- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
user2
csendes tag
Sziasztok! Úgy hozta, hogy a "hobbi" autót többet kell használnom, mint terveztem. Mivel csak nyári gumim* van hozzá, kénytelen leszek venni másik szettet is. A topic ajánlásának megfelelően Hankook 4S 2 (195/65/R15) lett a kiválasztott. Mivel a megkérdezett két környékbeli gumis 30+ áron hozná, illetve a kedvenc közeli gumis egyáltalán nem tud hozni, marad a webshopból rendelés. Mire figyeljek, melyik shop ajánlott (vagy éppen ellenjavalt)? Köszi!
Edit: alternatívaként a Quatrak merült még fel, de kicsit tanácstalan vagyok. A Hankook szimpatikus. Fontos lenne, hogy nyáron is jó legyen. Nem vagyok sportos sofőr, de pl arra nagyon háklis vagyok, hogy jó legyen az egyenesfutás..
*Nokian Wetproof, amivel nagyon meg vagyok elégedve, az elmúlt 30ezer km alatt egyszer sem hibázott. 4 éves, egy szezont még szerintem mehetne (évi max 8-10ezret megyek), így most dilemmában vagyok, mi legyen vele, ha meglesz a fenti 4S, mivel csak egy szett felnim van...[ Szerkesztve ]
-
user2
csendes tag
Sziasztok!
(Autós topicban is kérdeztem, de talán itt relevánsabb.)
Krokodil emelőt szeretnék vásárolni, de fogalmatlan vagyok, ezért kérdeznék. A téli-nyári kerékcserék megkönnyítéséhez lenne rá szükségem. Az elmúlt sok évben mindig megoldottam az autók mellé adott gyári emelővel, de már nagyon meguntam a vacakolást ezekkel (egyik-másik kritikán aluli).
Szóval mire érdemes figyelni, melyik gyártót/típust érdemes keresni (vagy éppen kerülni)? A keretet a "sok év használat reményében szükséges minimum"-ra lőném be, tehát nem kell semmi extra, de legyen tartós.Köszi!
-
user2
csendes tag
Nem gumi, de gumis téma. Az Aldiban láttam "Ferrex" név alatt kompresszort huszonkevésezeréért. Elgondolkoztatott, hogy a téli-nyári cserék, meg úgy a rendszeres nyomásellenőrzés/-pótlás esetén kényelmesebb lenne, mint a kútra mászkálni. Kb ugyanez, vagy mint ez (de Hyundai néven is láttam már) csak más néven. Próbálta esetleg valamelyikőtök? Érdemes lehet venni egyet?
-
user2
csendes tag
válasz focvis #62849 üzenetére
Nó offenz, de egy szett, 3+ éves gumi miatt, amit ki tudja, miként használt a doktorÚr, leírni egy komplett márkát érdekes logikai lépés...
Nokian Wetproof szett volt az előző autómon, 2020 nyarától használtam 4 évig, szerintem a legjobb, ha nem a legjobb volt az eddig használt gumik közül.@többek: Köszi a kompresszorral kapcsolatos gondolatokat.
- A Xiaomi nem győzőtt meg, inkább tűnik játéknak. Plusz az sem előny, hogy aksis, kerülöm a töltést igénylő tamagocsikat.
- A defektjavítós készletekkel nem vacakolnék, nem is értem. (A mankókerék helyett is inkább hurcibálom a évszakkal ellentétes kerékszett egy darabját.)Szóval jó lett volna, de ha nincs tapasztalat, hát nincs tapasztlat.
-
user2
csendes tag
válasz focvis #62859 üzenetére
Előtte nálam is volt egy szett tőlük, ami elhúzott. De a nyári klassz volt. A lényeg, hogy egy hibás, vagy nem az elvártak szerint teljesítő termék miatt kár leírni, főleg, ha gond esetén segítenek. De nekem mindegy, béke!
Off-off: nekem is van tiltólistán gyártó (nem gumi), nem láttam még "normális" terméket tőlük, más meg szereti, a működésüktől is hányok, de biztosan tesz hasonlót más is, csak az nincs az orrom előtt. Szóval egyébként értelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs