- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kis Joe
senior tag
Napi eBay: Egy csomag iPod-ot vettem es az "iPod Touch" csak egy hatlap meg egy kijelzo uveggel
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
alitak
senior tag
Erős fordulat: hol mérnek faszántos palacsintát győrött?
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
Kis Joe
senior tag
válasz MR_Joe #17759 üzenetére
Az nem ketseges, de azert jeleztem neki hogy ez ugyben kompenzalni kellene valamit
Gyakorlatilag az 5 iPodbol 2db kesz mar amelyeknek az erteke tobb mint az egesz csomag
Plusz egy valoszinuleg Balinove lesz ha visszair majdKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
-
vlcsko82
senior tag
A ku... mekkora
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
Balinov
titán
sztem igen. Raid-be lesz a 2x1TB, a nagyobb adatbiztonsag kedveert, azon tervezem tarolni a jpeg/nef kollekciot, LR katalogust, stb, meg ami nehezen beszerezheto cuccos. Mivel van USB kapu rajta (ami mehet sima ntfs-sel is) a potolhato cuccokat max arra rakom, ha helyhiany lesz.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
törölt tag
Sziasztok,
csak hogy vitát gerjesszek, kb 3 hónapja nincs vga a gépembe, csak alaplapi. Szeretnék a gépemhez (i5 3570 + 8gb ram + ssd + stb... ) venni valami faxa vga kártyát amivel tudok jól játszani mindennel. 40-60k között szánnék rá.
Az örök kérdés: ATI vagy NVIDIA? Amiket nézegettem 660 ti, 7850, 7870 nagyjából ezek férnének a keretbe... Valakinek ötlet tapasztalat?
LACI
-
atos19881101
senior tag
Eladó felnik. Ha valakit érdekel keressen privátban!
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
törölt tag
-
alitak
senior tag
Győrben háziorvos 9 előtt tényleg sehol se dolgozik?
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
vidobali
aktív tag
Ha netán volna valakinek ilyen , kérem jelezze felém. Köszi
-
Jazzos
őstag
Rá tudna nézni valaki a www.tands.hu -ra, akinek van Nortonja, Kaspersky-je vagy már megbízható víruskillere? Jelezték, h valami vírus lehet rajta, reggel nekem is bedobta a Norton, de azóta más gépen Nortonnal már nem jött elő.
-
Coyot
őstag
válasz Jazzos #17790 üzenetére
Fertőzöl mindnekit a tands vírussal mi?
Nincs vele baj elvileg, bár nagyon nem néztem át.
Arra figyelj hogy mindig a legfrisebb verzió legyen fenn belőle, fel is ajánlja az admin rész. Ne késlekedj a frissítéssel, mert jön megint egy keresztbabasszukazösszesilyenoldalthullaám azt nézegethetszMá' nem
-
Balinov
titán
Sracok,
van itt telefonmahinator guru? Samsung vonalon lenne egy kerdesem privatban (SGSIII)
Bobrooney: gerillamarketing, mi?
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
RudyD
tag
válasz Jazzos #17790 üzenetére
Üdv!
Atyaég!
A "Norton" és a "megbízható" szó hogy kerülhetett egy mondatba??? Főleg AV kapcsán?
uh.Most vagy valaki lenyúlta az accot vagy valami hasonló. Egy sportember csak nem szed olyan szereket amitől ilyen hallucinációi vannak... Ok. Jobb esetben fáradtság vagy hasonló elgépelés. Tudjuk be ennek...
Amúgy CIS sem jelzett. Illetve a VirusTotal szerint is tiszta az oldal. Ráengedtem még a fent lévő xls -re meg pdf -re de azoknál is 0 találat. [példa]
De szívesen megnézem különböző linuxok alól is ha az segít a látogatottsági verseny megnyerésében...
Esetleg valaki felment rá kicsit vagy csak a hoster huncutkodik?
-- RudyD { B-) }
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest