- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz #21346560 #29949 üzenetére
Pedig barmilyen multinál az a legjobb ha nincs v-sync és megvan a minimum 60 FPS
Ezért tolják most a 144Hz-es monitorokat, mert multiban még "ügyesebb" aki akkora képfrissítés mellett játszik.
Anno meg CS-ben a 300 FPS volt a tuti."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Redneck
nagyúr
Tudom hogy nem ide kéne de a másik topik nem tűnt túl komolynak.
Mit lehet csinálni azzal a jelenséggel hogy v-sync mellett néha fixen 30 fps-sel hajlandó menni? Hiába vettem lejjebb. Ment szépen 48 fix fps-sel majd következő indítás után megint 30, néha egy pillanatra 48. Ez mi?
Abból vettem lejjebb amit alapból beállított.
Így ment 48 fixen 1080p v-sync On:
Normal textúra, minden High, Post FX Very High, FXAA, Softer AO, Tessellation és ami felette van High[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
kigyi_23
addikt
-
Redneck
nagyúr
válasz kigyi_23 #29954 üzenetére
Nekem jól futott alapon is High/Very High beállításon 40 fps fölött de valamelyik indításnál jött a 30-as bug. Külföldi oldalakon is olvastam. Elvileg v-sync ki majd újra be a megoldás.
Szerk:
Mondjuk állítgattam, tesztelgettem mikor ez jelentkezett.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
V.Dave
senior tag
Sziasztok!
Nemrég váltottam processzort i5-ről i7-re és azóta lefagy a játék. A kérdésem az lenne mindenképp muszáj újratelepíteni a winfost, vagy meg lehet úszni valahogy a dolgot? Proci drivert frissítettem, dxet és vga drivert.
Vagy a multi threading kavar be valahogy?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi 8 6/128
-
Bjørgersson
félisten
válasz V.Dave #29959 üzenetére
BIOS reset is volt?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Geryson
addikt
Sziasztok! Esetleg valaki arra a kérdésemre, hogy mit kell csinálni akkor, amikor nincs misszió, csak a Trevoros a sztriptízbár mellett? Oda meg odamegyek és nincs ott semmi. Ami a legérdekesebb, hogy a "T"-betű színváltós, tehát olyan színű, akivel éppen vagyok...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
dokee78
félisten
Mely helyeket tudom megvenni Michaellel?
Pár helyen voltam,azokra azt írta Only franklin. -
Puma K
nagyúr
-
Geryson
addikt
válasz Geryson #29963 üzenetére
Hát mondhatta volna valaki, hogy nem a sztiptízbár táncos részébe kell bemennem, hanem a hátsó irodákba és ott vár Trevor. Valami bankrablós misszó lesz ez, ahogy nézem az előkészületeket...
-
parkr
őstag
válasz Wiz Khalifa #29967 üzenetére
szépek azok a lányok, na
*van azért kivétel
-
Geryson
addikt
válasz Wiz Khalifa #29967 üzenetére
Hát ezt még írtam is (pár napja), hogy furcsa, hogy a jel nem ott van... Csak tudod, nekem apám azt tanította, hogy ne menjek be sehova, ahol nincs keresnivalóm és így nem mertem az "irodákba" benézni...
A temetős pályán mindig újratermelődnek az emberek? Most nem tudom, hogy életemben először skipeljek, vagy szedjem őket szépen egyesével felelé. Nem gond, szedem én, csak egy idő után uncsi és amikor előrefutottam, akkor ott meg rohadt sok jelent meg...
-
Geryson
addikt
válasz Wiz Khalifa #29971 üzenetére
Jaja, tényleg elfogynak. Azóta már csináltam valami kamionos hót együgyű missziót is. Lassan vége lehetne ennek a sztori dolognak, 67%-nál járok...
-
watador600
senior tag
Srácok, valamikor egy PH-s összejövetel egy privát sessionba nem lesz?
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
4264adam
veterán
válasz watador600 #29974 üzenetére
Én benne vagyok
-
Kelecar
aktív tag
Telón is egész jól fut
Persze ez csak poén
-
Kelecar
aktív tag
Lehet, hogy rosszul látszik, de össze van az kötve OTG kábelen
A trükk nem ebben van
-
parkr
őstag
aki most akarja megvenni a játékot (lemezen), 20%-al olcsóbban veheti meg Joy magazinos kuponnal videojatekbolt.hu-n és 576-os kupon is van
-
watador600
senior tag
Érdekes élménnyel gazdagodtam ma...
Kilépek egy misszióból, majd rápattanok a motoromra, és elkezdett körözni a rendőrség, majd látom bal alul, hogy aki velem egy sessionba volt, azt megöltem mind vagy 3-szor egyhuzamban... majd kick vote-olni meg reportolni akartak mind... ilyenkor magyarázza ki magát az ember, aztán meg ha bannolnak akkor cseszhetem, komolyan nem értem, hogy a rokszar mi a tökömet csinál? Egyre több a csaló, nem kéne már csinálni valamit???
Ja, halkan azért megjegyzem, tisztán játszom, nem áll és sose állt szándékomban csalni.
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
Ghard
őstag
válasz watador600 #29985 üzenetére
Nem te vagy az első akivel ez történik. Nem fognak bannolni.
A csalók meg úgy látszik sosem tűnnek el, mert a r* képtelen befoltozni a játékot. -
Krystal_s
addikt
A saját garázsunkba (online) nem csak megvásárolt autókat lehet bevinni? Nekem már van pár, ami nem az enyém volt, de simán engedte. Az hogyan lehetséges? Így most már az enyémek, de van pár ami nem tetszik, azokat csak a szerelőnél lehet eladni?
-
Krystal_s
addikt
Köszönöm. Azt hittem ez csak véletlen bug, hogy engedte betenni őket, vagy hogy egy bizonyos mennyiségű rendőrös üldözés után már nincs rajtuk nyomkövető. Gondoltam így kicsit majd többet érnek, mint amikor csak simán az utcáról viszem be és adom el a LS Customs-ben.
Más:
Azt nem értem, hogy egyes feladatokban (Jobs) miért ismétlődik a lista. Pl felhívom Simont, ad egy munkát, amikor elvégeztem utána bejön a megszokott képes lista, ami gyakran ismétlődik. Újra és újra lehet választani őket. Van, amit már többször megcsináltam, mert könnyen megy, elég jól fizet, de ettől unalmas is lesz, mivel már ismerem. De sima versenyeknél is ez van. Csodálom, hogy ezeket így engedi a játék, vagy nem teszi külön listába. -
Geryson
addikt
Mesterek! Mik azok a nagyobb karikák a térképen? Mintha valami kocsikra emlékeznék, de már elég régóta ott vannak. Mit kell ott keresnem? Nem a fotózgatós karikákra gondolok, az már rég megvan.
-
Geryson
addikt
Hallod, ez nagggyon komoly. Elkezdtem a monster jumpokat, lévén mindjárt vége a misszióknak (75%-nál járok) és nem tudok egyet sem megcsinálni. Nézek egy videót, másolnám onnan, hiába motor, gyors kocsi, mindig failed. A legkirályabb ugye az az, hogy a forgalom állandóan pont keresztbe áll...
Mi a jó trükk, hogy meg tudjam csinálni? Bevallom, nem gondoltam volna, hogy ilyen szőrszálhasogató ez a rész...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Geryson #29990 üzenetére
Fotózgatós karika? Mi?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
jonnyjoker01
veterán
-
Geryson
addikt
Hát ezt nem gondoltam volna, mindjárt ki is próbálom! Igazán köszönöm! Persze én a másik kerületből nyomtam neki, hagy szóljon!
kovy29: Tudod, voltak azok a missziók, amikor a körbe bele kellett menned és akkor ilyen autós üldözés lett belőle és fényképezned kellett végig, mert híres személyek voltak.
jonnyjoker01: Igen, ezek lesznek azok mert tényleg volt szemétszedés is már (de lehet nem csináltam végig), vagy a kocsi is rémlik. Kicsit mászkálok a körön belül, hátha rálelek, hogy mi a francot kell találnom! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
Több Maze bankos parachute feladat is van? Most megcsináltam az összeset, kivéve ezt, de igazából itt most nem találok semmit (mondjuk megvárom a reggelt). Egyszer már itt ugrottam egy pasival és úgy emlékszem, hogy egy teherautóra kellett talán leszállni, de lehet keverem. Viszont kipipálva nincs...
Szerk.: furcsa, mert a jel az épület előtt van, nem az épület tetején, de sem fent, sem lent nincs semmi. Most lebegek itt egy léghajóval, reggel fél nyolckor.
[ Szerkesztve ]
-
parkr
őstag
válasz Geryson #29991 üzenetére
ha ez alapján csinálod (itt látod azt is hova kell érkezni) akkor meg lesz mind. én már kétszer megcsináltam őket.
némelyik trükkös, pl. a világítótoronynál a sziklára kell érkezni, a börtönnél meg a fal és kerítés közzé.
többnyire segít ha vízszintesen érsz földet, mind a négy (vagy2) kerékkel egyszerre. (lehet irányítani ugrás közben minden irányba. sőt ha az elejét emeled akkor sokszor nagyobbat tudsz ugrani)használd a gyors mentést is mielőtt nekirugaszkodsz, mert úgy gyorsan kezdheted újra az adott ugrást.
*néhol a nyugtató szükséges lehet
(#29996) Geryson esetleg helikopter nincs a közelben?
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
Nincs heli. Most elmentem, vettem ejtőernyőt és kiugrottam én magamtól a tetőről (az ablakpucoló felvonóból), de semmi nem történik.
Hogyan lehet képernyőfotót készíteni? És ha lehet, akkor hova menti?
-
törölt tag
Srácok! Hogy lehet reportolni valakit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Eladó Asztali Számítógép: B760 alapl., i3-13100f, 2x8gb ddr4, 512gb ssd, Rtx3060ti
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjllvIR kam gar
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 5O% OMEN by Hp / 15"iPS 144Hz 99% sRGB / RTX3070 // Ryzen7 /// 24DD4/512NVMe / GAR2025-0317 +SZLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest