- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
Az adataimnál lévő konfig üresjáratban 77W-os és terhelve 320W-os fogyasztással normális szerintetek?
A 760-amnál majd 40-50W-tal többet zabál a 770! Nemsemmi
ekszikoz : jó választás
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
- = Zk = -
félisten
válasz regener #30488 üzenetére
3 darab BenQ X 3D-s moncsi kicsit húzós lenne
közel 650 font" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
regener
veterán
válasz - = Zk = - #30502 üzenetére
Éncsak válaszoltam a kérdésedre, miszerint simán kezeli
Vehetsz 6-ot is, 3-at magadnak és 3-at nekem, na látod hogy a 650Font még olcsó?
-
Alien!
senior tag
Sziasztok!
Nekem is lenne egy furcsa problémám, van egy msi gtx760 OC-m, és nemrég elkezdte eldobálni magát játékok alatt a gyári beállításokkal. Tápcsere megvolt (xfx TS 550re), driver csere megvolt, win reinstall megvolt, próbaképp lehuztam pár hdd-t a tápról, stb. Egy esetben nincs problémám, ha tdp-t visszaveszem 90%-ra a hőfokot pedig 76C-ra(ha csak az egyiket állítom be akkor se jó). A kártya a haverom gépében egy 4 ágas régi fsp epsilon 500w-os táppal hibátlanul megy gyári beállításokkal.
na most ilyenkor mi van?
-
NFree
addikt
Srácok 770 sli 970 vagy 980 helyett? csak ez a kérdés foglakoztat, mert van 2 régebbi karim azt eladnám s megpotolom s lehet tunék venni egy 770 et . Monfjuk ha eladnám a 770 et is akkor meg 970 et vagy 980 at.
vga
-
synthattik
aktív tag
A kártyák erejével nem lenne gond szntem,csak már full hd nál sok ujabb játék bekéri magának majdnem a 2gb-ot,és ha már sli gondolom akkor azért pakolnál rá élsimítást is,meg minden ilyen memoria zabáló fícsőrt,és mivel a memória nem adódik össze,nagyon szépen kifutnál a 2gb vramból.
Far cry 4,shadow of mordor,bf4,watch dogs most csak párat írtam ezeknél röhögve ki lehetne futni már a 2gb-ból. -
odorgg
addikt
A friss Gamekben nem elég a 2Gb már, ha meg az élsimítást el kell felejteni, akkor meg nem sok haszna van az SLI-nek. Multi GPU támogatottság elég gyatra mostanság, ezen kívül általában is problémásak a több kártyás rendszerek. No meg mindjárt itt a DX12-es korszak, én már nem költenék DX11-re.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
NFree
addikt
Értem köszönöm mindketőtöknek , nem is tudtam , hogy ilyen dolgok is léteznek nem sűrün foglakozok mostanába a pc vel .
Akkor megint nem lessz sli pedig az egyikre felment volna full blokk az alsóra meg a kis blokk és még a vízzel is rendben lettem volna .vga
-
Gainka
őstag
Hali
Jól látom hogy az uj a driver szinte csak a gtx 960-ról szol? Mert akkor nem töltöm le.
-
Milo629
aktív tag
válasz B.Á.L.!.N.T #30527 üzenetére
Üdv. egy MSI N760 TF 2GD5/OC boldog tulajdonosa vagyok és elkezdtem próbálkozni, hogy meddig lehet húzni.
MSI Afterburner-ben a TDP limitet kitoltam és eddig +150Mhz-ig jutottam ami 1306Mhz, ez mennyire számít jónak (alap fesz.-en)?
Kombustor végig ment közben (ami elvileg ~Furmark), 60%-os venti sebességgel 80°C körül mozgott, esetleg ha ez nem bomba biztos, akkor melyik program szokta leggyakrabban dobni a hibát ha ez sok a VGA-nak?[ Szerkesztve ]
-
odorgg
addikt
válasz LLKobe #30523 üzenetére
Annyira sajnos nem egyszerű a helyzet. De végül is igazad van.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
- = Zk = -
félisten
válasz regener #30503 üzenetére
igen, már-már szinte adja magát, hogy rendeljem azon nyomban
közel 1 havi fizum lenne az a 6 BenQ X monitor" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
trancemusic
senior tag
válasz Milo629 #30528 üzenetére
Furmarkot használok tesztelésre,mert az az órajel amin pl. 3dmarkok vagy játékok hiba nélkül mennek,ezen már vagy hibázik a kari,vagy elhasal...
Szal furmarkkal belőtt hibamentes órajelek a mindennapos használatkor biztonsággal alkalmazhatók.
Alapfeszen ez az eredmény a karidtól király,asus 770-emen 1240mhz a "furmark stabil"
A memória pl. 7900mhz felett már hibázik, (csíkoz egy-egy pillanatig) míg játékot már futtattam 7980mhz-en hiba nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Milo629
aktív tag
válasz trancemusic #30542 üzenetére
Eddig így fest a dolog:
A képen látszik, hogy a TDP 115.7%, Afterburner-ben 145%-ra van kitolva, mégis hiába akarom tovább emelni az órajelet 1306-nál nem megy feljebb, akármit írok be, ez a korlátozás BIOS szinten van a kártyában?Szerk.:
És a venti profil direkt ilyen "finoman" van megadva, hogy ne legyen hangos? Mert 75°C körül is automatán 45%-on akarja járatni.[ Szerkesztve ]
-
trancemusic
senior tag
válasz Milo629 #30543 üzenetére
Igen,bios szinten.
Mint a feszültség zár.
Ventiprofil sztem jó a gyári.680-670 megjelenéskor még tdp és fesz limit mentes volt.
Tdp 150-160 % körül volt asszem,a fesz meg1,325voltig mehetett talán...
Tiéd pl. 1,2-ről 1,212 voltig mehet,tdp meg 110-115 kb.
Bocs ha nem pontos értékek,de melózok,nem tok googlezni,és lehet nem jól emlékszem!Kepler bios tweakerrel bele lehet piszkálni,majd flashelni,de sztem a vga-d elég jól megy így is!
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Tegnaptól MSI GTX 760 Gaming tulaj vagyok.
Lenne egy nagyon fura dolog:
Alapból 1020 mhz -> boost 1085 mhz
Kis OC : 1140 mhz -> boost 1205mhz
Amit nem értek, hogy miért mutat terhelés alatt 1306 MHZ et?
GPU-Z is és az Afterburner is...
A matematika az matematika... vagy nem? Hogy van ez?
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
A TDP a GPU-Z szerint 90-93% között ugrál.( a képen mondjuk pont 98 )
A feszültségi értékekhez nem nyúlok soha...Ez így alap feszen elfogadható egy GTX760 tól?
[ Szerkesztve ]
-
csumpa93
tag
Sziasztok Miért van az, hogy egy picit siet a hang a shadow play felvételében? Nem sokat siet a hang, de észrevehető. Előre is köszönöm a segítséget
-
Puma K
nagyúr
Tegnap és ma toltam egy kicsit a GTA IV kiegészítőjét a Gay Tony-t, és azt vettem észre, hogy a fényforrások villognak... és az FPS sem olyan stabil mint volt... tavaly mikor játszottam legutoljára augusztus-szeptember környékén akkor ilyesfajta gondokat nem tapasztaltam, erre idén frissítem 2x a driver-t és ezek történnek...
Ja és a drivert minden esetben úgy rakom fel, hogy tiszta telepítést csináljon és annak ellenére is újraindítom a gépet, hogy azt nem kéri a telepítés befejezése után.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs