- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD FX
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz Radnix #38073 üzenetére
Nem jól számolsz szerintem. Talán a 20-ban benne lennék. Ez ott abszolút nem extrém szám... Legalábbis most látom, hogy van vállból nyomás, ami a fekvőből -10-15 kg, mert a kettő együtt már kellemetlen. Megkockáztatnám, hogy a raw guggolás se menne, mert jó pár éve, csak vízszintezek. Legalábbis egyről a kettőre. Illetve a bicepszet se tudom rángatni, 60-nál feljebb nem bírnék menni. Itt meg láttam a képeken agyatlan súlyokat, bár azt se értem, aki elmegy, és 60 kilóval húz fel, az mit keres ott, és nem tizen pár éves volt.
Cél? Akik itt vannak velem egy magasságban, ha súlyban nem is, azoknak ennek inkább alapnak kell lennie. 1-2 év után
Egy 190 körüli ember, aki éppen nem egy 70 kilós csontkollekció, annak illik 1-1,5 éven belül mindenét 100 fölé tornásznia szériában, sőt a felhúzást még inkább 200 közelébe is elbírja vinni.
Az inkább cél, ha valaki mindig kitűz egy kerekebb számot. Mondjuk 100-150-200-250-300. Bár utóbbit már nem ajánlanám hobbistáknak, ott inkább egy egészséges határ lenne a 200, vagy alatta.
Aki meg szed/szedett is valamit, az 200 alatt nem áll meg semmiben. Ha csak egyszer sikerül neki, akkor is megy a legtöbbje a súlyra. Főleg, ha egy szinttől elborul az agya, azt hiszem sokan jártunk így. Amikor valaki 2-220-al nyom fekve az már nem normális. Legalábbis a mai szemléletemben. Pedig annak idején jó páran megnyomkodták ezt a súlyt, volt, aki kétszer is, és nem volt semmi versenyző, sőt még hasonló se. Feleslegesen kockáztatta az ízületeit, talán még a csontjait is. Persze viszonyításképp, akiről beszélek 150, de inkább 160 kiló körül volt/van, átlagosnál nagyobb gyomorral, de nem mondanám dagadtnak, egy szimpla kidobó alkat, csak mindig mackónadrágban, mert ugye ruha ott már nincs túl sok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest