Új hozzászólás Aktív témák
-
Rómeó
aktív tag
Sziasztok! Ajánlottam 5K-t a hulladék kupacért,de kevesellte a hirdető,gondoltam hátha innen érdekelnek valakit a " hardverek" !? [link]
Megbízhatóságom:http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=R%F3me%F3 *** Eladó cuccaim:http://hardverapro.hu/tag/romeo_3 *** TeL:06ötven1049766
-
envagyok
veterán
Sziasztok.
Gyerekágy összerakáshoz keresek üzletet Győrben, ahol a képen látható cuccokból tudok egy helyen mindent megvenni.
[kép]Köszönöm!
-
erdey_a
addikt
válasz envagyok #39703 üzenetére
bútorkellékes, házgyár.
de a tönkanya illetve a hozzá tartozó összehúzó csavar mérete (átmérője / hossza) néha spéci, olyankor előfordul, hogy fúrni / fűrészelni kell.[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
Dryman
őstag
Lenne úgy 35kg leadnivaló zselés akkumulátorom, ha beviszem valahová egy tételben ezt a nagyobb mennyiséget, átveszik tőlem mint magánszemélytől?
Kicseréltem a céges szünetmentesek akksijait, így jött össze ez a 18db, hihető lehet egy ezzel foglalkozó átvevőhelyen hogy ez a hulladék a sajátom, vagy MOHU után már felkötnek ezért is? -
Ármester
válasz Dryman #39710 üzenetére
Teplánhoz mi hét elején vittünk elektronikai kacatokat, olyat ami nem feltétlen lakossági mennyiség, legalábbis ránézésre, gond nélkül átvették.
Volt nálunk pár akksi is, azokat viszont nem vették át, kivéve egyet, ami egy kézi csavarozógépé volt.
Fémkerbe régebben akksikat is átvettek, én ott próbálnám.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
golya32
senior tag
Jégkár javításra tudtok valakit Győrbe ajánlani? A tető és a motorháztető van oda, de a festés már szar, úgyhogy nem gond ha nem olyan profi a javítós emberke.
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Bobrooney
senior tag
Skacok valakinek van elfekvőben AM4-es procija?
-
LackoMester
addikt
Cs, ha valakit esetleg érdekelne, csere miatt eladóvá vált a Sapphire RX 6700XT Pulse 12GB kártyám, a fórumlakós ára 75 Mátyás. Hibátlan állapotban, Gari már nincs. Egyelőre még nincs fent a HAprón, de ott más áron lesz. Akit érdekel privátba írjon.
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Villa7
tag
Jó autó szélvédős céget tud valaki? (Hátsó ablak beázás a probléma)
-
LackoMester
addikt
válasz LackoMester #39718 üzenetére
Egyelőre jegelve a dolog.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Joker88
őstag
válasz kbhuinfo #39701 üzenetére
a W10 tájolója pont ellentétesen működik, az érintőkijelzőt is ellentétesen kezeli.
Ha rányomok a rendszer visszaállítása menüpontra, elmegy 20-30%-ig ,majd hibával leáll,hogy sikertelen a visszaállítás.
( Android alatt semmi hiba nincs.. )
USB-ről meg nem tudok telepíteni,vagy csak én vagyok a bénaIn loving memory of Garrett Lockhart
-
kbhuinfo
tag
válasz Joker88 #39722 üzenetére
Nekem is volt ilyen, de egy paramétert átállítva (regedit környékén, ha jól emlékszem) helyreállt a rend. Csak a kamera maradt tükörben emlékeim szerint. Androidra lett azért kitalálva, az látszik. USB-ről működött, talán BIOS-ban nézd meg, nincs-e valami tiltva.
Van egy szint, ami felett nem mész egy bizonyos szint alá...
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Milyen USB-s felcsiptetős webkamerát ajánlanátok?
Milyet vegyek egy kamera nélküli notira? "nyugger" kolléganőmnek kellene valami olyan cucc, ami megfelelő felbontású, jut eszembe beépített mikrofon-os, és nem esik le lépten-nyomon a kijelző keretéről....középkategória kellene 10eFt nagyságrendben. de nem az árgépre gondoltam segítségként, hanem rátok, hátha van valakinek tapasztalata konkrét típussal....
Nagyon köszi előre is a tanácsod! -
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
kézre specializálódott gyógytornászt Győrben, vagy környékén nem ismer valaki?
-
donbig
tag
Üdv! Daewoo Matiz akkurögzítőjét eltörték beszerelés közben. Vékony menetes szárat hol kapok Győrben? Annak a végét J alakúra hajtva oldanám meg a dolgot.
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
donbig
tag
válasz ladopapa72 #39727 üzenetére
Köszönöm, nem ugrott be az Érsek.
-
Joker88
őstag
Hétvégén, Visegrád felé gondoltuk kirándulni.
Van valami tippetek hogy mit érdemes megnézni a fellegváron kívül?In loving memory of Garrett Lockhart
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
mielőtt más is úgy jár mint én...
A régi veszprémi úti ipari területen van egy magát autószerelőnek valló
szakember, valamilyen Zsolt. Egy tákolt lemezgarázsban dolgozik, lakatol meg "szerel", meg iszik is rendesen szerintem. Nem tudom mi járt a fejemben amikor egy ilyen csöves lepukkant környéken otthagytam az autómat javításra, korábban soha nem tettem ilyet, de most valahogy megtörtént. Talán azért mert a KwikFit-ben ajánlották és teljesen alaptalanul azt gondoltam hogy akkor nem lehet rossz.Futóművet javított majd elvitte az autót műszakira, első körben azt hazudta hogy a lefoglalt időpontban mégsem tudták fogadni, mint kiderült oda sem ment, majd a második próbálkozásnál azt találta ki, hogy azért nem ment át az autóm, mert 2 darab pici szürke matrica van a hátulján (10 éve). Ezen a ponton felhívtam a vizsgabázist és beszéltem a vizsgabiztossal aki elmondta, hogy semmiféle matricáról nem volt szó, azért nem ment át az autó mert az első féltengely gumiharangot gyorskötözővel rakta vissza a jóember, ami azt okozta, hogy a bal első féktárcsa (!) és a teljes kerék csupa olaj volt.
Visszahívtam aszakembert aki némi makogás után elismerte a hibát és megígérte hogy javítja és újra elviszi műszakira az autót. A következő műszakin aztán átment az autó, haza is hoztam, természetesen számlát nem tudott adni.
Másnap elvittem gumishoz visszacserélni a kerekeit mert nem a sajátnán ment vizsgázni. Csere közben a gumiszerelő szólt, hogy valami nem oké, csupa olaj minden. Mondom ja, tudom ez meg ez volt, nézzünk rá hogy sikerült-e lecserélni a gyorsközőt bilincsre. Itt vettük észre, hogy bár rakott rá egy megfelelő bilincset, de vélhetően a művelet közben sikeresen kivágta a gumiharangot.
Telefonon megkérdeztem az embertől, hogy mégis miért adta vissza így, fokozottan balesetveszélyes állapotban az autót, mire egykedvűen csak annyit reagált, hogy garanciában javítja. Nyilván nem vittem vissza, a javítást elvégeztettem mással, a számlával pedig visszaballagtam zsoltunkhoz. Legalább a felelősséget vállalta olyan formán, hogy kifizette az utólagos javítást, de azt azért a szememre hányta, hogy miért nem az ő nevére kértem a számlát, úgy el tudná számolni.A történetnek vége, illetve majd még a KwikFit-be beugrok hogy no offense, de senkinek ne ajánlják többé.
Ja, meg a bejegyzés eredeti célja: messziről kerüljétek el ezt a pancsert.
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Bobrooney
senior tag
válasz kovacsroli #39732 üzenetére
Legalább annyi volt benne, hogy kifizette. Számla minden nélkül kb azt is letagadhatta volna, h valaha nála járt az autód.
-
Coyot
őstag
válasz kovacsroli #39732 üzenetére
Abban ott max zsir lehet, olaj nem nagyon.
De szánalom, hogy egy 3000forintos alaktrészből ekkora sztori kerekedik ...Má' nem
-
donbig
tag
válasz Joker88 #39730 üzenetére
Ha járnak még a Mahart Dunakanyar körjáratok érdemes felszállni Visegrádon.Egy kört tesz a Dunakanyarban, visszafé Nagymaroson, Zebegényben leszállni, körbenézni. Egy jeggyel lehet utazgatni a vonalon. Illetve Pajkaszeg sincs olyan messze.
[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
Ryzen 5 1500X / 16GB RAM / 240GB SSD+500GB HDD / RX580 8GB VGA / 500W TÁP
Gépet valakinek?
Pü-ben jöhet ajánlat. -
Daler
tag
-
Viperator
őstag
Tudtok ajtó beszereléshez szakit és nem drága? (nem kell kivenni semmit, csak új beltéri ajtót kell beszerelni, gipszkartonos falakhoz)
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: Viperator
[ Szerkesztve ]
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
Joker88
őstag
Főképp hétköznap délutánra, 14:30-tól tudtok valami másodállás szerűséget,kis plusz pénz szerzése gyanánt?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
envagyok
veterán
Keresek márkás (sony, commodore stb) képcsöves kis méretű tv-t, stúdió monitort, monitort.
Színes kell.
10-20 colig
Compozit vagy s-vhs bemenet mindenképp legyen rajta, ha rgb vagy vga is van rajta, az külön öröm.[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
Hol lehet olyan filcet, tollat venni, amivel az autó festésén a karcokat lehet javítani? A kapunkat karcolták meg, azt javítanám.
[ Szerkesztve ]
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
envagyok
veterán
Keresek olyan átalakítót, amivel s-vhs vsgy kompozit videójelből vga jelet lehet előállítani.
-
golya32
senior tag
Van egy Czuczor Gergely utcai garzonom, érdekelhet valakit?
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Villa7
tag
Panel/Beton lakásban szeretnénk beltéri ajtókat cseréltetni, Győrben tudtok olyan céget vagy szakit, aki kijön felméri mekkora kell stb. és be is építi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Formula-1
- Synology NAS
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest