-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci2277
senior tag
válasz MiklosSaS #22596 üzenetére
Nem tartottam ref 780-at a kezemben, de a jelenlegi 141K-s ár miatt nem is fogok, ami majd 30K plusz a r9 290-hez képest. Mondjuk engem a hang és a fogyasztás nem érdekel, ezért is előnyösebb most az amd kártyája, legalábbis nekem.
#22595) bombibmw Részemről teljesen mindegy, hogy Nvidia vagy Amd, a teljesítmény dönt és az ahhoz tartozó árazás.
Mondjuk eddig nagyon meg vagyok elégedve a gtx770-nel is, kop-kop.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
blaca83
őstag
válasz akoska07 #22588 üzenetére
Ha nem kell tápot is újítanod hozzá akkor ehhez a felbontáshoz 2 db 760 4gb nagyon jól menne, egyébként Én is az 1 erős kártyát preferálom a gépben az SLI helyett, úgyhogy Én 780-at vennék.
Kis kompromisszummal simán lehet venni jó 780-at már 130 k alatt.
@Zorel: Te vettél már végül is 780-at?
@Laci2277:
Mivel a 780-as már beesett helyenként 130 k alá és jó hűtésű verziók kaphatóak, így igenis alternatíva a 290-mellett /szemben.
A 290-est és a 290 X-et egyenlőre csak vízhűtéssel érdemes megvenni ami eléggé felnyomja mind a kettőnek az árát.@Sonja Pöpec darab lesz, de ennyit azért nem fog érni...
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Aki esetleg az iponbol vasarolna asus gtx760/770-et, es nem tart igenyt a hozza adott egerre az irjon privatot! Okosba elintezzuk![ Szerkesztve ]
-
Hando
tag
Ha gtx 770s kártyat akarok vásarolni 2 gb vagy 4 gb-s valtozat éri meg jobban hosszabb távra egymonitor full hdra?
Köszi!
-
zsomboy
csendes tag
Szia!
Én tegnap rendeltem az ipon-ról egy Asus GTX770 2GB-osat, de az igazat megvallva nagyon gondolkoztam rajta Én is, hogy 2 vagy 4GB-osat vegyek, végül a többség meggyőzött, hogy FULL HD-ra egy monitorral bőven elég a 2GB-os változat, mivel mire kelleni fog a 4GB, addigra már a videókártya is gyenge lesz!
Remélem tudtam segíteni!Üdv,
zsomboy -
boogie84
veterán
Ebből 2-t! [link]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Faterkam
addikt
Van új WHQL- ha még nem linkelték: 331.82 Win7 x64 international
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
MaxxDamage
félisten
Van a 4.00 -s Aida64 -be new test ami GPGPU Benchmark , ez mire jó pontosan / mit jelez ki ?
(viszonyítási alap !?)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
KTTech
veterán
válasz MaxxDamage #22623 üzenetére
Pontosan azt, ami a neve a GPGPU számítási teljesítményét jelzi ki, különféle pontossággal és kóddal.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
zsomboy
csendes tag
válasz stickermajom #22624 üzenetére
szia!
ma fogok elmenni a gepert, es akkor fog csak kiderulni!! nagyon remelem! -
Fail3D!
addikt
Udv, egyenlore 770 el ujra az nvidia taborat gazdagitom... Csak mar elegem lett kicsit a 7970-bf4 bol...
-
Casanova*
veterán
válasz bombibmw #22629 üzenetére
Én meg egy Asus R9 280X Top-ra cseréltem az Asus 760OC-t. - minden egyes nvidia fan térdén el lesz paskolva a segged. szégyelld magad!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Fail3D!
addikt
válasz bombibmw #22629 üzenetére
a matrixal kephibak voltak egyes palyakon illetve neha ugygondolta, hogy az egesz kep csak kephibakkal telivolt es nem lattam semmit, bar ez a ritkabbik eset volt, vsak nem ezt vartam tole. A 770 nagyon jo fps t hoz es egyenlore nincs ilyen kephibas problemam. Hosszutavon valoszinuleg jobb lesz a 7970, es faj a szivem a matrixert, de besokaltam picit 6 honappal erre tobb a gari 10k val olcsobban jott ki es nincs kephiba, igy rovid tavon nyertem. Mondjuk akarmilyen lesz a mantleapi bf4 alatt annyira jolvmegy a 770 hogy igazabol lenyegtelen elonye lenne a 7970 nek is. Azt meg ketlem, hogy rovidtavon uhd tv re valtsak
-
MaxxDamage
félisten
válasz Casanova* #22630 üzenetére
+1 !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Fail3D!
addikt
válasz MaxxDamage #22634 üzenetére
Ha ujonnan szeret venni, akkor a 280x olcsobb es jobb Meg mindig amd fun vagyok a 7 szeria miatt de nagyon elegem lett, hogy amd cooperacioval csak ennyire futotta... Fps-ben jo, de tanuljanak mar meg drviert irni...
-
bombibmw
veterán
Na jól megkaptam.
Viszont ezt a kártyát 77k-ért vettem,tök újan,úgyhogy azért megérte a 770-nel szemben,még a 3giga miatt is.
Ezzel jobban jártam,mint egy 770-nel és ezt kellett szem előtt tartanom,még ha kicsit jobban is húz a szívem az Nvidia-hoz.
Jó kártya,nincs rá panaszom,persze a 760-ra se volt. -
kasa85
őstag
Hogy a mikulás bácsi zöldet sz@rjon a zoknitokba
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
đe$|re
senior tag
Ma végre megjött az új kártyám: EVGA GTX760 SC ACX
Gyorsan lefuttattam egy tesztet: teszt
(Monitor csere csak tavasszal várható, addig marad ez a felbontás.)
[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
válasz đe$|re #22639 üzenetére
Ilyen kártyához illik is egy jobb fajta IPS monitor 1920x1080,vagy 1920x1200 felbontásban.
IPS monitor már van 40 e 50 e ft is,és a felső prémium kategóriásakkal nem egyszer veszik fel a versenyt.
Szóval meg éri csak legyen minél kevesebb az imput lagja annál jobb FPS játékokra.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
pohár
félisten
válasz đe$|re #22639 üzenetére
na, neked is?
lehet nekem is le kéne futtatnom ezeket a teszteket, pár linket tudtok adni, hogy mit és honnan töltsek?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
đe$|re
senior tag
válasz kasa85 #22641 üzenetére
Ez lenne a kiszemelt "áldozat" illetve monitor: Dell P2414H
-
vlaho
aktív tag
Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
kasa85
őstag
válasz đe$|re #22643 üzenetére
Tökéletes használd egészséggel jó monitor van gyorsításos funkciója,és jó helyen nézed megbízható az a forrás ha ott veszed.
Le tesztelik,és úgy adják át neked annyiért meg ajándék.
Az imput lagot érdemes meg tudakolni,de ahogy nézem van gyorsításos funkciója szóval azzal biztosan jók lesznek az FPS játékok is nem lesz akkor késés.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
shteer
titán
válasz kasa85 #22645 üzenetére
még mindig görcsbe rándulnak az ujjaim mikor a hozzászólásaidat olvasom
dekódolva:
Tökéletes. Használd egészséggel! Jó monitor, van gyorsításos funkciója és jó helyen nézed, megbízható az a forrás ha ott veszed.
Letesztelik és úgy adják át neked, annyiért meg ajándék.
Az input lagot érdemes megtudakolni - de ahogy nézem, van gyorsításos funkciója. Szóval azzal biztosan jók lesznek az FPS játékok is, nem lesz akkora késés.szerintem jónak tűnik..
-
pohár
félisten
válasz shteer #22648 üzenetére
nekem is, de engem már lassan kiutálnak mindenhonnan, ha elkezdek javítgatni ezt-azt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest