Aktív témák
-
Geli
senior tag
na egy gyors sorkérdés vágó gézától
ch-t (malto,szölöcuki) mikor kell nyomni? edzes utan egyböl 40gramm, és ezen kivül? -
Geli
senior tag
válasz God Vazzeg #139 üzenetére
jááj hát ezen beszartam.....sörétes puskával lelőttek kééész....
-
Geli
senior tag
nah,elérkezett az esti túrózás ideje ez a sole nagyon xar...rosszabb mint a nádurvari mi a neve annak a plusszos alacsony zsirtalrtalmu ( 0,002% ?) túrónak?
-
Geli
senior tag
válasz God Vazzeg #253 üzenetére
váá ez mekkora volt imádom ezt a topicot....amikor hazajovok az az elso hogy kajával a kezemben leulok,és el kezdem olvasni a topicot onnan ahonnan abbahagytam elozo este....és minden nap van egy olyan komment amin szarrá röhögöm magam
off to...vagyis gyúrós topic ruleZ -
Geli
senior tag
válasz God Vazzeg #270 üzenetére
heti 3* edzem:hasprés ferde padon 4*30 5kiloval
lábemelés 4*20
állós pörgős bohóckodás 6*18 20kiloval a talpam alatt -
Geli
senior tag
persze-persze, mindig ezt haljuk aztan a kovetkezo hozzaszolás meg hogy levezetésnek csinalsz 800felülést....
szerk: én nekem a rohadt jogsi miatt nincs most pénzem 16k-t kellett volna visszakapnom az adóbol,de senki nem adózik és még 20k-t be is kell fizetnem
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
fizetett hirdetés:
barna- vagy rozskenyeret szabad enni?
attilam. hány centi vagy?
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
ez szerintem eddig is nyilvánvaló volt mindenkinek, mivel amerikaban nem ellenőrzik a táp-kiegeket
DE ezeket nem ugy kell nézni szerintem, mint a ''koksz''-ot,mert ezek nem gyógyszerek, hanem direkt testépítésre kifejlesztett dolgok....
az a baj hogy ezt nagyon nehez lenne/lesz behatárolnih hogy mi lehet(ne) legális, és mi illegális -
Geli
senior tag
válasz God Vazzeg #2151 üzenetére
helyes igy van, nincs mit hozzáfűzni
mar csak annyit hogy ''minden nő geci, és csak ürítésre kellenek''
szerk:de lesz, leszálkásítok és rakok fel képeket...max 1,5 honap
szerk2: hallotta mar, majdnem ilyen formában....full azt hiszi viccelek
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
woow kicsit belehuztunk
bringások ide -> 6hónap 10nap alatt -> 2387 hozzászólás
off topic -> 24 nap -> 1846
gyúrós totyik -> 10nap 2207
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
a jo reggelt!
nekem most ert véget az elso jointom, terdem 1honapig fájt(vmi huzodas), bal könyököm közel masfel honapig (zuzodas,huzodas, kisebb porcrevállás...)
a szedése alatt lassu javulást éreztem, ahogy elfogyott egybol megszunt minden fajdalom igazabol nem ertem hogy lehet ez,de örülök neki -
Geli
senior tag
nem nagyon megy
olyan profi gyúrósok vagyunk,hogy mar nincs mit megdumálni
szerk: az lehet majd engem is érdekelne!! de most elsősorban karnitint,meg vmi zsirégetőt veszek! télleg, janesz nincs vmi csodazsiregetőd,ami akkor is fogyaszt ha pudingot zabálok?
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
a puffaszott buzaszelet ugyanaz mint a pufasztott rízs?
az mennyire oké, hogy 7,6g fh, 76g ch, és 2,1g zsír van benne?
nem vagyok tul profi diétázó -
Geli
senior tag
egy leengedéses edzest hogy kell csinalni?
ugynaugy piramisba? vagy azt szeriaba? -
Geli
senior tag
válasz onlysony #2634 üzenetére
feherjéből scitec 100% whey protein, vagy anabolic whey, esetleg cytogen whey pro
kreatint neked még nem érdemes, csak pénzkidobas, de ha akarsz akkor scitec attack, egyébként kb fél év mulva lenne érdemes kreatint szedned...
maltodextrint, és szölöcukit rakhatsz a fehérjédbe,adagonként 40-80g-t, testalkattol függöen...
fehérjét edzés utan nyomj 2adagot, meg este egyet, ezen kivul még érdemes reggel egyet-kettot....
fehérjebevitelt meg ugy kell kiszamolni, hogy testsully*2= x gramm naponta, termeszetesen ennek nagyrészét kajabol kell fedezni, csirke+rizs nagyjabol ennyi...elso nekifutasra ez jutott eszembe
szerk:amugy meg [link]
scitec,universal ezekben lehet bizni....legalabbis mo-n ez van
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Be quiet! system power 10 850W
- Új AMD Wraith Stealth processzor hűtő eladó
- 12,7" Lenovo Tap P12 With Tap Pen Plus TB370FU (garancia: 2026.09.04.-ig) toll/tok/matt-paper fólia
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest