- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
-
PROHARDVER!
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy Point S Summerstar 3 gumi ajánlott?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
tomcsi23
veterán
válasz Luck Dragon #19202 üzenetére
Életemben nem hallottam ilyen "gumiról".
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Az mennyire normális, hogy a 04.01-én feltett új hankook K425 gumik a mai nap reggelig 0,3 BAR-t vesztettek a nyomásból. Egységesen mind a 4 gumi. Teremgarázsban áll az autó. 110 km-t mentem vele azóta.
-
válasz tomcsi23 #19203 üzenetére
Tegnap kerestünk a kocsira, és erre nagyon esküdtek.
Ez úgy néz ki hogy 225/45-R17 /DB =16,900-Ft.Azért kérdem mert én sem halottam még róla.
Viszont amit Qruval beszéltünk Goodyear efficientgrip performancera egy hónap a szállítási idő, mert Európában készlet hiány van.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Luck Dragon #19205 üzenetére
Háát én nem tenném fel, nincs vele tapasztalatom de élnék a gyanúperrel hogy 1 nyári gumi (gyorsan öregszik).
GY nagyot villantott ezzel a gumival ezért nagyon keresett lett.
Peter.70: Kúton nézted? Azok a mérők csalnak simán 0,1-0,2-t is akár a gumis profi cuccához képest. Úgy meg akkor mondjuk nem vész. ..
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
rbalint88
addikt
A pointS szervizhalozat sajatmarkas kinai gumija, igazi fos.
Hankookbol ket minta is van 22-ert autostopnal, akik megbizhato es olcso hely. De csak kicsitszar nexen is megloheto naluk 18-ert -
veterán
A Continental budget gumija, a GY helyett nem választanám, amúgy nagy baj nem lehet vele.
-
BigBlackDog
veterán
-
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát. Inkább várok egy hónapig, de tudom hogy jó lesz a GY.
-
Peter.70
addikt
válasz BigBlackDog #19209 üzenetére
És hol szerezted be a nyomásmérőt?
-
dudi6
senior tag
Erre esetleg valaki?
Köszönöm -
F_Zolee
veterán
Kicsit gáz ha a gumi idősebb, mint az autó? Itt parkol mellettem egy pug 207es és a dot meg 0805.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
deicide
veterán
Megjöttek, 0317-es DOT-al, ma fel is rakják, kíváncsi vagyok, holnap és szombaton megyünk egy jó 400km-t, letesztelődik hamar.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
addikt
válasz deicide #19224 üzenetére
Az alatt be is kopik. Én tegnap tesztelgettem pont egy kicsit, hajtűkanyarokba mentem bele minél nagyobb sebességgel, meg nagyokat fékezve. Nekem bejön, fogja az utat, mintha sínen menne.
De lenne egy kérdésem - nem hozzád, úgy általánosan. Kézikönyv szerint a 17-es kerekekkel 2,5 bar a keréknyomás mind a négyre. Így a +1 coll +0,2 bar keréknyomás ökölszabályt használva 2,7-re fújtam körbe a 18-asokkal. Utólag megnézve a kézikönyvet azonban azt vettem észre, hogy 18-ra valamiért csak elölre írt 2,7-et, hátulra pedig hagyta a 2,5-öt. Arany középútként visszaeresztettem 2,6-ra.
Néztem a gumikat, most már beléjük ment vagy 300 km és azt látom, hogy a hátsó az jóval kisebb felületen éri az utat, mint az első. Már abból látom ezt, hogy az az "elszürkült" felület a futófelületen, ahol az utat éri, az hátul külső és belső oldalon is bő egy centivel keskenyebb. Eresszem vissza 2,5-re? Nehezen tudom elképzelni, hogy 0,1 bar (de még a 0,2 is) ekkora különbséget adna. Vagy ne törődjek vele és majd a következő szezonban, ha váltom az első meg a hátsó kerekeket az elég lesz? -
Speeedfire
félisten
válasz HussarF #19225 üzenetére
Ereszd vissza őket hátul, aztán majd kitapasztalod őket. Illetve érdemes lehet megnézni még, hogy mit ajánl a gumi gyártó.
--------------------------------------------
Más:
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy igaz az, hogy az "XL" kereket jobban fel kell fújni (+0.2bar)?Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Satan_Claus
őstag
Üdv, egy munkatársam keres gumit a Mondeojára, évi 30.000km-re, 225/40 R18 a méret. Ebben a méretben inkább sportgumik vannak, hátha tud valamelyikőtök valami f@sza túragumit. Én a Pirelli P Zero-t ajánlottam, 320 Euro a szett, a Conti SportContact 360 Euro, de az rohadt mód kopik. Valami kevésbé kopósabb fajta kéne, ami azért tapad vízen is.
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
tomcsi23
veterán
válasz Speeedfire #19226 üzenetére
Ki kellene tapasztalni, kell-e annak a guminak a plusz nyomás, illetve melyik lenne a megfelelő nyomás.
Szvsz 2,4-2,2 (első-hátsó), ha max 1-2 fő meg min. csomag van többnyire + normál menet....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
FerNandor
őstag
Sziasztok.
Az létezik, hogy az új hankook ventus prime 3 guminak van 40 és 55 kmh között mély, "morajló" hangja? Kerékcsapágy elvileg még nem szól, megforgatták a kerekeket és semmi. Bal első kerék felől hallom. 205/55R16"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
svedmalac
tag
Épp ma ment előttünk egy ilyen, az asszonnyal jót kuncogtunk.
Elég hülyén nézett ki, ráadásul mindkét hátsó keréken ugyanott volt a matrica, együtt pulzáltak hátrafeléHP ProDesk 600 G6, Dell E5450, Panasonic 50GT50, Nokia 930, Xiaomi Mi9 Lite, Volvo S70 T5, Citroen 2CV és C5 X7
-
Speeedfire
félisten
-
F_Zolee
veterán
válasz Speeedfire #19239 üzenetére
Az alap gyári felfüggesztés terepjárós. Ültetőrugó első körben.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz F_Zolee #19240 üzenetére
Jó kérdés, acél felnivel nem mutatott így (ennyire).
95%, hogy nem fogom ültetni. A golffal is nagyon sokat szívtam miatta, pedig csak 40/40 volt alatta.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
F_Zolee
veterán
válasz Speeedfire #19241 üzenetére
Azért itt is látszik, hogy jó "magas". 30/30 kell ide.
-
Qru
MODERÁTOR
Azt mérted, hogy mennyivel nehezebb az alu mint az acél?
#nincsbennetarcsi
-
tomcsi23
veterán
Hm, valóban furán mutat kicsit elöl.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest