Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hi, ezt inkább offba teszem, mert nem HTPC-s rész, de szívesen segítek.
Családon belül otthon bátyámnál hasonló a szitú, ami lényegében médiatartalom lejátszás egy kis fogyasztású eszközről, ami neked is van mint HP T620, de az neki Amlogic box.
Felállás az alábbi:
- Digi 1GB-es net (nem cél kihasználni)
- FullHD-s okosTV (később 4k + HDR is menne)
- Lejátszó és szerver egyben: Beelink S905x2 mini PC (4/64GB-os)
- Rendszernek CE (Coreelec) fut emmc-ről, ami belső memória
- Dockerben CD-n belül kattintós felületen vagy SSH-n Portainerben az áltaad említett addonokból feltéve: Pihole/adguard , QbittorrentA box USB 3.0-t tud, WD külső HDD + WD Purple 2 TB HDD van felcsatolva CE-be indításkor, Qbittorrent ide tölt maximum 85Mbit/sec-el ami nem rossz szerintem.
Amlogic boxra Dockerben van sok ARM-es image amit tudsz telepíteni.
Ha csak szórakoztatás, Plex, lejátszás a cél, akkor ez működhet, Dolby Vision amit egyedül a lejátszó nem tud, midnen mást igen (4K ,HDR, BT2020, stb)
Rpi-vel az a gond USB hubja/portja lehet szarabb mint az áltlam említett így lassabban töltesz le vele, de asszem 4K + HDR-t Libreelec esetében menni fog szerintem, de erre van topic.
Lényegében Amlogic S905x3-as 4/32 vagy 64-es boxxal + külső HDD-vel jól jársz, ha erre kell csak amit említesz, és nem tárolsz így FONTOS adatot.
HP T620-ból Xpenology szervert csinálhatsz és akkor Fontosabb/ távoli elérésű adatokra még jó lehet.Az én S905x2-es Box ami otthon üzemel 80-90%-ban ugyanazt tudja mint egy S905x3-as box, csak az enyém már nem kapható, újabb X3-as SoC igen.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest