Aktív témák
-
EyEsOnU
tag
Sziasztok eladó pár dolog helyben:
komplett_pc_sok_tarhellyel_valaszthato_cpu-vall
-
profiler`
csendes tag
Sziasztok!
Eladósorba került egy WD 200 GB SATA2 HDD, kiegészítőként (vagy külön is) passzív hűtésű, zajcsökkentő beépítőkerettel.
További információ itt olvasható.
p`
-
zsigee
aktív tag
válasz Speeedfire #44657 üzenetére
Hát igen...
Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
zsigee
aktív tag
válasz cellpeti #44660 üzenetére
Egyértelmű! Bár ez nem konkrétan nekünk szólt, de úgy éreztem meg kell osztanom veletek!
Ahogy egy kedves barátom szokta mondani:
"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés!"
Néhány dolgot én is ki tudnék ragasztani, de hanyagolom, majd az ÁNTSZ intézi a dolgát-remélem.Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
cellpeti
nagyúr
válasz Speeedfire #44659 üzenetére
Speedfire erről te tudsz valamit?
Tisztelt Hallgató!
Tudomásunk van arról, hogy létezik egy olyan illegális szoftver, melyet egyes hallgatók a NEPTUN rendszerbe történő bejelentkezéshez használnak a tantárgyválasztás és a vizsgajelentkezés során. Ennek a szoftvernek a használata egyfelől jogtalan előnyhöz juttat egyes hallgatókat, másokkal szemben, másfelől veszélyezteti a NEPTUN rendszer szabályos működését.
Informatikai eszközeink lehetőséget biztosítanak arra, hogy az illegális szoftvert használó hallgatókat felderítsük.
Tekintettel arra, hogy az eszköz használatával az azt használó szándékosan sérti meg a hallgatók esélyegyenlőséghez való jogát valamint a NEPTUN hallgatói információs rendszer működését, a szoftvert használó hallgatók ellen fegyelmi eljárást indítunk.
Győr, 2011. január 20.
Ez ugye, nem a FF vagy a Chrome automatikus frissitőjére vonatkozik?
dr. Író Béla
főtitkár[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
hd.tv.zs
csendes tag
eladó
hibátlan.
seagate 10Gb hddha valaki ma este még jelez, holnap győrben elvihető
egy 500 Ft-ért.Sentine kép.[link]
-
zsigee
aktív tag
válasz cellpeti #44662 üzenetére
Bocs, hogy bele pofátlankodok ebbe a témába. Nem is tudom mi lehet ez konkrétan, de már az időmben is állandó gondok voltak a Neptunnal. Elméletileg a tanároknak van hozzáférési joga módosítani, így elég akár egy "jelszógenerátor" is. Mert ilyen nem csak az amerikai filmekben létezik...
Annak idején is mindig gondok voltak, jelentkeztél vizsgára, aztán a tanár nem is tudott róla... folyamatosan figyelni kellett a rendszert, pillanatok alatt eltűnhetett a jelentkezésed...Szóval ez nem újdonság, úgy néz ki Író Béla Úrhoz most jutott el...Hogy felvitte az Isten a dolgát, főtitkár lett Ő is...A kollégum igazgatója volt csak...
Amolyan visszemlékezés volt...hd.tv.zs: Engem érdekel! Honap mikor lenne jó? Nekem leginkább délután.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
okiDoki
aktív tag
Vajon hogy lehetne ezt a tetű ie8-at rávenni, hogy egy linkre kattintva nagy méretben nyíljon meg?
0,0
-
zsigee
aktív tag
válasz hd.tv.zs #44665 üzenetére
Ment PÜ.
Okidoki:Mire gondolsz? Jó ideje IE8-at használok, a 7-es óta nem volt ilyen gondom...Bár a 9béta nem a legjobb...Eszközök/teljes képernyős mód vagy F11, még a felső sáv is eltűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Dryman
őstag
válasz cellpeti #44662 üzenetére
Kellene egy nyilatkozatot intézni a tisztelt címzetthez hogy csak hajrá azokkal az informatikai eszközökkel....szerintem szánalmasan szar egy ilyen fenyegetés, amiből szinte sugárzik hogy teljesen tehetetlenek a problémával szemben.....
Talán fel kellene venni a kapcsolatot az "illegális szoftver" készítőivel, és beszélgetni arról, miért is készült ez a kis kiegészítés, mit és hogyan használ ki az amúgy is bizonytalan rendszer szabadon kínált átjáróin keresztül.....
Nincs ezzel probléma, van a neptun-nak is fejlesztői csapata, innentől meg kell fizetni a fejlesztéseket.....
eddig a hallgatók panaszkodtak a rendszerre, mostmár az üzemeltetőik is belátják hogy vannak gondok a neptunnal...... -
stairmaster
tag
Akinek esetleg meglenne ez az "illegális szoftver" bátran szólhat.
-
Coyot
őstag
válasz stairmaster #44670 üzenetére
Van ezer féle böngésző script erre, még programozni sem kell hozzá iMacroval pl össze tudod kattingatni...
De ha ezért tényleg fegyelmit adnak, én visszamegyek még egy kicsit tanulni, ezért még szeretnék egy fegyelmit kapni, az elsősköltöztetés meg korlátátugrás után teljesen jól mutatna
Má' nem
-
Jazzos
őstag
Medion komplett pécé eladó!
Intel Pentium 4 1.4 GHz 500.-
256 MB SD RAM 1.200.-
40 GB HDD 2.000.-
DVD-ROM 500.-
CD író 52x 1.000.-
Geforce 2 MX valami 500.-
hálókari 500.-
modem 1.-
legális win xp home coa 19.990.-
LCpower 420W körüli táp 2.500.-
Minden most együtt 5000-ért vihető -
cellpeti
nagyúr
válasz Speeedfire #44674 üzenetére
nem láttam az infós levlistát, mert leiratkoztam róla rögtön ahogy tehettem. Közlekesen vagyok fent, amikor műszaki menedzser szakra járok Közlekes levlista a legnormálisabb amúgy
-
Oti86
tag
[ Szerkesztve ]
http://3dfx.oti86.fotoalbum.hu/
-
Dryman
őstag
Eladó Azona minimanó PC...
Azona házikó, kinyitható előlappal.
A ház sötétkék színű,oldalán több helyen karcolások láthatók (kis esztétikai hibák)
3,06GHz LGA775 Celeron D, (***vagy Pentium 630 ici-pici felárért)
Integrált Via Unicrome VGA
1GB DDR2/800
80GB Sata HDD
DVD olvasó
legális Microsoft Windows XP Home coa
Ára 18000Ft (***20000Ft)
képek:[ Szerkesztve ]
-
Dryman
őstag
Eladó Pentium 4-es kisvas
Fujitsu Siemens Scaleo T házikó
benne:
Asus P4P800-VM alaplap
3GHZ Pentium 4 proci
512MB ram
80GB Sata HDD
Ati Radeon 9250 256MB VGA
DVD író
FSP 350W tápegység
legális win XP home coa
Ára: 22000Ft
a kép illusztráció, a ház ilyen, értelemszerűen 1db optikai meghajtóval....[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
másnak nem szarakodik a netje csak nekem? Vidanet...
-
Weaver
senior tag
nálam jó. igaz napközben nem voltam itthon. huzamosabb kiesés nem volt mostanában.
-
Kis Joe
senior tag
válasz cellpeti #44650 üzenetére
Néztem is a privátoknál, hogy mintha nem ez lett volna...
Nekem már meg van az ötletem, de sajna még nem kaphatok...
A neptunos üzenetre én is néztem egy fajtán amikor megkaptam....
Ugye erre van energia hogy ilyen programokat gyártsanak a koleszbanDryman: Jogos a dolog, de nem sokat foglalkoznak az ilyen dolgokkal....
Amikor olyan oktatónk van aki magyarul alig tud (román) és még vizsgáztatni is elfelejt bejönni...Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Dryman
őstag
válasz Kis Joe #44682 üzenetére
Bezzeg a jó kis KTMF anno nem így működött...hová lett az oktatás szinvonala
anno korán keltél, vagy le sem feküdtél a tegnapi buli után hogy fel tudjál iratkozni az ominózus tanszéken kifüggesztett jelentkezési lapjára....módosítani nem lehetett....maximum utóvizsgakor....mert nem sikerült a vizsga elsőre
3 félévre kaptál 12 UV lehetőséget, ezt kellet beosztani okosan...ja, meg egy főigazgatóit ha minden part szakadt...
nem volt ez a keresztféléves, ide-oda csúsztatom, elhalasztom, kreditet számolok agymenés.....
Aki kihullott az félévet ismételt, vagy megpróbálta másutt.....megváltoztak rendesen a dolgok azóta...[ Szerkesztve ]
-
zsigee
aktív tag
válasz Dryman #44683 üzenetére
A régi szép idők. Aztán 2000 környékétől már kredit rendszer, 2001-2002körül pedig Neptun. Az első évemben még én is füzetbe írtam a jelentkezést, meg faliújságra...Ott is kihúzkodták egymás nevét , azért mégsem volt körüzenet. "Feltörték a jelenkezési rendszert, és KisPista helyett NagyJocó ment vizsgázni..."
És valóban akinek nem sikerült, máshol próbálkozott, én is így jöttem Győrbe .Más.
Kérnék egy árazást, reálisat! Nem a hiénásat...
Gigabyte p35c-ds3r, E6550 gyári rezes hűtő, 4*512 ddr2 800mhz Kingmax, Gigabyte 8600GT gyárilag Zalmannal szerelve-256mb ddr3.
Esetleg boltos beszámítás is lehet, cserélném a gépem. Az alkatrészek hibátlanok, a cpu alapfeszen 3ghz-ig volt húzva, kb 2 napig, azóta 1, 08V és alapbeállítás. Tehát nincs széthajtva! Nem melegedős. Nem akarom mindenképpen eladni!
Köszi a segítséget bárkinek.Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
csokad
senior tag
[link] vigyétek! azthiszem 256MB os de nem biztos, ha valakinek kell külön a hűtés is eladó, ha egészbe nem viszik
-
cellpeti
nagyúr
Öröm e bodottá (ahogy Matisz nagypapa mondaná)
Ez mind szép és jó, ha nem szakadna meg 5 percenként.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest