Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dryman

    aktív tag

    válasz Kis Joe #4371 üzenetére

    USB-s, azaz a jel digitálisan jut el a kis cuccra...ha windows alapon tolod, akkor az az usb root hub valahol a pci vagy pci-e buszon ül,erre csatlakozik rá az usb-s kütyüd. A kütyü a/d átalakítójáig digitális a jel, ott fordul át és egy előerősítő gondoskodik a "végfok" bemeneti jelének nagyságáról, ami valószínűleg szoftveresen van 0db-re beállítva..... ezt pl winampban a preamplifier csúszkával tudod állítgatni....
    Mac esetében valószínűsítem ez a szoftveres korlátozás hiányzik, így is működik a kütyü, csak az előerősítőről a maximális jelecske csorog ki, és túlhajtja a végfok ic bemenetét.
    Mivel az usb-s kütyüd előerősítője és végfoka lehet nincs is külön áramkörrel megoldva, hanem egy chip az egész, belenyúlási lehetőség nem is lesz...max MAC-en belül keresel valami olyan szoftvert, ahol az előerősítő erősítését tudod befolyásolni.
    Mondjuk nem nagyon vágom, milyen lehet az a nem beépített mac lejátszó...:)
    Ha itt azt akartad mondani hogy külső eszközt csatlakoztatsz a kütyüre és nem usb-n keresztül kapja az input jelet, akkor evidens hogy túlhajtod a cuccot!

Új hozzászólás Aktív témák