- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
Nektek működik ez? Én elindítom aztán tölt és exe leállt.
-
Tirexi
addikt
válasz #19617792 #11745 üzenetére
Szíved joga arra tolni esténként amire akarod de minket hagyj ki ebből.
Az óvoda topic egyel lejjebb van és ez nem is az SG.
Itt felnőttek beszélgetnek VGA témáról nem trollok.ON:
Ma derül ki mi lesz a 690 helyett emberek.
Lesz videó is, minden.ETOM:
Ez nekem is hibás nem csak neked. Ha meg betölt akkor kriksz kraksz az egész.[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
Dirt Showdown
kb. párban van a 7970GHz -el. Hogy miért? Hát csak ezért...
Mert még mindig elég röhejes. Így is jóval többet tud ezen a téren a 7970GHz másfél éves korára. Én azért körül néznék a házam tájékán az nVidia helyében.
Megnézheted, most is 670 -em van, de ami tény az tény.#11745 EarL 007 Teljesen egyetértek
#11755 Tirexi Ő sem troll, és valójában te vagy az "óvodás" Komolyan a Showder Klubbos ki hány darab Ferrari motort pakolt a Ladába rész jut eszembe rólad/tok.
- Húúúúú nekem 1 millás gépem van
- Asztaaaaa de nekem meg TressFX -em van!
- ÁAéáláéá de nincs PhysX -ed!
- De neked szar a sávszélességed HÁHÁHÁ!
- De itt a titán mindjárt veszek 3way sli -t belőle 600ezerért!!!
....[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
válasz Tirexi #11759 üzenetére
A 670-re gondolsz? Azokat visszahozom garanciába a zörgő hűtő miatt és jóváírják az árát, a különbözetet kell fizetnem a Titan-ra. Jobb így, mint ha eladnám, egyrészt többet kapok érte, mint aprón kapnék, másrészt nem akarom úgy eladni, hogy zörög a ventijük.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Locutus
veterán
Frametime battle: 680 vs 7970Ghzed
That means the GeForce GTX 680 wins the first frametime battle, so the higher price of Nvidia's card can be justified in this case.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
deicide
veterán
-
deicide
veterán
válasz Tirexi #11767 üzenetére
A teszteket nézve, ha 1050-1100 környékén tud menni a GPU, akkor minimálisan ott fogja hagyni a 670 SLI-t. A valley benchmark kb mérvadó lesz, ott a 670SLI kerek 90 pontot tud 1300MHz GPU órajellel. Ha e körül tud teljesíteni, az nekem már megéri.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
haddent
addikt
válasz BeLucZ #11771 üzenetére
Hát az nem is kérdéses, hogy a Titan jelenleg messze a legjobb (bár Compute -ban továbbra is nevetséges módon a 7970 a kiskirály... egy Tesla ellen... na mindegy..). Az más kérdés, hogy mondjuk fele ennyiért (~150k) még el is gondolkoznék rajta, hogy majd váltsak. Ezek a 670-680 -ak sem olcsók, na de közel 300k
#11773 BeLucZ jelenleg engem sem izgat, de őszintén remélem, hogy a jövőben nagyn is el fog terjedni, mivel habár nVidia -m van, el tudom ismerni, hogy az a jövő, és sokkal nagyobb potenciál van benne. Jobban mondva van előtte jövő, az nVidia mostanában semmi újat nem mutat.. Ezzel a TressFX -el már lehet hajat, növényzetet stb.. szimulálni, akkor szerintem nem kéne nagy munka egy saját fizikai motorhoz sem (vigyázz PhysX)
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz haddent #11772 üzenetére
1-2 nyomi játékot leszámitva mint a showdown ami totál nem izgat pl engem, de szerintem annyira nem népszerű game, aláz mindent magasan, cry3ban is, kérdés mennyire fognak elterjedni ezek a gamek, amiket teleraknak computeshaderes effektekkel, mert oké hogy azt mondják ez a jövő, de hogy a gyakorlatban is sok játék fog e rá jönni, az már a jövő zenéje
-
siriq
őstag
Van az Nv-nek is hair video-ja. [link]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Tirexi #11775 üzenetére
Nem. Ehhez nem kell annyira erős GPU. Meg eleve ez csak egy modell, vagyis csak ezt számolja a teszt.
De ez a megvalósítás másképp működik, mint a TressFX. Jelentős különbség, hogy utóbbi OIT-t használ, ami nyilván nem egy finomkodó dolog a teljesítményigény szempontjából.(#11776) SzlobiG: A TressFX is tesszellál. Ez fontos, mert tesszellálás nélkül túl sok részre kellene bontani a hajszálat, ha nem akarod, hogy töredezett legyen. És ráadásul ezeket a részeket külön kell szimulálni. Hatékonyabb a megfelelő számú részre bontani, és azt tesszellálni.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
siriq
őstag
válasz Tirexi #11775 üzenetére
Most probaltam az enyemen. Siman megy. Ez 3 eves. Nem hinnem, hogy gondot okozna egy ettol jobbat osszehozni.
Letoltod es kiprobalod: [link][ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz SzlobiG #11781 üzenetére
Sok dolgot nem írtam bele, mert akkor még nem láttam Takahiro Harada anyagait. Alapvetően ő volt az ötletgazda, és a tanulmányaiból kiderült, hogy ezt mindenképp tesszellálással érdemes megcsinálni. Nem azt mondom, hogy nem lehet tesszellálás nélkül, de rosszabbul jársz mint tesszellálással. Ez olyan mint az OIT/ODT. Mindkettővel működik, de ODT-vel rendezni kell, míg OIT-vel PPLL struktúrát kell csinálni. Utóbbi a sebességben kedvezőbb.
(#11782) BeLucZ: Azt nem tudom pontosan. Sebességről még nem beszél a Nixxes. Azt mondták, hogy GTX 670 és HD 7850 mellett nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
siriq
őstag
válasz BeLucZ #11782 üzenetére
Par hajszal miatt nem kell szivrohamot kapni. Az nv mar 3 eve probalkozott vele es mondom nekem siman ment a gepemen. Igaz nem olyan rengeteg allitasi lehetoseg van a programban, hogy mindent kiprobaljon az ember amit akar. Istenem, ez 3 eves.
Meg jo, hogy kijott az amd is vele.[ Szerkesztve ]
-
AjgorB25
csendes tag
Szóval Nvidia kártyán is menni fog és nem lesz töredezett a haj? Hurrá! Meg is őrültem volna, hogy megrendelem a 690-et és máris cserélhetem le... :S
Magyar Csere Klub http://steamcommunity.com/groups/HUNTraders
-
Locutus
veterán
válasz gainwardgs #11788 üzenetére
Miért lenne tabu?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Rexcor
őstag
válasz gainwardgs #11788 üzenetére
"That means the GeForce GTX 680 wins the first frametime battle, so the higher price of Nvidia's card can be justified in this case."
Ez miatt nem tabu.
-
BeLucZ
addikt
válasz gainwardgs #11793 üzenetére
aki elvakult fan, azt ugy sem lehet meggyőzni, legyen az nvs vagy amds, tök mind1, aki ért hozzá az ugyis tudja hogy neki mi a jó
-
blaca83
őstag
válasz gainwardgs #11795 üzenetére
Nem a reklám helye, de több barát, ismerős keresett már TITAN ügyben és ha valakit érdekel, egy modell már elérhető belőle....!
GIGABYTE GTX GV-NTITAN-6GD-B, DDR5 6GB, PCIE 3.0
Írjatok, ha kell valakinek.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
batt
aktív tag
válasz haddent #11756 üzenetére
Nem szemétkedni akarok de meg is nézted a tesztet amit linkeltél vagy csak a diagramot nézted mennyire kimagaslik?
Valahogy nem érdekelnek engem a renderer ,bencs, programok és a játékokban pedig 1-2 helyen jobb csak a 7970!
Ha játszani akarsz NV
Ha Grafikai módélező fejlesztő akkor Ati
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest