Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• prtvlogan

aktív tag

válasz juve600 #25671 üzenetére

Egy hete vettem egy ilyen kártyát (pont lemaradtam az ipon akcióról...) és az igazat megvallva többet vártam tőle. Egy gtx460-at váltottam le. Anno a gtx460- full hd felbontáson, és max grafikán tudtam játszani akadásmentesen, ez a 760 pedig pont ott hasal el nálam, ahol nem kellene (élsimítás, psyhic) a 460-at negyven párezer forintért vettem ezt pedig 65.000-ért, úgy okoskodva, hogy egy két-három évig talán jó lesz.. Mindenesetre a kártya hozza a teszteken látott értékeket, az fps pl assetto corsa-ban 60 körül mocorog, ha sok autó van a képben, akkor 30-40 Egy core i7 860-al használom, 3.8ghz-en. A konklúzio az ,hogy ennél a kártyánál pont azokat az effekteket kell kikapcsolni, mint anno a 460-nál, így magasabb lesz az fps, de pont azért áldoztam rá ennyit, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni. Sajnos kell, és ha most vennék kártyát, inkább 460 sli-t próbálnék ki, vagy spórolnék egy kicsit, és vennék egy erősebbet.. Hozzáteszem, hogy nekem 65000 soknak számít egy videókártyáért, ha teszem azt ugyanez 40-be fájt volna, nem lenne rossz a szám íze..
    Ui: a shadowplay pedig kifejezetten tetszik...

Új hozzászólás Aktív témák