Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kasa85

    őstag

    válasz Szatesz. #4523 üzenetére

    Az szép.
    Néztem a teszteket +-5% a két kártya között.
    Átlagban több játék jön nvidia támogatásával,és a driverek is stabilabbak sokkal jobbak mint AMD Radeon fronton az összes driverét csúcs kártyáját vissza menőleg teszteltem a 4000szériáig szóval ha azt látom +5 fps akkor sem biztos,mert lehet a minimum FPS,meg a mikroakadások amik sajnos több esetben radeon betegség nem írnak le.
    Ha hasonlítanám a két oldalt akkor ez jobb,de zsebbe nyúlósabb,de cserébe folyamatos képet,és jó drivereket kapunk mellé ami nem mindegy.
    Hiába jó a 7970 lemerem fogadni az a pár FPS nem biztos következőleg ugyan az lesz,mert mint tapasztalat elk.rják a következő katalisztben,mert mindig a ki nem jött termékekre öszpontosítanak,és a régi támogatotságú játékok romlanak és sorolhatnám,vagy el sem indul.
    Ezt szénné teszteltem még az 5 éves játékok is folyamatosan mikroakadás,terep tárgyak bugzása nélkül tökéletesen megy,és tök melyik jelenlegi szoftvert raktam fel hozzá.
    Persze a 3GB az nagyon jól tud jönni majd egy/két év múlva nagyobb felbontás több monitor esetén,de ki tudja amíg jönnek a no name címek,meg a konzol portok csak egy mesterségesen elő állított gépigénnyel azt mondom ful HD-ra tökéletes lesz.Mind két kártya jól tuningolható fej/fej mellet haladnak mind kettőben,de ha választani kell akkor a folyamatos kép,driver,és támogatottság a GTX mellet szól.
    Nehéz volt a döntés radeon oldalról át állni,mert volt két HD6950 kártyám ami módolható volt,de esküszöm hiába az atom erő,ha nincs semmi szoftver amivel megelégedtem volna.
    Egy kártyával is nagy a baj némely esetben,de kettőnél már dupla annyi szärt kapunk a nyakunkba,mert ahhoz meg várni kell egy normális driverre.
    Mint hű radeon tulajdonos leteszem kalapom eme termék előtt,mert tökéletes minden téren.
    Megkaptam mindent amiért pénzt ad ki az ember egy termékér.Kicsit maximalista vagyok de aki minimál bérért melózik,és hiteleket törleszt az el is várja ezt.
    Fájó gondolat,hogy nem foglalja a gépemet két kártya,de egyben megvan minden mint amim volt sőt több is.Remélem a következő széria is hasonlót felmutat nem úgy mint a 4xx/5xx GTX széria.

    Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák