Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
Embörök!
Kellene nekem egy szerkezet, ami 5,25"-ös helyre lehet béépíteni és bír néhány kivezetéssel. Leginkább USB-re lenne szükség. Esetleg olyan kártyaolvasó, amin van usb. Vki tud ilyet? Ha lehet itt győrben
Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
MR_Joe
senior tag
Előző pontosítása : egy firewire + 1 usb kéne minimum rája.
-
MR_Joe
senior tag
Jut eszembe. Van egy eladó kis P3-as gépecske. 1,3Ghz Tua, 2x256SD, 7,5GB HDD, alig futott DVD író, TNT2 32MB Video, Compaq táp. 11k-ért vihető
Wifi karival 13k[ Szerkesztve ]
-
tserrof77
őstag
válasz MR_Joe #38902 üzenetére
Revoltec 7 in 1 6500Ft
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Dryman
őstag
Ilyen kis aranyos masinák lennének most eladók:
Compaq Evo 310D házikó
Delta tápegységgel
2,8GHz Nortwood Pentium 4
MSI mikroATX lap, integrált VGA-val
512MB Ram, 80GB HDD, DVD olvasó
17500.-
19" 4:3 képarányú Belinea 10 19 15 típusú LCD monitor
a monitor talpazata 270 fokban körbefordítható, oszlopmagassága állítható a PIVOT funkció miatt DSUB, és DVI bemenet, beépített hangszorók, megkímélt állapot .
17500.-[ Szerkesztve ]
-
MR_Joe
senior tag
Fogászati dolgokra :
dr. Eitler Tamás - Damjanich utcában rendel. A telefonkönyvben Eitler Ágostont keresd. Nekem Ő rakta rendbe a fogazatomat mikor elhasaltam bringával Azóta vagyok koronás főGigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D
-
Jazzos
őstag
Winnetou lowa és Shakira combo nfsw pic [link]
-
törölt tag
válasz pici79 #38911 üzenetére
Én sem javaslom, pár ember ordítva jött ki tőlük 5 évig velük szemben dolgoztam... Több ismerősöm is szidta, úgyhogy semmiképp sem...
Solydent nagyon jó szerintem, de tényleg drága, nagyon jó még a Spektrum fogászat is árban is...
Én csak ezeket ajánlom... Ahol nincs röntgen én oda semmiképp se mennék. Volt olyan fogam, amit 3x röntgeneztek meg mire elkészült, hogy lássák hogy minden OK e...
LACI
-
Balinov
titán
szepjoreggelt kivanok!
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
sagesz93
addikt
válasz tserrof77 #38924 üzenetére
Na mindegy, megoldódott szerencsére
Amúgy: Zsír új samsung corby eladó. -
jamba
aktív tag
Jó reggelt Mindenkinek
Hirtelen felindulásból elkövetett akcsiós hardverem lenne: 550W-os No-Name tápegység 2499FT-ért
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
Balinov
titán
Szejpreggelt kivanok!
Ajanljatok egy helyet Gyorben, ahol megfelelo valasztek van autos fejegysegekbol es arban sincsenek elszallva. Saturnon kivul. Edigital?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
sagesz93
addikt
Zsír új samsung corby eladó..
Győrieknek egy kis kedvezménnyel -
ArmanD.
őstag
Öreg vagyok már bohócnak!
-
Dryman
őstag
válasz ArmanD. #38932 üzenetére
Szépjóreggelt Emberek!
Mi ez a nagy eseménytelenség?....Tegnap esti meglepetés
Jereván kávézó halászlés itallappal...
az asztali itallapon a "kishallé" "nagyhallé" már szinte olyan matrózos III..kategória, de továbbra sem fér a fejembe hogy most ez egy kávézó vagy egy normál italkimérés?....a hely maga jó, leszámítva az emeleten lévő játékgép és csocsó köré gyűlekező környékbeli kisebbségi vendégeket....(közel van az erfurti eleje)[ Szerkesztve ]
-
Jazzos
őstag
Tudom hogy google , de tudja valaki hogy mi a szabvány fényképezőállvány csavar?
-
Szuperboci
senior tag
Music!!!
-
okiDoki
aktív tag
-
stairmaster
tag
Hali!
Van egy Asus P5K-E Wifi-Ap lapom, a PS/2 port rossz rajta. Windows alatt tudom használni hibátlanul, de amikor bootol be a gép, akkor nem jó, nem reagál semmire(nem lehet belépni a biosba). Valaki tudja mi lehet a gondja?
-
d0d3$z
csendes tag
Üdv!
Megbízható Sata-s, Prescott és HT támogatott, ATX-es s478-as alaplapot keresek!
Ha esetleg valakinek van egy ilyen elfekvőben szívesen megvennémTovábbi szép napot!
Csoki
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest