Aktív témák
-
sagesz93
addikt
Ki guitar hero-zik pc-n? Úgy emlékszem itt volt róla szó.
[ Szerkesztve ]
-
ftc
nagyúr
hehe ma lettem 3000 napos
-
cellpeti
nagyúr
3,5" USB-s rackhez keresek tápkábelt és tápot!
Tigris, tigris, csóvafény...
-
_seth_
veterán
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
ftc
nagyúr
Na igy spamaljen ez a hule hotmailem...mindenkit törültem a listámról....
ötletek miért spamel?mcaffe van fent de lehet mégis valami virus?
-
Weaver
senior tag
nagy kérdés... mindenki kap a védelmétől függetlenül. freemail szűrést makszra tettem, legfrisebb avast is dolgozik becsülettel mégis bejön 1-2.
bár meg kell mondjam sztem az avast + ad-aware páros nagyon jól teszi a dolgát minden tekintetben. ráadásul mindkettőből bőven elég a free.
-
Jazzos
őstag
Dobjuk fel már a mai nyomi napot egy kis bulival Látinyice átmoszférice
-
Jazzos
őstag
Ko to tamo peva amigás (v. akár pc-s) .mod vkinek jelent valamit? [link] 0:40-től kb...
-
Jazzos
őstag
[link] Legó nyomtató, beszarsz
-
jamba
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek
Lenne egy eladó lap+proci párosom:
MSI K7N2-Deltaalaplap+AMD Sempron proci halk gyári hűtővel 5500FT-ért
[ Szerkesztve ]
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
kovacsroli
senior tag
Jó reggelt!
Szintén alaplap+proci, Győrben kedvezménnyel.
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
kovacsroli
senior tag
Kicsúsztam a szerkesztésből
Nincs valakinek kölcsönbe egy viszonylag jó minőségű tápja? Egy barátom gépébe tettem egy 9600XT-t és mindegyik catalysttól csak újraindul, már minden lehetőséget megnéztem, már csak a tápra gyanakszom, viszont nem tudom kipróbálni.
Akinek van otthon elfekvőbe egy legalább 350-es nem ratyi tápja, és 1-2 napra tudja nélkülözni, írjon egy privit légyszi. Nem lépek le vele Malibura
Köszi
[ Szerkesztve ]
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Thunder78
őstag
Wii-vel van valakinek tapasztalata?
''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
jamba
aktív tag
válasz kovacsroli #39268 üzenetére
Hali
Van tápom , a 9600XT-kártyát az ATI catalist 10.2 es Drivernek vinnie kell éppen tegnap teszteltem egyet.
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
ftc
nagyúr
Na LG KF310 eladva....
vizsga keszen meg jov pentek egy utolso...s veeege igaz telot vizsga kozben adtam el
-
stairmaster
tag
Hali!
Valamelyik boltos kollégánál, ha veszek UTP kábelt + hozzá 2 dugót akkor azt ráteszi nekem?
-
törölt tag
válasz stairmaster #39278 üzenetére
Mekkora kábel kell? Megcsinálom Neked...
-
Thunder78
őstag
válasz stairmaster #39277 üzenetére
Nem szavazást kértem
De ha már itt tartunk, miért az?''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
stairmaster
tag
válasz Thunder78 #39280 üzenetére
Szia!
Nekem az van
Szerintem aki komolyan gondolja, hogy konzolt vesz, az a Ps3 és az Xbox360 között vacillál..Wii szerintem nagyon gyerekes, nekem nem nagyon tetszik ez az irányítás, amihez meg jó lenne, ahhoz meg kevés a játék meg elég gyér minőségű(tenisz, bowling stb.,)
Szóval PS3 szerintem drága, és a másolt játékokat sem viszi.Csak eredeti játékokkal megy. Igaz, hogy van benne blu-ray olvasó, de nem sokra megy vele az ember mert az is tudomásom szerint, csak eredetivel megy. Persze aki tudja venni hozzá a játékokat meg a filmeket akkor annak tökéletes
Xbox360: Viszi a másolt játékokat,aránylag olcsó és könnyen kiflashelhető az összes meghajtó, és elég csak egy DVD+R DL-re ki írni a játékot. Szép a grafikája, kényelmes a joy... stb. Az új alaplap(Jasper) már megbízható nem kell félni hogy RROD lesz a vége.
Ha valami kérdésed van róla, írj hátha tudok segíteni.
De ez csak az én véleményem
-
sagesz93
addikt
Na, végre egy ember
Az volt a bajom hogy a gh world tour-ba szenvedtem a bill konfigurálással. -ez megoldódott, most épp easy-n baszkodok a játékkal, a dobot kivittem most basszusgitárral tolom, ki akarom vinni mindet.
Kérdés: érdemes-e pc-re ehhez venni valami hangszert? Esetleg van-e neked? Mert szívesen megnézném élőbe is milyen, nem akarok potyára venni egyet. (A játék megfogott nagyon ) -
cellpeti
nagyúr
válasz stairmaster #39281 üzenetére
De ha kiflasheled akkor nem tudsz neten gamelni,vagy igen?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Dorien
veterán
Good Night and Good Luck!
Wherever you go - go with all your heart.
-
Ukraan
aktív tag
Szevasztok!
Szeretnék érdeklődni ki mit tud a 81-es lezárásáról. Fehérvár felől érkeznének vendégeim, de semmi konkrétumot nem tudok nekik mondani, milyen terelésre és hol kell számítaniuk. Köszönöm !BÚÉK!
-
Dorien
veterán
-
senior tag
válasz Thunder78 #39276 üzenetére
Hali!
PS3-al még nem játszottam szóval arról nem tudok sokmindent mondani.
Wii-vel van egy kis tapasztalatom de nekem hamar unalmassá vált az a pár fajta játék ami volt hozzá. Néha kicsit jó volt boxolni vagy teniszezni meg ilyenek de 1 óra után simán meguntam. Magamnak nem vennék wii-t.
Xbox-al és Xbox 360-al nagyon sokat játszottam azok tényleg jó gépek. Ha konzolt vennék akkor biztosan xbox360-at de még egy sima xbox-on is elgondolkoznék mert szerettem az xboxos CS-t tolni
Meg ha veszel akkor a Halo sorozatot ki ne hagydYouth hides the key to salvation
-
Balinov
titán
gyogyreggelt, tegnap tuleltem a fognyuvot, szerencsesen. 4 tomes, 1 huzas,utobbit szerintem nyugdijaskoromra se fogom elfelejteni, ha megelem persze.
tserroff: ne haragudj, tegnap este esett le, hogy a vga-t elfelejtettem betenni a borondbe.mentsegemre legyen mondva, igy is epp,hogy a sulyhatar alatt voltunk.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
kovacsroli
senior tag
Szia!
A tápért a napokban jelentkezem, nemtudom havernak melyik nap lesz jó. Tudom, hogy vinnie kéne, ezért próbálom jó táppal, ha azzal sem jó akkor legfeljebb kuka
Wii-vel van tapasztalatom Bár csak játékok terén, internet és az egyéb szolgáltatásokat nem használjuk /páromé/, de ha tudok segíteni, segítek csak kérdezzHa hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Dorien
veterán
Ilyennel találkozott már valaki?
Hibajelenség: "Wifi routerrel nem megy a net." - Kimegyek, SMC csoda valami egzotikus IP-re állítva, admin jelszó elfelejtve. Router reset, quick setup, Diginet user/pass, SSID megadás, save, restart.
Innentől kezdve a router hiába kap IP-t, b@szik kapcsolódni a netre, és emellett a WPA/WPA2 PSK titkosítás sem működik rajta. Látszólag elmenti ezeket az infókat, de valójában meg nem. Nem biztonságos hálózatként lehet a WLAN-ra kapcsolódni majd ezután PPPOE-n csatlakozni a Diginetre, így végülis a kívánt egyszemélyes wireless funkcióját betölti.Wherever you go - go with all your heart.
-
Dryman
őstag
Valaki lécci linkelje már be az alkoholista szertornát, mert nem találom.....így 1-sőre...
-
Supr@
senior tag
válasz sagesz93 #39282 üzenetére
először én is kűzdöttem a bill beállítással, de aztán 10k-ért vettem egy vezetékes usb-s gitárt, így tesómmal már ketten játszottuk. most ps2-n játsznk, az összes résszel, és furi, de az usb-s gitár (ami amúgy boxos-pc-s) müxik a ps2-n. dobot én is akartam, akarok majd venni, csak qrva drága bill-gitár közt nincs annyi különbség, bár hardon billel nehézkesebb mint gitáron, azon nem gond
-
Supr@
senior tag
sztem a játék lista alapján válassz konzolt. én pl ps3at vennék, pl gt5, killzone, meg még pár húzó név miatt. igaz csak eredeti játékokat visz, de pl ingyenes a netes játék, br lemezek olvasása, ami mondjuk még tényleg nem olyan sok embert érint.
xbox-on meg lehet flasheltel játszani, olcsón meg lehet úszni a játékokat, de nincs multi.én majd csak kakor veszem meg a ps3-at, amikor kijön a gt5
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest