik SUMO digitális erősítővel és DUNE médialejátszóval párosítva. Az ára miatt Én merem ajánlani belépő kategóriás hangfalpárnak.
A Mission MX rendszere is nagyon szépen szólt.
A Human Audio "fa" rendszere is szerintem nagyon jó volt.
Röviden kb. ennyi...
Örülök srácok, hogy így összefutottunk kicsit. Jó volt tényleg bandázni, beszélgetni, hallgatózni, tapasztalatot cserélni, miegymás. Kicsit hamar lelépett mindenki. De hát ennyi volt most idén.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
-
Warter
addikt
válasz xtremetuning #41715 üzenetére
Azért a dobogóra te is odaférsz.
-
törölt tag
válasz xtremetuning #41717 üzenetére
Köszi. te is.
Most értem haza,most kezdem olvasni a topicot. -
Pecc
őstag
válasz Biomokus #41711 üzenetére
Én is kb. Az első fél óra után mondtam, hogy ide se kell többet jönni. Egy kezemen megszámolom, ami nem meghökkentő volt, mint az áruk, hanem csak szimplán jól szóltak. Térhangzást sehol nem hallottam, amit kiemelnék a drága 3d projektorok 3d-je számomra vicc kategória, nevetség.
-
Warter
addikt
válasz Patice #41713 üzenetére
Egyébként a Fazonok 2 körül be voltak kapcsolva, akkor azaz oldal ment a Streamnél. Meglepően szépen szóltak, mondjuk azt hittem, hogy ikon6 árban vannak, aztán itthon láttam, hogy 450e db-ja. Szóval annyiért már szólhat is úgy. És csatlakozom hozzád a XTZ-Genelec-Neumann hármas nagyon ott volt a szeren. Mondjuk nekem a Helium 510-esek is bejöttek, hihetetlenül szépen szóltak.
-
törölt tag
válasz Patice #41713 üzenetére
Nagyjából a te izléseddel azonosulok, kiivéve hogy a sötéttel ki vagyok békülve.és még odatenném a hagyományos Martin-Logan féle szobát,az még szerintem jól szólt.
Bécit láttam,beszéltem egyszer vele de még egyszer nem találtam, pedig kerestem volna egy kérdés erejéig.
Volt egy érdekes vitám a pro-sound szobában (jobbanmondva kérdések tömkelegével árasztottam el az előadót) szegény már sült-főtt.. Arra gndolok aki egy gipszkartonra rekte e hangszóróit.. azt ha láttátok volna...[ Szerkesztve ]
-
Patice
nagyúr
válasz Warter #41720 üzenetére
Tényleg. Most beugrott nekem is.
Ezt már csak egyedül hallgattam a vége felé. Kicsit már fáradtam a sok ingertől.
Amphion Helium 510-es dobozok + Ayon Spirit III csöves erősítő ha jól emlékszem (+ fekete LACK asztalkák )
USA Audio még kimaradt a felsorolásomból.
Náluk sikerült beülnöm (Soltész Rezső feleségének társaságában... ) az Avantgarde hatalmas, vörös-fekete, tölcséres hangsugárzói elé. Nagyon hangos volt, kicsit már bántó számomra, de nagyon tisztán, részletesen szólt. Be voltak zsúfolva egy kis helyiségbe, de még így is nagyon jó volt a térérzet, kb. az orromba lógott a harsona vége . +1 élmény és tapasztalat. Ilyeneket azért haza nem hoznék.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Biomokus #41711 üzenetére
Ahhoz, hogy a vetített kép jó legyen, töksötétre van szükség. Ha tetszett a hangzás, megrendeled a rendszert és otthon rivaldafényben nézegetheted a Dali Euphonia dobozokat és a McIntosh elő/végfokot.
Sajnos csak Sancival találkoztam, a többiekel nem sikerült.
xtremetuning
Snell, ch nélkül, nem gyors.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Integra
titán
ezt nem tudom, jelenleg pár régi jbl álló doboz van a most kipurcant h/k-hoz, semmi extra cucc. ez megint egy másik történet lenne, de jelenleg maradna, most az avr a kérdés. illetve van valami alternatíva a 255 mellett? egyáltalán érdemes másikkal foglalkozni ebben a kategóriában?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Patice
nagyúr
válasz ginola #41737 üzenetére
Belépő szintűek illenek hozzá, Pioneer VSX-521 mondjuk, vagy Denon, esetleg Onkyo elektronikái ebben az árkategóriában. Ilyen összeállításban nem hallottam még, vásárlás előtt mindenképpen hallgatózz, vigyél saját anyagot!
Abból a szettből a háttérnek használt 10.1-eseket hallottam sztereó felállásban egy NAD C315BEE erősítővel. Meglepően szépen, egész dinamikusan szóltak. Leváltak a hangok a dobozokról, volt tér is.
-
Biomokus
tag
A sötét fontosságával tisztában vagyok. Csak jó lett volna megnézegetni a Dalikat.
@ Tonyo: A DUNE-s seftelő arcot szimplán szájon kellett volna vágni a stílusa miatt. Mi az, hogy nincs értelme beszélnie semmiről, ha nem viszed el a cuccost tutira? Megáll az ész ezeken az "eladókon".
[ Szerkesztve ]
-
t-bali3
senior tag
Valaki meg tudja tippelni, hogy melyik rendszer lehetett a legdrágább a kiállításon és az kb mennyit jelent újonnan?
Bocs, hogy anyagias vagyok, csak érdekelne a dolog.Sok helyen szerintem elrontották a hangerő kérdést, a kevesebb néha több. A Clarusnál úgy szaladtunk ki a párommal, mert majd megsüketültünk...
A nagy házimozis teremben a Sim2 projektor pedig elég profi 3d képet adott, egy olyat örömmel beleraknék a mozi szobámba, ha lenne -
-
BBéci
legenda
Láttam már néhány 3D mozit, filmet, az elsőt 2000-ben, Németországban.
Amit a SIM2 Lumis 3D-s produkált, az veri mindet, brutálisan jó volt, ilyen csak a mesében van. Direkt kerestem a hibákat, egy olyat nem találtam, ami a vetítő számlájára írható lett volna.
Szintén szvsz.(#41745) t-bali3
A Lumis 44000 euróba kerül, a Pana 3000-be. Mondjak még valamit?
Mondok: vackot ingyen sem nézek.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Szerintem az egész rendezvény egyik legjobb hangját produkálták azok a tölcséres hangszórók. Azt a jelenlétérzetet, természetességet, színezetlenséget nehéz felülmúlni.
Az tény, hogy kicsi volt hozzájuk a szoba.(#41740) Biomokus
Időnként felkapcsolták a világítást, én alaposan megnéztem a Dalikat, elég sok szállítási és egyéb sérülést láttam rajtuk.[ Szerkesztve ]
-
Pecc
őstag
Nekünk azt mondták ott, hogy 17000be kerül az a sim2- a nagyobbik, ami az ultima 2-vel volt.
Mindkét kivárós "belépős" szobában jártam, mindkettőben ugyanazokat a demókat vetitették. Számomra mindkettő képrészletességben kiváló volt, viszont sötét volt a kép és mindkettőnél akadt az előtér zavaróan. Moziban is tapasztaltam már ugyanezt. -
BBéci
legenda
Hidd el nekem, a Lumis 3D-s ára 44000 euró, a Nero kerül 17000-be. Mindkettőről írok bemutató cikket.
A vitorlázógép szárnyának felálló végét annyira közelinek mutatták, hogy képtelenség teljesen folyamatos mozgásként megjeleníteni. Az extrém eset, nem a vetítők tehetnek róla.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest