- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kornel76
aktív tag
Sziasztok!
Erről a ventiről van valakinek infója.
Erősen gondolkozom e beszerzésén, már kb 1 éve keresek PWM-es ledes ventit és ennek a tulajdonságai nagyon megfogtak. Igaz lehet amit írnak róla vagy csak paraszt vakítás?Előre is kösz a választ.
Üdv
Kornél
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
kornel76
aktív tag
válasz albert8 #7488 üzenetére
Itt nézz szét . Van Gelid venti is, van házhozszállítás, bankkártyás fizetés vagy paypal is.
Lehet 4,5 fontos szállítást kérni az kb 2 ezer forint plusz.Szerintem én is innen fogok rendelni.
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
kornel76
aktív tag
válasz kornel76 #7482 üzenetére
Megjött a 2db Phobya Nano ventim . Mit mondjak eddig elégedett vagyok velük, beapplikálás és indítás után, a BIOS elkezdett sípolni a proci venti sebessége miatt, le kellett vennem az alsó határt 400 fordulat/percre. Most kb 650-et pörög 0 hanggal . Terhelés alatt pedig kb 800-900-at. A hőmérséklet 36 Celsius fok.
Azt nem értem h ilyen ventiket mért kell külföldről rendelni miért nem lehet kapni kis hazánkban?DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
kornel76
aktív tag
Kb 1 éve kerestem minőségi piros ledes pwm-es ventit. Néha volt itt haprón, de arról lemaradtam. Am ledes ventit pwm szabályozással amúgy sem sok gyártó csinál.
-
kornel76
aktív tag
Üdv
Grózinak felvetettem vmit egy másik totyikban, de ugye ventivel kapcsolatos uh itt kérdezem meg inkább...
Szóval Enermex Liqmax II -re a radira pont elférne a házamban 4 db Scythe Slip Stream Slim venti , a kérdésem az, hogy van-e értelme, vagy jobban járok ha veszek 2db Lepa vagy Akasa ventit a radi-ra h beszívja a levegőt.Köszi
-
kornel76
aktív tag
Megjött a 2 Apache... mit ne mondjak k jó ventik, semmi hangjuk és játék alatt kb 5-8 celsiust csökkent a hőmérséklet. THX Grózi mester .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest