- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omis
senior tag
válasz Wiz Khalifa #34550 üzenetére
rendesen benyomta a busznak a seggébe
-
CactuS
Arcképgyáros
Annyi, hogy scripttel a te pénzedből vesznek el a hackerek a saját autójuk felrobbantásával. Színtiszta parasztság, semmi több.
Sid: Profi parkolás. De engem egy kicsit idegesít, hogy a linken még egy linket látok a képre. Ezt biztos, hogy így külön topikba kell tenni?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
McSico
senior tag
válasz Wiz Khalifa #34550 üzenetére
Az a minimum.
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
ProgenXL
őstag
válasz drachoHUN #34545 üzenetére
akkor nem csak nálam volt ilyen? délután fifa16 közbe hirtelen behaltak a netes dolgaim.
Fifa16-ba nem engedett fel UT, Origint újra kellett telepítenem, facebook nem jött be, GTA V szerver hibát írt nem indult el, Blade & Soul sem indult. Én a router-e gyanakodtam azt kiis reseteltem de csak részben oldotta meg a gondokat. Telefonon sem jött be a face meg a steam se.
Most úgy néz ki észhez tért.
thome netünk van.[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #34559 üzenetére
Hát, ez nekem inkább csöbörből vödörbe esetnek tűnik. A Dlink és Tenda sem ajánlott kategória, sajnos nem ok nélkül. A Linksys is inkább régen volt nagy, amikor a Cisco-é volt, azóta inkább csak drága. Itt a PH!n van milyen routert vegyek topik, ott nem nagyon lőnek mellé. 10k alatt is már van bőven választék.
De a tegnapi az T-home volt, gyakorlatilag minden Thome-os cimborám esett-kelt a mumble-n, játékokból is pár perc után kiestek, ha egyáltalán be tudtak joinolni.
On: Tegnap úgy látszik valami bónusz nap volt, esetleg cheaterek világnapja, mert nem találtam olyan lobbyt, ahol ne lett volna csaló. Tömeges autórobbantások, autóroncsok mindenhol, sőt az eclipse towernél előkerült a propelleres karácsonyfa is...
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
ProgenXL
őstag
válasz CactuS #34560 üzenetére
Informatikus boltba lett véve. Ott az eladó ezt ajánlotta. Sajnos nem voltunk abban a helyzetben hogy válogassunk. Csak egy olcsó mégis jót gyorsan. Eddig nem volt vele baj. A lényeg hogy most is központi hiba volt.
Tegnap nem is mentem fel aztán gta. Csak letesztelni hogy megy-e.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #34561 üzenetére
Nem leb*szás akart lenni, csak segíteni akartam. A Tenda népszerű, mert relatív olcsó árcédulája van, így szokták ajánlani. (És ugye, ha mondjuk nem a fővárosban laksz, akkor vidéken közel sincs akkor választék, így még szűkebb a kör.) Egyébként ha nincsenek feszegetve a határai és épp egy jó szériát fogtál ki belőle, akkor évekig teheti a dolgát, már ha a firmware-től nem hullik ki a hajad. Számtech boltosokat nem akarom bántani, de IT témában szerintem jobb, ha a Ph!-n nézel körbe, itt azért elég tekintélyes tudás és ami fontosabb: gyakorlati tapasztalat jött össze, javarészt pedig nem profitorientált a segítség.
-
ProgenXL
őstag
válasz CactuS #34562 üzenetére
szeretem a ph leírásait Amikor a pc-m alkatrészeit válogattam össze akkor sokat olvasgattam. pl az R9 270x kártyám is az itteni tesztek, vélemények alapján választottam.
tehát biztos hogy tele van hozzáértővel az oldal. ha legközelebb ilyesmire kerül sor jobban körülnézek. köszi a tanácsot[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
ProgenXL
őstag
Ilyet se láttam még hogy a bankrablásnál az összes pénzt egy játékos szedi össze a táskába. De végül is nem hülyeség. A másik 3 játékos szedi le a rendőröket és csak egynek kell nagyon vigyázni hogy ne veszítsen sok lóvét.
Bár az egyik játékos annyira okos volt csak írta a magáét ezt így azt úgy csináljuk.. aztán őt lőtték le és lett vége az egésznek.
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
Bjørgersson
félisten
Steamen most 40 €.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
terepkigyo
csendes tag
Tegnap találtam meg a mák-videómat a közel múltból, fel is töltöttem jutyubra:
"A hangerő, életforma!"
-
Bjørgersson
félisten
válasz terepkigyo #34566 üzenetére
Ez az ugráló kép valami borzalmas.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Plata
félisten
válasz ProgenXL #34564 üzenetére
Azt úgy szoktuk csinálni.
Hacker szedi az összes lóvét,és nem mozdul vele ki a bankból.Többiek elmennek a motorokhoz ő meg ott marad.innen két féle trükk lehet,egyik hogy motorokat felrobbantjuk beülünk kurumába és vissza a bankhoz hackerért,aki beül és tipli vele a hajókhoz.De ahhoz is két választás van.
Másik az hogy hacker marad bankban a többiek elfutnak a motorokhoz felrobbantják őket és ha kiírja játék hogy menjünk a kanyonba az egyikünk megöli magát,így mindenki egyből full pénzel a motorokhoz kerül.
Motorokat felrobbantjuk és irány kurumával a hajó.
Amihez mint korábban említettem két útvonal van,van a hagyományos amikor követjük a játék által előírt útvonalat,hegyen völgyön keresztül leugorva a hegyről és be a csónakba.
A másik alternatív hogy nem foglalkozunk azzal amit a játék mond és irány az autópálya és zsarukat magasról letojva 5 csillagos körözéssel beugrunk a csónakba.Jah aki viszi a pénzt a kocsiban végig nyomja az X-et,amitől előredől és nem nagyon találják el.
A bankrablást meg úgy csináljuk hogy az egyik crowd control kint marad túszokkal és kezében tart egy RPG-t,így a túszok kussban maradnak végig.A másik meg leszedi a beérkező őröket.
Lehet hogy így túl kényelmes és egyszerű,de a könnyű gyors pénz még mindig jobb.És ha nem én vezetem a kurumát akkor még dolgoznom sem kell,csak hátra dőlök és kész.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
najó, csak ebben meg akkor nemtom mi a játék. ez már inkább feladat, munka
(#34564) ProgenXL
aztán megpattanik a pénzzel örökre(#34562) CactuS
heheh, aranyosak vagytok, ekme meg az van, amit a upc iderakott
tegnap egyébkét a upc-nél is volt egy kis kimaradás[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Akkor most mar hiaba veszem meg azt a hazat a Pacifices melonal a motorok mogott, nem fog beengedni job alatt?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Plata
félisten
válasz Laraxior #34570 üzenetére
Heist alatt be enged,ha nem toljátok el,nem szabad motorra ülni,egyből fel kell őket robbantani,ha fel ülsz rá lehet nem enged be.
(#34569) Mike
Hát szerintem meg így mókás,motorokkal szar lenne,mert utálok motorozni.Meg görcsölni kéne a meneküléssel.De így tök nyugis és könnyű.[ Szerkesztve ]
-
Girosz
csendes tag
Sziasztok srácok!
Olyan gondom van mostanában, ha max. sebességgel közlekedek motorral/autóval, megakad a kép. Hang viszont van ennek ellenére. Néha visszajön normálisan, néha gta.exe hibával leáll a játék. Utánanéztem, többen memóriatúlcsordulásra panaszkodtak. Nekem egyszer közelített a 8 gigás kihasználtsághoz.
7870-es Radeon-om van, 8 gb memóriával, normál beállításokkal. Driver-ből a 15.7.1 van fent. Soha nem volt eddig gond vele. Van valami ötletetek?Köszi!
-
Kristof_94
nagyúr
Az online részen belül vannak ilyen Fun vagy stunt pályák? Neten sok videót láttam róla!
-
drachoHUN
senior tag
válasz Kristof_94 #34574 üzenetére
http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/pc/jobs
Itt kereshetsz, hozzá kell adni a játékhoz. Játékon belül a könyvjelzők között találod.Illetve ha érdekelnek az ilyen versenyek vegyél fel mert én szoktam ilyesmiket hostolni...
RSC nick: dracho_HUN[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
drachoHUN
senior tag
válasz Kristof_94 #34577 üzenetére
RPGs vs Stunters
RPGs vs Racers
RPGs vs ZentornosIlyesmik, illetve van ugyanez Sniperekkel meg még egy csomó féle...
LTS játékmódban keresd ezeket!
[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
Laraxior
titán
válasz Kristof_94 #34577 üzenetére
Insurgent vs rpg
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ProgenXL
őstag
Beléptem pacific finalt heists-be külföldikhez. 20%-ot kaptam volna. Egyik gyerek bent maradt a pénzel a bankba míg elmentünk a kurumáért. Halás nélkül elsőre sikerült mindent. Kurumával megyünk a célhoz, erre a csónak előtt az egyik játékos kilépett. Csak én vagyok elátkozva ennyire?
Gunner for life
-
Daw93
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy amatőr kérdésem, mégpedig az, hogy ha megveszem Steamen a GTA 5-öt, akkor ahhoz alapból jár az összes dlc, vagy azt külön kell venni? mert ami külön lenne, azt nem találtam meg Steamen.
GTA Online: Daweee93
-
CactuS
Arcképgyáros
-
ProgenXL
őstag
8Gm rammal nagyon jól fut a játék. Elégnek kéne lenni. Ha csak nem fut más nagyobb program a háttérben.
Gunner for life
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz ProgenXL #34585 üzenetére
Ilyen mindig van, nálam is fagyott egy időben elég gyakran, aztán soha, most W10 alatt néha rájön, néha nem. Az elmúlt pár napban annyira nem találtam magam online, csak idióta hacker lobbykba dobott be, Heistekkel se volt szerencsém, de majd lesz ez jobb is. Mondjuk nem lehet mindig olyan este, hogy egymás után 5-6 PS fináléba jussak be.
Hardverhez: 8 Gb ram elég, de ha van több és olyan az adott hardver, akkor megtölti azt is (illetve itt a fórumon azt hiszem olyan 12 Gb-ig ment el a játék) -> kevesebbet swappel majd. De az ilyen mikrolaggot inkább valami háttérszoftver csinálhat, pl: korábban írták, hogy az nvdia experience laggoltatja a GTAt.
-
CactuS
Arcképgyáros
Ha kicsit is fogékony vagy az online játékokra, multiplayer játékokra, szereted az autókat, a "sandbox" játékokat és esetleg még van némi gyűjtögető mániád, akkor nem fogod megbánni. Én is kételkedtem, de karácsony óta tolom és nem bántam meg, minden f*szsága ellenére sem.
Plata: Aha, azért remélem ennél egy kicsivel több lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz CactuS #34596 üzenetére
Biztos,gondolom jön valami új játékmód,a ruhát poénból írtam.
Bár lehet a húsvét nem olyan fontos ünnep.
Mondjuk az idióta valentin napot is meg ünnepelték.Be is vásároltam vagy egy milláért karimnak ruhákat.
Bakker most meg nincs pénze mert elcsesztem a pénzét kocsikra meg házra meg helire.
Hogy nem gondoltam az ünnepekre.Kár hogy Cargobob-ot nem lehet venni,múltkor valaki mondta hogy lehet online-ban is találni tengeralattjárót,lehet ma este meg keresem.Kipróbálnám mi történik ha valaki marha magasra felvinne engem úgy hogy ülök tengeralattjáróban,feltéve hogy a cargobob fel tudja vinni magasra.Fel vitetném magam magasra és ledobna a tengerbe,vajon felrobbannék vagy nem történne semmi,és mi van ha a szárazföldre ejt.
[ Szerkesztve ]
-
Omis
senior tag
szerintem nem terveznek semmit húsvétra ha mégis akkor új autók megint,mint mindig!
-
gali777
őstag
Lassan jön a pc-s megjelenés évfordulója, hátha arra tartogatnak valami nagy update-t. Esetleg új heist vagy valami jó volna
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest