- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaBIKA84
csendes tag
válasz MR_Joe #17600 üzenetére
Értelmezés: Kínaiak...
Nekem tetsztett még a tangabugyi, amelyre ráírták szép nagy betűkkel, hogy: FÜSTBE MENT TERU (Igen, U-val)
Meg még ezer féle ilyen van. Budapesten a XV.-ben van az Ázsia Center, ott vannak még gyönyörű dolgok...A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.
-
delikvens025
csendes tag
tiszteletem. egy 22 colos philips monitor, lcd, 10 kp ba? van hibálya! egy 15mm es függöleges csikban egy pár furább szinre gerjed.
+36305447214, napközben este hatig csak sms- vagy telefon.
-
atos19881101
senior tag
válasz delikvens025 #17602 üzenetére
"hibálya"
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
RudyD
tag
válasz SzaBIKA84 #17601 üzenetére
Üdv!
Nyugi Szabi! Nem kell összetéveszteni a szezont a fazonnal. B-)
A te-gu -t én sem tudom hogy micsoda, nekem degum volt. Ez most kivételesen nem valami betegség hanem egy kis rágcsáló. Ezek a kínaiak mindent megesznek.... (??)
Bár ha a tanga "megy füstbe" akkor valószínűleg valami ginzenges cuccukat akarták reklámozni...@ (#17600) MR_Joe : Ez most vagy 'újmagyarul' van vagy pedig arra utalhat még hogy a gyerekek mindent szanaszét hagynak és a nájlony zacsi lebomlása még mindig évszázadokig tart, azaz figyelni kell hogy ne a természetbe hagyják szanaszét...
Oszt még jobban figyelni mert akár saját magukat is el-hulland-hatják vele a nagy mókában.... [on]: Még mindig keresek kisebb méretű - nagyobb akksi-kapacitású netbook -ot. Jó occóé', esetleg ha valakinek kihasználatlanul kallódna otthon akár megvételre vagy pár hónap 'bérlésre' is... B-)
Előre is Köszi...
-- RudyD { B-) }
-
delikvens025
csendes tag
válasz atos19881101 #17603 üzenetére
Ott a pont. Diszgráfiás vagyok, telo meg nem korrigál irományokat
+36305447214, napközben este hatig csak sms- vagy telefon.
-
Balinov
titán
válasz Dryman #17562 üzenetére
Huh, azt a kinait majdnem mi is beprobaltuk tavaly, de nem volt valami bizalomgerjeszto, igy gyk. 2 perc utan ki is fordultunk az etterembol.
Szusi-t jot csakis japanban lehet enni, bar mi is szoktunk (en foleg) otthon csinalni, hiaba vesz az ember jominosegu cuccot (skot fustoltlazac, szardella, tonhal) valahogy megsem olyan, mint az ettermi.
Itt egy sajat krealmany, jo regrol.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz MR_Joe #17568 üzenetére
amiota itt elunk es latom, hogy egyes emberek mennyi barnitokremet kepesek magukra tenni a tel kozepen valahogy a Nutellarol mar mindig ez es az ehez hasonlok jutnak az eszembe
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Jazzos
őstag
Nokia E51 billentyűzetet keresek kölcsön fél órára.
-
zsigee
aktív tag
Hi All!
Kérdésem lenne, laptopos. Adott egy Lenovo G570, B800as CPU-val. Most 2 gb ram van benne, bővíteni szeretné a tulaj.A kérdés, hány memóriafoglalat van a lapon, egy, vagy kettő, és ennek elhelyezése hogyan van? Az alján, vagy a billentyűzet alatt?
Köszi!Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
Jazzos
őstag
válasz Dryman #17616 üzenetére
Az zsír lenne. Tesóm telefonjáról kéne képeket mentenem a belső memóról, de nem megy a középső gomb. Így aztán semmi menüt nem tudok elindítani. Az usb kábel lett volna a végső megoldás, de ott is felugrik, hogy nokia suite vagy adatátvitel. Persze adatátvitel, de hiába kiabálom neki 1 cmről a telefonba, nem hallja. A gomb meg ugye...
-
ftc
nagyúr
Olyan jó állami ünnepen lazítani s pihenni
Győrben lesz mostanság vmi jó akció vmi esemény vagy hasonló?
-
Balinov
titán
Potkivanok,
laptopguruktol kerdeznem, hogy ki vallal gyorben normalis aron, normalis laptopszervizelest a topiklakok kozul?
Van egy Toshi L350D (Turion x2), ami boot utan nem ad kepet (kulso megjelenitore nem emlekszem), ventik felporognek, nem melegszik, es nincs hibauzenetes csipogas sem. Nem mai vas, 2008 nyari vasarlasu, de ha ertelmes osszegert javithato, akkor nyaron mikor megyek haza 3 hetre elvinnem es megcsinaltatnam.
-
Dryman
őstag
válasz Balinov #17623 üzenetére
Szokásos turionos, ajemdés túlmelegedésből származó vga chip leválás....
nem én csinálom a javítást, szétszedem, viszem, hozom összeszerelem... ez 16K-ba fájna.
Olcsóbban nem megy, kb 2-3 hét.
Windowsos problémákkal, és a laptop külső tisztogatásával már nem akarok foglalkozni....
(belső tisztítás a szétszedés során ok, de van olyan felhasználó, aki benne lakik, étkezik a notebookjába, na ezt a mocskot szedje ki a gazdája.... ) -
Dorien
veterán
válasz Speeedfire #17625 üzenetére
Szlovák - Május 8. (1945) A győzelem napja (Deň víťazstva nad fašizmom)
Wherever you go - go with all your heart.
-
Balinov
titán
válasz Dryman #17624 üzenetére
Koszi szepen, Laci, tudtam, hogy Te tudni fogod. 16k belefer, ha jol meg tudjak csinalni, tisztitas-t OS-t meg ugyis en csinalom, az nem gondsag.
Tapasztalatod szerint az a 2-3 het az mennyire tuti? Aug 4-en repulok, es 25-en jovok vissza, szoval tutira kene tudnom, hogy belefer-e ebbe az idobe a javitas.
-
Balinov
titán
AztaQrva! Tegnap kaptam kocsibiztositasrol levelet a kovetkezo biztositasi evrol, mondom megnezem, masnal mennyi lenne, de ugyanaz a biztositas mashol ugyanazokkal a feltetelekkel (sargaangyal, szelvedo, lopas,tuz, bonuszvedelem) majdnem 500!!! €-vel lenne mashol dragabb, a legolcso helyen...kifizettetnek 1 evre a kocsi jelenlegi piarci arat az emborrel..
-
Balinov
titán
Crások, valakinek valami tippje egy olcso(bb) alternativara a Logitech K400 vezeteknelkuli kb-hez? Fontos lenne, hogy legyen rajta touchpad. Fasza ez, csak nem szanok ra 40-50€-t...(hulye fejemmel nem vettem meg teszkoba 16-ert, mikor 3-4 honapja akcioztak)
-
Balinov
titán
nem nez ki rosszul az sem, bar nekem numerikus bill nem kell, a trollema meg az, hogy ez a marka itt gyk. beszerezhetetlen.
-
Borokafa
őstag
Sziasztok!
Eladóvá válik a gépem, hátha valakit érdekel. A cuccaimnál megtekinthető -
Dorien
veterán
Wow...
Wherever you go - go with all your heart.
-
Balinov
titán
válasz Dorien #17644 üzenetére
bazzeg, mar olvasni se tudok?
..helyi kosárcsapatban lóg ki a sorból, , ezt ugy olvastam felre, hogy a helyi kocsmaban log ki a sorbol
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Eladó lenne Toshiba L100 laptopom:
15.4"-kijelző Pxellhiba mentes
Intel C2D T5500
3GB DDR2 667
100GB Sata HDD 100/100%
VGA Intel 945GM DX9.0
DVD-író
Wi-Fi
Akku kb-fél órát bír
Kicsit kopottas állapotbanÁra:39999-Pénz
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
golya32
senior tag
Nespresso U érdekel valakit?
Csak kipróbálva lett.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok