- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazzos
őstag
Nem eladó használt cuccok:
E8400 13.900.-
400 GB IDE Samsung HDS 100/100 8.900.-
160 GB IDE WD HDS100/100 5.500.-
Gigabyte EP35-DS3 9.500.- -
alitak
senior tag
Ma a nádor melletti kis kocsmában ültünk le egy jó kávéra és meglepett, hogy a kávé mellé keksz, meg valami csokis kávébab is volt. Igen, ez a itt a reklám helye, de csak ajánlani tudom. Még a nap is sütött hozzá Végre jó idő.
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
vlcsko82
senior tag
válasz sladka_pani #17314 üzenetére
Tán csak nem hegedűre váltottál
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
SzaBIKA84
csendes tag
válasz sagesz93 #17276 üzenetére
Azért rohadjanak meg a Samesznál: nincs gyári 4.1.x ROM kicsiny hazánkra. :S
Kérdezgettem a T-éket, meg a Samut is, de senki nem tudja, hogy mikor lesz. Persze világos: ha kiadnák, nem vennék új telefont. Tehát az érdekük azt kívánja, hogy ne legyen kint az új ROM az i9100-ra. :S :STe melyiket flashelted fel?
Ja és igen: az anyagminőség valóban hagy kívánnivalót maga után, főleg a hátlap terén. De azon kívül a GorillaGlass és a formája az egésznek nekem nagyon bejött.
A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.
-
Bobrooney
senior tag
válasz sladka_pani #17314 üzenetére
Elektronyos gityó, meg most nemrég vettem 1 szintetizátort (megy a gőzös meg a gőzös...) utóbbit nagyon funolom most
-
MR_Joe
senior tag
Mennyi zenész! jó tudni, hogy nem egyedül tépem a húrokat igaz ezt a műfajt sose tanultam, csak magamtól pötyögök valamit... Boldogítom vele a családot
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
Balinov
titán
válasz Jazzos #17321 üzenetére
basszus, Jazz, istenbiz nem tudlak elkepzelni, ahogy dobolsz.
koltozes, 4-ik kor letudva
kerdes: hasznalt WRG619 v9 router er valamit?
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
sladka_pani
senior tag
válasz vlcsko82 #17315 üzenetére
Nem nyúzom a macska-beleket Örülök én is hogy vannak zenészek a topikban, amúgy csak annyi, hogy se formáció nincs akikkel zenélhetnék, se idő, se kedv... már nem olyan fontos rokksztárnak lenni, inkább autóbolondabb lettem
...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
Balinov
titán
válasz Speeedfire #17324 üzenetére
hmm...megneztem, itteni apros oldalon 25-40€-s iranyarakert hirdetik. Enyem mar 4,5 eves. Igaz, muxik rendesen ,csak 1 eve nem hasznalom mar, miota megkaptam a Ciscso GW-t.
Max ha nem viszik el, nyaron megkapja anyum. Kabelnethez adtak, de gondolom T-s DSL-el is mukodnie kell, nem?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
alitak
senior tag
válasz sladka_pani #17323 üzenetére
Pedig bizony ha ennyi szabad zenész lakik itt a topicban, csak össze kéne hozni valamit
-
cellpeti
nagyúr
Üdvozlet
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Jazzos
őstag
Fujitsu UH572 gépecske eladó:
Intel Core i5-3317U, 4GB, DDR3, 128GB, 13, 3", LED, Windows7 Professional 64bit, AUDIO, WLAN, Bluetooth, 1xUSB, 2xUSB 3.0, 1, 6Kg, WEBCAM, HDMI, SSD, Red, Kártyaolvasó, 4cella
Új, számlás, bruttó 175.000.-
1 db van belőle, ez baráti árhoz képest is überbaráti.
-
MR_Joe
senior tag
Én max a kornyikálás részét vállalnám be, a gitárral még agyonütne valaki (naaagyonamatőrvagyok). Eredeti hangszerem meg a trombita volt, de azt jópár éve abbahagytam (majd 2 évtizede )...de ahogy más is írta, nem vagyok semmi elrontója én sem. Egy kis örömzenélésben bármikor benne vagyok. Sz hogy kinek öröm, kinek zene már nézőpont kérdése )
-
alitak
senior tag
válasz sladka_pani #17335 üzenetére
No, príma. Akkor hogy is állunk zenészekkel? Ki mit tud? Nekem van bőgőm, meg hozzá hangoskodó.
-
zsigee
aktív tag
Tiszteletem az zenészeknek!
Ha összeálltatok szóljatok, meghallgatom. Ha pedig valami hangfal, vagy mifene kellene, akár tippem is van:
[link]
Ezek már csak a maradékok, és nem "professzionális" cuccok, de talán a "kezdethez" elég is lenne![ Szerkesztve ]
Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
MR_Joe
senior tag
Ha be tudok szerezni basszgityót azt is vállalom
-
Bobrooney
senior tag
válasz sladka_pani #17335 üzenetére
PH urai jó lenne névnek, de skacok valami vinnyogásba én is benne vagyok, mindegyikkel amatőr vagyok, de úgy is csak FUN lenne az eleje nem? Aztán menne a fanky
Amúgy nem tudom mit görcsöltök, a seprűt is fel lehet húrozni sőt hólapátból csinált gitárt 1 orosz faszi. Dobnak tökéletes 2 diszperzites vödör, cintányérnak hajtogatunk vmi plélemezt azt ott a olcsó zenekar!SpeedSzabi: Haknizni nem akartam, de sose lehet tudni, én leszek az új Jaca!
[ Szerkesztve ]
-
Bobrooney
senior tag
válasz Speeedfire #17344 üzenetére
Hallgasd már meg azt a szerencsétlent, 0 zeneileg, de lehet sokat mondtam, nincs konkurenciája ennyi ami miatt meg tud élni. Kihangsúlyozom: NEM TARTOM ZENÉSZNEK!
[ Szerkesztve ]
-
alitak
senior tag
Hihetetlen nagy zenei pályafutásom során mindig két probléma merült fel: a helyszín, avagy a zenei világsikerünk elindulási helye, továbbá a dobos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest