Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chapel

    addikt

    válasz sztyui2 #8504 üzenetére

    Akkor most felvállalom, leszek a negatív oldal :)
    Röviden és tömören az a gondom, hogy nem a párt látom, hanem a fotóst.
    Ezek a távoli beállított képek; 1-2 még jó, 4-5 már sok, unalmas és ua a póz, semmi változatosság.
    Azt látom hogy beállítottad őket és kerested a jó szöget, de eközben (számomra) a lényeg, tehát a pár, az elkapott bensőséges pillanatok elmaradtak, elsikkadtak, illetve ami van azt inkább érzem beállítottnak.

    Az utómunka stílusa és a kis dof mondhatni névjegyed, ebben nincs változás, begyakorolt dolgok ezek, ami talán azért lehet gond (szvsz) mert a képeid hangulata (hiába sok jó) teljesen egységes.
    Nyilván ez tudatos, csak éppen nekem ezzel az a gondom, hogy egy idő után, mikor már rutinná válik, már inkább korrekt iparos munka, sem mint szívvel-lélekkel lőtt képek.

    A környezet gyönyörű, a pár és a résztvevők is mutatósak,látszik hogy nem a "minimálbéres emberek" így nagyon jó anyagod adott, egy jó promó cucchoz!

    E mellett sok nagyon jó kép, pár, valami felső tízezernek szóló esküvő magazinban is megállná a helyét gond nélkül. Amiket írtam az egy fotós szemszög a sok közül, ismersz annyira hogy jó szándékkal tettem.

    (Nekem is volt esküvőm nem rég, teljesen más stílus vagyok, de majd rakok párat. Nem ellenpélda csak ha már téma alapon. :) )

    [ Szerkesztve ]

    Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/

Új hozzászólás Aktív témák