Hirdetés
- Ryzenes barebone-t villantott a Shuttle
- Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt
- Teljesen ellehetetlenítené a Huawei működését az USA
- Passzív Radeon RX 5700 XT a Sapphire fémjelzésével
- Szögletes iMac, kockaházas Mac Pro és olcsóbb monitor is érkezhet az Apple-től
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Napelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Philips LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Nikon DSLR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Synology NAS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Hozzászólok Aktív témák
-
gab.m
senior tag
Nem csak te vagy ezzel igy, mint lathatod, de en a tobbseggel ellentetben tudom ertekelni ezeket a kepeket. Kulon zsenialis ahogy az index egymas melle rendezte oket. Nem akarok muelemzesbe kezdeni, de szerintem van ezekben a fotokban boven komikum, akar fricska is, nemelyik meg egyszeruen arrol szol, hogy ezek az agyon hajpolt sztarok ugyanolyan emberek mint barki mas.
Megegyszer: szerintem.-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
gab.m
senior tag
válasz
forceberg #9503 üzenetére
Nem, nem viccelek... A tobbi kepet nem ismerem, ugy ahogy ennek a fotosnak eddig a nevet se ismertem. Nem azt mondom, hogy most rajongoja lettem, sot, csak azt, hogy ertem, hogy mit akart ezekkel a kepekkel. Konnyu azt mondani, hogy ezeket a kepeket rogton kukaztatok volna, de ott kezdodik a dolog, hogy eszetekbe se jutott volna elkesziteni, valamint ezek technikailag is eleg pontosan es tudatosan vannak megcsinalva.
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
forceberg
veterán
Ha nem viccelsz, akkor baj van...
Könnyű mondani, hogy kukáztuk volna, mert xarok. Pont.
Olyan, mintha most fognám, beépített vakuval megtámogatva lefotóznám a billentyűzetem mögötti kupit vivid jpg-ben.Egy kép ér valamit, a szivaros.
De ez meg az én-mi laikus véleményünk, mindenféle fotótanfolyam-papír nélkül...
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
zgospel
őstag
"valamint ezek technikailag is eleg pontosan es tudatosan vannak megcsinalva."
pfazt még megértem hogy részletekbe meg a nem szokványos dolgokba akart belemenni, és hogy a téma így meg úgy. DE! kompakttal is lövök ilyen fotókat, sőt, bárki. technikailag egy hulladék, kontár munka. ezeknél a telefonos szétfilterezett képek is értelmesebb képek.
itt arról szól az egész, mint általában a különféle művészkedős pályázatokon (legyen az fotó, videó, festmény, költészet, akármi) hogy ki kit ismer és ki kinek a seggét...https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
gaben75
tag
válasz
Telomanikus #9510 üzenetére
Nekem tetszik
Intel i5-3570 @3,4 GHz,8 GB DDR3 MEMORY,SHUTTLE XPC, SAMSUNG 840 120 GB SSD, SAMSUNG HD103SJ SATA, HKC 24"
-
Larry303
addikt
válasz
párat kukáznék belőle, de összeségében bejön a sorozat!
milyen fényeket használtál?https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok!
Igazából lehet nem jó helyre írok, szerintem a kép amit lőttem nem feltétlen a profi képek közé sorolható. Van amatőr képek topikja is itt? Nem találtam. Mindenesetre megmutatom a képet, kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
cOxeR
Ármester
válasz
medvezsolt #9514 üzenetére
Szia!
Van: [link]
Sok pozitívumot nem tudok sajnos mondani erre. -
cOxeR
Ármester
válasz
medvezsolt #9516 üzenetére
Nem nagyon jön át, mi a koncepció...
-
nesa
veterán
válasz
Tetszik a kolega alkotasa, en is ilyen gyalut akarok venni csak baromi huzos
[ Szerkesztve ]
-
sztyui2
őstag
válasz
Tetszik, jó kis sorozat lett
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Real_Necro #9524 üzenetére
Hihetetlen, de nem montázs, a fotók valódiak!
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
L4mie
veterán
-
-
Mercutio_
félisten
-
sweet122
tag
A második képhez használnod kellett volna ND szűrőt és úgy hosszabb záridőt érhettél volna el, amitől a víz fátyolossá vált volna. Mindenki így fotózza ezt a helyet, de ezzel nem tudsz mit kezdeni, ezt így kell. Egyébként én is el akarok oda menni majd ha megjött az ND szűrőm, kell nekem is egy fotó róla.
https://www.flickr.com/photos/63335046@N08/
-
-
total90
Topikgazda
válasz
sweet122 #9544 üzenetére
De, hidd el. Nezd meg a blogom, en is az olcso megoldast kerestem, sajat keszitesu ND szuro... aztan valami olcso e-bayrol, aztan egy kicsit dragabb es aztan meg dragabb... Aztan annyit beleoltem, hogy 3x vehettem volna normlisat. Nincs olcso megoldas ezen a teren, ami jo minoseget is ad. Ennyi. B+W cuccai kozott nezz szet. Draga, de nem nyulsz melle.
Ha nincs jó, ló a szamár is. Képeim: 500px.com/abenteuR Videóim: tinyurl.com/yb2nk3e6 Instagram @abenteuerkanal
-
sweet122
tag
-
total90
Topikgazda
Ha nincs jó, ló a szamár is. Képeim: 500px.com/abenteuR Videóim: tinyurl.com/yb2nk3e6 Instagram @abenteuerkanal
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Python programozás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Suzuki topik
- PlayStation 4
- Napelem
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Félkonfig eladó! Ryzen 5 1600AF/ASUS Rog Strix B450-f/Corsair 16GB RAM/AMD WraithPrism RGB, GARANCIA
- [Re:] [Doki42:] IMG_20210118_211809
- [Re:] Összetörték a Model Y-t, megjáratták a 10-es önvezető bétát
- További aktív témák...
- HP Probook 645 G1 ÜZLETI laptop home officera v. iskolásoknak, FULL HD, 16GB RAM, 4 magos CPU
- Acer Nitro 5 AN515-55-704p I7-10750H, 1TB, 16GB, 1650TI, 3 év magyarországi Acer Garancia
- V7 23" LED Full HD Monitor 27 " LED236W3 HDMI VGA
- 1150-es processzorok / I7 4765T / I5-4590 / I5-4570 / I3-4170 / Xeon 1220 V3 / G3450 /
- HP 17-by3265ng - ÚJ 17,3" FullHD IPS notebook - Core i7, 8GB, 512SSD, Windows 10
Állásajánlatok
Cég: T.A.Cs.
Város: Budapest
Cég: NISZ Zrt.
Város: Budapest