- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
jut eszembe kétkomponensű (műgyanta) ragasztót keresek, de a praktikerben csak a patex 6gramm-os kiszerelése van méregdrága áron....hol lehet ilyen cuccot venni, ha valami nagyobb tubusos kiszerelésre gondolok?
-
G@ben
addikt
A Vásárcsarnok piacon már voltam, nem volt.
Az emeleten talán még nem jártam, azt meglesem.
Az egykori Hubertus hol volt?
Milyen tok? Ami jó lenne, az a T-Case fekete, piros belsejű, sima kihúzójú (nem az új gumis), talán XXL-es, nem félrevarrt tok. Fekete, mert fekete kell és kész. Piros belsejű, mert az jóval jobb minőségű, mint a fekete belsejű, ami nagyon vékony. Sima kihúzójú, mert a gumissal sokáig nem jön, aztán hirtelen ki akarja lőni a telefont. XXL, mert ez a telefon mérete. Nem félrevarrt, mert nem szeretném, ha rövid idő után kiszakadna.
Ami másmilyen tokot eddig láttam, az papírvékony volt.[ Szerkesztve ]
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
sladka_pani
senior tag
válasz Dryman #13752 üzenetére
Hali!
Nekem lenne ilyesmi kétkomponenses ragasztóm a következő (lehet több darab is eladó lehet):
Mondjuk úgy mindenre jó, de én főleg műanyagot szoktam vele ragasztani, 2 komponense egyik a pillanatragasztó, másik az edzőféleség, 10-15 perc kell neki a kötéshez, még több idő a teljes kiszáradáshoz, de ez szerintem természetes. 50ml kiszerelésben tudnék adni 1-et tuti, mer ez felesleges, és itthon is van, az 50ből 49ml megvan még, mindössze fél centi hosszúságú dolgot ragasztottam vele. Árat irj, én tudom mennyiért vettem boltban....nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
MR_Joe
senior tag
Erről a nótabukkról mi a véleményetek? Egy kollegám szándékozik gépsárkányot venni, én pedig a dell cuccokban nem csalódtam eddig. Kiépítésben sem rossz, nem hardcore gamernek kell, inkább a megbízhatóság és a gar a lényeg.
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
MR_Joe
senior tag
-
Kotla
csendes tag
Helló!
Van valakinek egy eladó alaplapja, ami fogadja a q6600-as processzort? -
RudyD
tag
No csak sikerült.
Azért szörnyűség.... B-)
Csak profillal megy , html aláírásból és a képhez abszolút útvonal kell..
De most aztán mégis... Azért egy kitöltött bianco csekket is berakhatna aláírva ha nekem küld ímélt!
-- Raff. persze....tag-kezelés fail.... argghhh[ Szerkesztve ]
-- RudyD { B-) }
-
vlcsko82
senior tag
Urak,valakinek esetleg alkatrészek
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
RudyD
tag
Üdv!
Kell valakinek NPG-1 -es canon toner?
csak úgy van vagy mi...-- R
nemfontost hogy tudnám jelölni... - szóval - van aki odavissza kenivágja a win upgrade lehetőségeket és hogy lehet az ms -nek megmondani hogy mégis? B-)
-- RudyD { B-) }
-
ftc
nagyúr
Prestigio mint tablet márka mennyire jó?
vagy egy 4"-s telefon mennyire jó olvasásra?
-
MODERÁTOR
Ja igen, bizonyos funkciókkal nem szívattam magam, elvégre nem is az volt a cél, hanem a kliens oldali cucc. Ilyen pl.: Facebook, Twitter és a feltöltés, ami végső soron működik, csak nem ment!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
papaizsolt
tag
Estét!
olyan gondba lennék ,hogy van egy HD 3450 es agp kártya ami ,kék képet ad,minden megy csak a képen kék árnyalatúak a dolgok ,na most 2monitorral is ki lett próbálva vga kimeneten ,de dvi nem lett próbálva nem tudom mi lehet a baja akinek volt márt hasonló gondja akkor írjon .. köszi előre is!
-
Dryman
őstag
kis esti zene...szöveg!!!!
[link] -
ssolitude
őstag
Használ valaki TP link routert, WR740N a pontos típus, de szerintem a hozzá közeliek is megfelelnének.? Esetleg ismeri valaki a győr.net-es ADSL-t?
[ Szerkesztve ]
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
Balinov
titán
Srácok, Győrben hol van valaszték bőröndökből?
bazz, de fura magyar billen irkalni
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest