Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tökmindegy

    senior tag

    válasz Howkeddlee #15459 üzenetére

    ÓÓ:) Nehogy félre értsél:)
    Csak nem értettem a kérdést ,lévén megtekintettem a topikját és ott vannak eredmények amihez hasonlítani lehet. Jones é pl. Az se sokkal több pedig ott aztán van víz,nitrogén mitököm:)
    Amúgy ja ,Gombcomp ét vettem most meg,de én nem húzom,,bár most egyszer kipróbáltam. Nekem 70 et sikerült stabilan rátenni amin még a Valley lefutott.Azt a 160 at honnan vetted? Bár lehet feszt emelt rajta ,vagy valamit tud amit én nem (jelzem annyira nem is érdekel:) ) a lényeg ,hogy hasít rendesen,amihez nekem kell ,beállítom a gamét maxra oszt had menjen.
    A lightningok persze ,hogy ki vannak hegyezve,max annyi az előnyük,hogy olyan alkatrészeik vannak,amik biztosítják a stabil működést ezen emelt órajeleken is, míg egy egyszerűbb kivitelnél vagy szerencséd van ,vagy nincs ,no meg vagy megkotlik előbb utóbb vagy nem. Gondolom én. Csodák pedig nincsenek :)) én amondó vagyok.

    150 ponttal? Az tetemes azért. Ott valami más lehet akkora különbség azért nincs ezek között.
    Mint írtam 70 a GPU-n, 500 a ramokon.
    Még a power limithez sem nyúltam.
    Amúgy Gombcomp mondta,hogy ő műszerrel kimérte és több feszt kap a kártya mint amit az AB ,vagy bármilyen program kijelez. Úgy hogy fel is hívta rá a figyelmem,hogy evvel vigyázzak ,már ha állítgatni akarom.

    [ Szerkesztve ]

    Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"

Új hozzászólás Aktív témák