Hirdetés

Aktív témák

  • zsigee

    tag

    válasz Füleske #42368 üzenetére

    Parancsolj, a lisztekről:

    [link]

    És egy vélemény.
    Anno, hipp-hopp felszedtem jó pár kilót, karcoltam a 90-et. Ez a magasságomhoz akár jó is lehet, de nem vagyok egy kigyúrt állat, aki ismer tudja.
    Ezt a felesleget le kellett adni, ami sikerült is, gyorsan, hatékonyan. A legfontosabb, a sok folyadék bevitele,a zabálások mellőzése, az adagok drasztikus csökkentése-mondjuk felére, semmi nasi, és hat után no kaja-no alkohol-no üdítő! Plussz az első szakaszban komoly fizikai terelés is segíthet, ezek mellett. most 73-76 között mozgok, műszakomtól is függ, na meg edzeni kéne...
    A lényeg, azt eszel ami jól esik, ha műanyag, akkor műanyag, csak a mennyiséget kell kontrollálni. A lisztek pedig...nevetséges. ha biokaját akar az ember biolisztből, vagy akármilyen rozs-árpa-tönköly-stb, bizony nyissa ki a buxát...És tudom nem lesz sikere a következő mondatnak, de nem is vagyok biztos abban, hogy maradéktalanul egészséges! Sajnos ahhoz, hogy megfelelő állagú pl kenyeret tudj sütni, valami speckó lisztből, hozzá kell tenni, némi adalékot, mert nem áll össze úgy, ahogyan kéne->máris mű!
    És újra, csak vélemény!

    Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!

Aktív témák