Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
A Doom Eternal -nál a 2. legnagyobb az elméleti gyorsulás, pont annál a játéknál, ami a amúgy a mosógépen is hasítana.
F1 2022 a maga 19% -val igen szép. Kár, hogy nem játszok ilyen játékokkal.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
direwolf
őstag
Ennél sokkal nagyobb a baj... a szomszéd PC-je AMD-ről NVidiára váltott driver update után. De olvastam olyan is, hogy akinek van két PC-je, - egyikben AMD, másikban NVidia VGA - annak az AMD update után 50%-al gyorsabb lett az NVidiás gépe. Szóval naaaaggggyyon óvatosan ezekkel az AMD driverekkel, mert köztudottan ritkaszarok.
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
Fred23
nagyúr
Valaki 5600G-vel vagy 5700G-vel? Asszem, felfedeztem valamit, régi driverrel nem lehetett csalni.
Akit esetleg érdekel, INNEN tölthető a benchmark progi. 768p, ultra preset.[ Szerkesztve ]
-
INGJOKE
veterán
Én szeretem a telefonon is a béta szoftvereket és aki nem játszik az nem is nyer alapon, még online oktatás előtt backup nélkül feldobom.
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
Duck663
senior tag
Szép-szép ez a sok teljesítményjavulás, mi lesz a fogyasztási mizériával? Arról valahogy hallgatnak.
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
hokuszpk
veterán
-
-
INGJOKE
veterán
Már letöltöttem.... de izgi felmenjen akkor, vagy brickeli a wint?
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Kvg
senior tag
Én mindig az AMDCleanupUtility C:AMD mappa én ezt használom csökkentett módban tisztogat.
decemberi driver megint stabil erős beállításokkal. amikor sok ember mondja hogy valami nem kafa az jelent vaalmit. én a driver cserébe hibát nem tettem bele , mert a régi driver megint jól működik. Ok WHQL, de nem jó szerintem
Nem tudom milyen a kapcsolatod az AMD support al és jeleztem itt hogy van gond.[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A te problémád maga az OC. Mivel alapvetően a meghajtó gyorsult, így nem fog ugyanaz az OC beállítás stabil lenni az új implementációkkal, mert maga az implementáció többször szúr be hasznos műveletet. Újra kell tervezned az OC-d, az új szoftverimplementációhoz, mert maga az implementáció gyorsabban működteti a hardvert. Ez később sem lesz jó, amíg az OC-d újra nem tervezed, ugyanis a hardvered nem bírja a jobb szoftveres háttérrel a beállított tuningot. A régivel bírta, mert az kevésbé használta a hardvert.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
hokuszpk
veterán
jah éppen "ujratervezem", ugyan sok időm nincs rá, de nálam úgynézki a 6700XT kevesebb fesszel magasabb frekin megy, és kevesebbet is kajál a foldinggal ; vagy átvág a vezérlőpult és letagad ~25W -t
a 6800XT az kb. ugyanazt hozza, mint eddig.Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
INGJOKE
veterán
Nekem is 6700xt van, de én nem húztam eddig sehova elég volt a teljesítménye, majd ha meglesz az új monitor ami nem irodai 60hz-es, akkor már érdekesebb lesz az fps...
-
Create.
addikt
Nekem is simán lefrissült a driver. (Valamelyik régebbinél volt egyszer, hogy letörölni letörölte a drivert, de feltelepíteni már nem akarta az újat, de akkor se volt win halál, csak újra kellett indítani a telepítőt).
-
Fast boot kikapcsolása sem segített nekem. Szerencsére AMD is tudja, hogy szarok a programozói és alapból készít visszaállítási pontot telepítés előtt
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
hokuszpk
veterán
-
flexxx2
őstag
azért nekem elsőre nem ment fel, bár lehet bezavart, hogy restartnál a win10 is updatelt most egyet, amúgy nvidiánál nem kellett soha restart, ezt azért megoldhatná az amd
-
westlake
félisten
Play nice!
-
Nahát milyen szorgalmas vagy itt. Azért állítólag egyes konfigokon módosítja a boot drive sorrendet, [link]nálad nem, tudjuk.
valamint az Ayaneo-t 512 MB ra korlátozhatja. [link] Linken a megoldás.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Persze. Egy driver ezt csinálja. Csak úgy az Erővel belenyúl a BIOS-ba. Észre sem veszed.
Ja és ne felejtsük el, hogy decemberben a driver összetörte a GPU-kat fizikailag: [link]
Igaz később kiderült, hogy nem, de oda se neki, a driver kinyúlt egy kalapáccsal és ráütött a lapkára.
Minek egy APU-nak 512 MB-nál több VRAM? Az csak elveszi a helyet az adatoktól, mert APU-n nincs eszközlokális memóriatípus. Mindent host koherens memóriába rak a driver. Ha 512 MB-ot állítasz be a BIOS-ban, akkor ennyivel kevesebb memóriából gazdálkodsz, ha 3 GB-ot, akkor ennyivel. De ebben az 512 MB-ban és 3 GB-ban nem lesz semmi egy D3D12 és egy Vulkan címnél. Nem címzi meg a driver, ugyanis APU-ról lévén szó nem hoz létre rá eszközlokális Type-ot.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Hát persze Abu,te pártatlanság istene.
Teljesen "új "hiba:
Azért az AMD saját oldalán is ismert és előforduló hiba már jó ideje régebbi driverekkel is..
[link]
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Hogyan tudott egy 2023. február 14-én megjelent AMD grafikus driver 2022. június 28-án, ráadásul GeForce RTX 2060-as VGA-val, ilyen hibát okozni? Már időgépet is tud építeni, és GeForce-szá varázsolja a Radeont? Annyira kíváncsi vagyok a magyarázatodra, kérlek ne kímélj minket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 23.2.1-es, WHQL aláírással rendelkező szoftvercsomag új funkciókat és hibajavításokat is kínál.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 1000 dollár kölcsönt ad bárkinek az Apple
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Dell notebook topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest