- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
watador600
senior tag
válasz Bjørgersson #30747 üzenetére
Az jó
Én meg vicceltem, mert nem frissült a napim... ráadásul szedte vagy másfél - 2 órát az updatet, közben meg megszakadt vagy 87-szer, teljesen megérte, de minden update-nél ez van, mire meg betudtam lépni onlibe, addig 2-szer kaptam egy timeout-ot, utána meg mindenki left-elt.. jól indul.
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
ohcard
tag
A Yachton nincs Heist Room vagy csak én vagyok vak és fáradt?
-
oneak7
tag
válasz Bjørgersson #30744 üzenetére
Azt a sok RP-t és money-t azért kaptad mert felbéreltek testőrnek??
-
Cthulhu Dawn
őstag
Na ez a mai már tényleg highlife update volt, vicces ahogy egy tömöttebb szerveren tele van a LS partszakasz yachtokkal .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Omis
senior tag
majd fognak.
mint eddig is. -
ot93
senior tag
Voltak olyan update-k amiben az autók, repülők, stb. bekerültek story módba is. Bár pl. a lowrider járművek sem kerültek be, de régebben volt ami bekerült... nem tudom a rockstar mikor akar már kifejezetten a story módhoz valami tartalmat kiadni...
Bár ha ezek a lehetőségek bekerülnének story-ba is az nem lenne rossz, mert lehetne ott is saját yacht, stb. Szerintem nem lenne sok idő oda is be rakni. Meg a házvásárlást is hiányolom onnan meg a garázst. Oké, hogy egyet lehet venni, de az nekem kevés Szeretek tuningolgatni autókat, de megvan kötve a kezem single-ben, hogy mennyit tudok "eltárolni"[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
-
Ghard
őstag
A yachtok ára szerintem nem olyan vészes, az eddigi árazások után többre számítottam.
Az autók és az apartmanok árai is rendben vannak. Mondjuk ezek az új páncélozott autók semmire nem jók.
VIP ruhákat el lehet menteni, hogy megmaradjanak(#30742) Shokkolo
r9 290em van, sosem volt driver probléma gta alatt. Az új crimson drivert is csak a rainbow six siege miatt tettem fel, mert ez viszont össze vissza villogott.
Egyszer kell alt+tab-olni miután felmész onlineba, ez megoldja az idegesítő fps droppot.(#30752) ohcard
nincs rajtaNekem jobban tetszik, mint a low rider update. Egy gond van, ha valakiket nem akarok a saját yachtomon látni, mégis ide jönnek, akkor nem lehet levakarni őket. Bemegy passzívba és kész.
A védelmi rendszer is elég gyenge, hydrával lazán kijátszható. -
cyberkind
félisten
Van értelme megvennem ezt a hajót ha főként csak 2-en tolom a Gta-t multiban?
-
Plata
félisten
Az este elmentem egy olyan autós focira,még nem próbáltam eddig.
Azt hiszem ezután sem fogom.Engem a játék a hídba tett nem a hídra.
A Híd belsejében autózgattam,nem tudtam ki menni belőle.Az egyik körben meg ki is estem le a híd alá és felrobbantam.
Igaz mikor vége lett és ki tett a játék,akkor is le estem a híd alá, -
Modst3R
senior tag
Imádom
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
Modst3R
senior tag
Kell a GT feeling. Versenyautónak használom. Úgy kanyarodik mint állat. És irányizhatoságot v mit javitja. Áh és a hangja amikor elveszed a gázt és visszagyújt muhahaahaaaaa
Én meg am a 800k apartment vettem meg. És láttam h filozol rajta. Megmutathatom vmikor ha érdekel
[ Szerkesztve ]
-
ron8
senior tag
Hy! Tudtok olyan modot amit az igazi neveket adja a város részeknek, épületeknek stb?
-
DPISTI00
csendes tag
Sziasztok!
GTA 5 PC-s verzióval olyan gondom van, h mostanában 2-3 hete belépek játszani és pár perc után megszakad a játék, mert kiírja, hogy a social club-bal elveszett a kapcsolatom. Utána rögtön megnéztem volt netkapcsolatom mert arra is gondoltam, h nem e az szakadt meg. Most már minden játékindítás után ez a helyzet. Van valakinek ilyen problémája még? Tudtok rá megoldást ?[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
V.Dave
senior tag
hogy kell modokat telepíteni?
Xiaomi mi 8 6/128
-
FIREBLADE78
addikt
VIP ruhákat hol tudok venni? Simán ruhás üzlet? Yacht meddig marad elérhető? Tegnap egy gyökér felrobbantott kocsistól,azóta nincs meg a feltuningolt kocsim. Ilyenkor kuka? Vót nincs?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Bjørgersson
félisten
Windows 8.1-re melyik nVidia drivert ajánljátok GTX 760 mellé?
Tudom, ott a vasas topik, de azért rákérdezek itt is.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Modst3R
senior tag
válasz Bjørgersson #30780 üzenetére
Legújabb! Mint általába mindig!
-
Plata
félisten
válasz FIREBLADE78 #30779 üzenetére
Ha vettél rá biztosítást,akkor hívod a biztosítót és visszakapod.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Modst3R #30781 üzenetére
Gondoltam, van valami szuper GTA V driver, de jó, akkor meg a legfrissebb.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Omis
senior tag
hivd feel a morsmutalt vagy mi a fene kapcsolatok között és jelzi a térképen h merre van az autó
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz FIREBLADE78 #30786 üzenetére
Mors Mutual Insurance,felhívod kiválasztod a járművet,de nem kell érte menni,magadhoz rendelheted menüből.
-
Wiz Khalifa
veterán
A Yacht-ot lehet vezetni ide-oda?
Illetve mi ez a VIP cuccos? Láttam az Interaction menüben is hogy lehet regisztrálni vagy mi a szösz. Meg a telóba is van valami Security cucc vagy mi. Azok mik?
Smoke some weed nigga!
-
CtiveR
tag
Ha kicsengetem az 1 millát, hogy vip legyek azt minden alkalommal kikell, ha felmegyek egy sessionba vagy onnantól mindig vip leszek, ha felmegyek. Meg ez a security dolgok hogy működnek?
Aláírás.
-
Omis
senior tag
válasz Wiz Khalifa #30788 üzenetére
te nem vezetheted.csak a kapitány aki bent van a fülkében és ő is 25000$-ért indul el,elindul a yacht látsz egy átvezetőt és ennyi.
-
Omis
senior tag
válasz FIREBLADE78 #30793 üzenetére
igen drágade van 20e-ért 28e-ért is.
A motortérbe nem lehet be menni mint az egyik küldetésnél..
jár hozzá 4 yetski,egy repülő,és 2 kisebb hajó ezek le vannak dokkolva yacht mellé. -
CtiveR
tag
Meglett 1 millám, beléptem, mint VIP, megadtam a szervezetem nevét és nem vonta le az 1 millát. Szóval akkor tudok VIP lenni, ha több mint egy millióm van? Ha beesek ez az összeg alá, akkor elveszik a vip tagságom? hmm érdekes ez
Szerk: most nézem, ha van 1 milliód akkor 4 óráig tudod aktiválni magad, mint VIP, ha másképp van javítsatok ki
[ Szerkesztve ]
Aláírás.
-
Omis
senior tag
nem hogy egy köcsög kaszinót raktak volna bele
sok sok játékgéppel
meg több üzletet a yacht helyett -
Tibe
aktív tag
23-as vagyok, van 10 garázsbeállós nagy lakásom és ha bemegyek a heist szobába nem tudok indítani heistot csak csatlakozni hozzá, miért? Hogy kell indítani pl. egy Bankosat? Mi kell még hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest